Projektor by stačil ale nemá tuner... Navíc je vhodnej na promítání večer když je tma a ne do hospody, kde bude asi dost světlo.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Musim rict, ze se mi to opravdu moc libilo... Off byla parada... Fakt pekna trasa
Díky i Morabovi, ze me , jako zacatecnika, vzal do vleku
A my děkujeme za příjemnou společnost! To začátečnictví bych vůbec nezmiňoval, podal jsi super výkon, naprosto s přehledem a na rozdíl od některých zkušenějších jsi se především vůbec zúčastnil!
Jinak trať byla super, pro jízdu se spolujezdcem tak akorát
A krásný byly nejen terénní úseky (jak jinak), ale i přesuny po asfaltu byly vybrány po top silničkách, takže jsme špuntíky poctivě ohoblovali i pěkně na krajích.
Sice Milda taky předvedl pár špeků v itineráři, takže jsem zakufrovali dohromady na víc než hodinu a místy propadali zoufalství, ale nakonec jsme cestu do cíle s lehoučkou nápovědou našli, díky . Budeme si muset holt dávat příště víc majzla a pozorněji koukat.
Všem organizátorům tedy ještě jednou díky a budeme se zase těšit!
PS: k prosbě o fotky z off se taky připojuju, včera jsme museli pádit relativně brzy a tak jsme neviděli ani jejich večerní promítání...
Upravil morabo dne 15.05.2011 07:46
Maiali nel Fango!
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Rádi zveřejníme odkaz na vaše fotogalerie. Pište na: tte2011@bmwmotoclub.cz
Charlie
Teda Charlie, to není fair, mě nechat v té výsledkovce s tou hroznou nulou!!! Náš team Moto Morini Grann Passo měl prostě v sobotu jinou motivaci než investigativní výlet, což se plně projevilo, když jsme, bohužel velmi záhy, projížděli kolem Bluewhitu. Takže tam naše cesta skončila a zbytek času jsme prožrali !
hicks napsal:
.....Hix doufa v pristi rok.. nebo uz tenhle podzim....
Hix neví co chce, před dvěma týdny psal, že na rozdíl od některých nemá o víkendu čas jen tak se flákat za řídítky čehokoliv...k čemu by mu potom byla motorka do terénu? Navíc bez ABS?
Kdyby Hix jen nekecal, obul by špunty na ten jeho rádobyterénníbavorský zázrak a mohl jet...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
hicks napsal:
.....Hix doufa v pristi rok.. nebo uz tenhle podzim....
Hix neví co chce, před dvěma týdny psal, že na rozdíl od některých nemá o víkendu čas jen tak se flákat za řídítky čehokoliv...k čemu by mu potom byla motorka do terénu? Navíc bez ABS?
Kdyby Hix jen nekecal, obul by špunty na ten jeho rádobyterénníbavorský zázrak a mohl jet...
jasne, jenomze kdyz pisu Tobe, tedy chronickemu prokrastinátorovi, tak to nemuzes brat vsechno tak vazne
Hix se chce taky ucastnit TTTE, ucast na achthundert rovnou zavrhuju.
17 cm
hicks napsal:
Hix se chce taky ucastnit TTTE, ucast na achthundert rovnou zavrhuju.
Procpa to?
jsem škrábancofóbní.
Jedina moznost je koupit si dedikovanou terenni moto, kterou budu povazovat na to urcenou.
Uz mi stacilo jak jsem loni na TTTE objizdel dlouhy stebla trav aby mi neudelali na moto mikroskrabance.
No co.. my lestici to mame tezke
17 cm
petrs napsal:
Kdyz ona ta 690 je taky moc pekna, kdyz je nalestena.... Skoro skoda s ni mlatit o zem.... :-)
TO MI NERIKEJ!
Upravil hicks dne 15.05.2011 10:47
17 cm
Rikam.... se mi libi vic nez osmistofka....
A je toho na ni taky co lestit.... Si predstav vsechny ty plastiky, vyfuck, ram, blok motoru.... Pokud jses lestenkar, asi si moc nepomuzes.... Pokud te to tahne do terenu si kup neco levnejsiho, uz rozbiteho, kde ti bude fakt jedno, jak to bude vypadat a koupis to pouze na "doniceni".
petrs napsal:
A je toho na ni taky co lestit.... Si predstav vsechny ty plastiky, vyfuck, ram, blok motoru.... Pokud jses lestenkar, asi si moc nepomuzes.... Pokud te to tahne do terenu si kup neco levnejsiho, uz rozbiteho, kde ti bude fakt jedno, jak to bude vypadat a koupis to pouze na "doniceni".
tak ja jsem vyrost v terenu a na snehu, sice ne primo na moto, ale na trikolce.
O vikendu sice si asi nedokazu prestavit jezdit furt na moto jako Vjetrnik, ale jak se zda, jsou momenty, kdy bych 690r fakt vyuzil.
+ jako nouzovku kdyby osmikilo porucha apod.
Upravil hicks dne 15.05.2011 11:20
17 cm
petrs napsal:
Tomu rozumím....
petrs napsal:
A je toho na ni taky co lestit.... Si predstav vsechny ty plastiky, vyfuck, ram, blok motoru.... Pokud jses lestenkar, asi si moc nepomuzes....
Leštěnkář není, bys musel vidět jeho neustále zasrané vosmikilo, kde mrtvé mouchy na plexi vozí rok i dva a je líný je důstojně pohřbít...
Takže případné nové dva šrámy z TTTE by nikdo nepoznal, neb by zapadly mezi ostatními...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
petrs napsal:
To jo, jako druhe moto bych 690 taky skousnul.... Ale dve mota mi nemuzu.
ja uz mam ted 3... ctvrte uz je jenom statistika
Upravil hicks dne 15.05.2011 11:27
17 cm