Matka uklízí synův pokoj a objeví pouta, bič i koženou roušku. Volá na manžela:
„Pojď sem, táto, to musíš vidět! Víš, co je náš syn? Sadomasochista! Táto, co s tím uděláme?“
A táta povídá:
„No tak to nevím. Mlátit ho, to asi nemá cenu, co?“
Kuba už je ztracenej, ale Bobík by mohl ještě posloužit........
Medik přiložený následující obrázek:
[109.21Kb]
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Chovat prase,to jo, ale v bytě a spát s ním v posteli....to je asi choroba..
Existuje do postele určitě lepší objekt
R1200GS mě fakt baví, je to vácheň
Toto se stalo namol opilému Angličanovi ve Francii.
Francouzský policista zastaví automobil a ptá se řidiče jestli požíval alkohol. S velkými obtížemi se Angličan přizná že pil celý den. Že jeho dcera se ráno vdávala za Francouze a že on při té příležitosti pil šampaňské, vypil několik lahví vína a nakonec pár skleniček whisky.To policistu rozčililo, nechal jej fouknout do balonku a nakonec se Angličana zeptal jestli si je vědom svého přestupku a ví proč bude podle francouzského zákona zatčen.
Angličan pobaveně odpoví: "Ne pane, nevím. Když už jsme ale u těch otázek. Jste si vědom že sedím v britském automobilu a řídí má žena...na druhé straně ?????
Včera mi jedna mladá slečna nabídla sex. Na oplatku chtěla abych na bmwgs.cz udělal reklamu na nějaký praštěný čistící prostředek. Samozřejmě jsem odmítl, protože mám silnou vůli a silné morální zásady. Tak silné jako je Ajax - super silný čistič koupelen. Teď dostupny s vůní citrónu nebo vanilky.
wirgil napsal:
Včera mi jedna mladá slečna nabídla sex. Na oplatku chtěla abych na bmwgs.cz udělal reklamu na nějaký praštěný čistící prostředek. Samozřejmě jsem odmítl, protože mám silnou vůli a silné morální zásady. Tak silné jako je Ajax - super silný čistič koupelen. Teď dostupny s vůní citrónu nebo vanilky.
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.