zkouška odborné způsobilosti - 300 Kč poplatek komisaři + poplatek za střelnici, zbraně, střelivo (liší se mnohdy velmi zásadně - od cca 500 Kč po 2 000 Kč);
vyšetření zdravotní způsobilosti - také individuální, od 50 Kč po několik stokorun; pokud vás lékař navíc pošle na psychologické vyšetření, naroste cena cca o 2 500 Kč;
vydání ZP - 500 Kč za každou skupinu;
vydání povolení na zbraň kat. B - 100 Kč
vydání technického průkazu zbraně - 200 Kč (50 Kč pokud jste členem/členkou SSK)
Detailněji viz zákon č. 634/2004 Sb. o správních poplatcích (příloha, část II., položky 30 až 33).
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
zetor napsal:
Množí se jak nějaký morgoši,páč jim pořád stojí chuji....
ps. Mandy...už jsi Emilovi poslal tu fotku o kterou Tě žádal...??
Ne neposlal a ani nepošlu kur.va a už mě s tím neserte Já mu ji pošlu on ji pošlě Tobě a za chvilku bude lítat po celém GS foru navíc nechci aby jste si dělali dobře nad touhle fotkou
Emilio Alzamora napsal:
šikmooká kur.va seš tak maximálně ty....
až bude na mě taplo,tak přijedu k vám do vsi...bydlíš ve frýdku nebo v místku?
Jak se to tam vůbec dělí,potokem?A nebo jak stojí pojízdná prodejna,tak začíná dům fidleru v druhé dědině?
Ty seš normální ho.vado Emile
Bydlím kousek od Frýdku-Místku, malá krásná vesnička Dolní Domaslavice. Je to malá víska kolem Žermanické přehrady za jednotou se dáš doprava, pojedeš kolem národního výboru pořád rovně a tam já bydlím
Upravil mandy8 dne 22.02.2012 08:44
vevis napsal:
Zetore,ted jsem byl u Berana a mel tam rozdelanej zadni tlumic na GSA.Uz vim proc ty zvuky.Dela to par druhu tlumicu a tvuj taky.Ale ten tvuj je dost vymakanej,je totiz sam o sobe progresivni.Az bude cas,tak dam fotku.
Tady je fotka.Nahore je pistnice a na jejim konci vlevo je zuzena.Pri vyraznem stlaceni tlumice zajizdi ta uzka cast do te diry vyfocene uvnitr.Ma to taky prepousteci kanal.Takze ten tlumic pri vetsim zatizeni funguje sam o sobe progresivne!Obyc 1100 a 1150 to nema.
vevis napsal:
Zetore,ted jsem byl u Berana a mel tam rozdelanej zadni tlumic na GSA.Uz vim proc ty zvuky.Dela to par druhu tlumicu a tvuj taky.Ale ten tvuj je dost vymakanej,je totiz sam o sobe progresivni.Az bude cas,tak dam fotku.
Tady je fotka.Nahore je pistnice a na jejim konci vlevo je zuzena.Pri vyraznem stlaceni tlumice zajizdi ta uzka cast do te diry vyfocene uvnitr.Ma to taky prepousteci kanal.Takze ten tlumic pri vetsim zatizeni funguje sam o sobe progresivne!Obyc 1100 a 1150 to nema.