Karlosi ten kryt vstriku i te expanzky vypadaji fakt paradne, klobouk dolu. kdyby ses rozhodl jich par vyrobit, tak dej vedet.
Upravil JohnyT dne 11.04.2008 09:27
BMW R1150GS MY02
Nebo kdybys to měl nakreslený jaky rozměry a tak tak mi prosím pošli na mail dík Zřejmě bych to zvladnul sám i vyrobit. Dík
Konečně jsem našel to co jsem hledal ...GS
karlos: moc povedené..taky se hlásím ..nerez by byl super a když přidáš nějakou zajímavou cenu
Hovez:tak to je luxusní vyladěnost
Upravil JaraGS dne 12.04.2008 07:59
neříkám nic a na moje slova dojde
Fb: Jara Přikryl
Tak toto je nateraz finálna verzia mojej GS-ky. Fotené večer po dokončení mobilom preto odpustte nekvalitu fotiek. Hudbou budúcnosti ostáva prerábka na 21 a nové tlmiče s vyššími zdvihmi. O design nádrže sa postaral Marek Hančikovský z www.MHdesign.sk ostatné veci sú poväčšine homemade okrem hmloviek a acerbis chráničov páčok(ktoré tam ale fest na k... pasovali). Z turatechu tam mám iba doraz na ramene teleleveru a tie falaty pod stupačkami.
Upravil Feri dne 30.06.2011 22:00
sú autá, sú motorky a nad nimi je BMW
Archie: nie je to nič extra iba vyrezaný kus nerezu prichytený páskami železnými, v tom nereze je jedna diera v ktorej je všrubované svetlo a káblovaćka je spravená tak aby keď náhodou pôjdu dole padáky tak sa nemusia dáva´t dolu svetlá