Kasak napsal:
Obědnal jsem uzenou kýtu,která bude zavěšena na trámu a samoobslužná.Nevozte s sebou žádný žrádlo a chlast jen mimimálně.Minule se toho mraky vyhodilo a to se mi nelíbí.Je to s polopenzí a hlady nikdo nebude.Kdo doveze zbytečný jídlo,tomu ho Roman nacpe do chřtánu.
seženu a vezmu vám všem český KáDéčka vy bu.zíci,když vám emerický nešmakovaly,tak poznáte zač je toho loket
Českejch jsem sežral tuny a žiju.
Těhle těžko...a taky dost pochybuju,že když ty jsi byl na vojně,tak se tohle svinstvo vyrábělo...za bolševika jste žrali tak možná bravčové a lunchmeat
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
TOLI napsal:
Zetore na to aby ses dostal ke mě nepotřebuješ známku- pojedeš na písek a příbram a pak nevim jesli tam je potřeba známka nebo ne. Nebo jak si chtěl jet?
Příbram - Praha je dálniční známka nutná ale dá se to object (cca 20 km navíc)
Jináč já vyrážim z Příbrami kolem šestý, kdyby jste třeba někoho zapoměli někde cestou, tak ho můžu nabrat
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
vevis napsal:
Zetore,ted jsem byl u Berana a mel tam rozdelanej zadni tlumic na GSA.Uz vim proc ty zvuky.Dela to par druhu tlumicu a tvuj taky.Ale ten tvuj je dost vymakanej,je totiz sam o sobe progresivni.Az bude cas,tak dam fotku.
Tady je fotka.Nahore je pistnice a na jejim konci vlevo je zuzena.Pri vyraznem stlaceni tlumice zajizdi ta uzka cast do te diry vyfocene uvnitr.Ma to taky prepousteci kanal.Takze ten tlumic pri vetsim zatizeni funguje sam o sobe progresivne!Obyc 1100 a 1150 to nema.
vevis přiložený následující obrázek:
[125.5Kb]
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
vevis napsal:
Zetore,ted jsem byl u Berana a mel tam rozdelanej zadni tlumic na GSA.Uz vim proc ty zvuky.Dela to par druhu tlumicu a tvuj taky.Ale ten tvuj je dost vymakanej,je totiz sam o sobe progresivni.Az bude cas,tak dam fotku.
Tady je fotka.Nahore je pistnice a na jejim konci vlevo je zuzena.Pri vyraznem stlaceni tlumice zajizdi ta uzka cast do te diry vyfocene uvnitr.Ma to taky prepousteci kanal.Takze ten tlumic pri vetsim zatizeni funguje sam o sobe progresivne!Obyc 1100 a 1150 to nema.
To jsou novinky.Doteď to nikdo ani netušil,že jsou origo prgresivní.Dneska jsem ze žalu dorazil Mařovu kořku,tak se mi motají litery,tak se omlouvám za pravopis.
Když je hlad,je i husa dobrá.
TOLI napsal:
Zetore na to aby ses dostal ke mě nepotřebuješ známku- pojedeš na písek a příbram a pak nevim jesli tam je potřeba známka nebo ne. Nebo jak si chtěl jet?
Příbram - Praha je dálniční známka nutná ale dá se to object (cca 20 km navíc)
Jináč já vyrážim z Příbrami kolem šestý, kdyby jste třeba někoho zapoměli někde cestou, tak ho můžu nabrat
Falkone,ty jsi ale pěknej pták.
vevis napsal:
To jsou novinky.Doteď to nikdo ani netušil,že jsou origo prgresivní.Dneska jsem ze žalu dorazil Mařovu kořku,tak se mi motají litery,tak se omlouvám za pravopis.
To já ani nevěděl,že můžou být progresivní tlumiče,bez toho,aniž by byly progresivní pružiny. Teď konečně chápu ten popis u těch öhlinsů,že jsou progresivnější než origo tlumiče a přitom je na origo i na nich pružina vinutá stejnoměrně
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
vevis napsal:
To já ani nevěděl,že můžou být progresivní tlumiče,bez toho,aniž by byly progresivní pružiny. Teď konečně chápu ten popis u těch öhlinsů,že jsou progresivnější než origo tlumiče a přitom je na origo i na nich pružina vinutá stejnoměrně
Abych nebyl za chytráka,tak mi funkci vysvětlil vevis.Ale dvoučinnej tlumič je progres.To jsem netušil,proto ty zvuky.
A co si predstavujete pod tým pojmom progresivní ? Např. u podvozků s přepákováním už může dělat progresy samo to přepákování. Jinak je to tady teda pěkně mrtvý
To jo 100 příspěvků za dva dny to tu bylo naposled když si zetor s jarysem naháněli počet příspěvků stylem :
Z: Dneska sem dlouho pracoval
J:Co?
Z.že sem dlouho pracoval.
J:Tak to jo a co v práci?
Upravil toli dne 21.02.2012 21:40
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
když zetor nemá v ppráci třeba icq a já se nudil doma s rukama po operaci jinak sem ještě stále nepřišel na to nahánění příspěvků, to jako kdo jich má nejvíc vyhraje motrku nebo co?
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko