Vevis to ale není špatnej nápad z Polska je to do Náchoda taky kousek takže když bude počasí tak myslím že pojedem na 100% rybařit!! Maruška tam ještě nebyla!
... servis a diagnostika BMW Motorrad
MALI napsal:
Sice už jsem to psal někde na začátku, ale pro jistotu to potvrzuju - jedna motka, jeden člověk, jeden stan
Pokud to zvladnete,napiste to jeste do komentaru,pod tou upoutavkou na hlavni strane.Prece jen je to tam prehledne a snadno se to spocita.
Slibil jsem provozovateli restaurace,ze mu dam tyden pred srazem vedet +- pocet lidi,aby se na to odpovidajicim zpusobem pripravil.
Je to nezavazne a vzdy se pocita s tim,ze nekolika lidem do toho neco prijde na posledni chvili a par jiz zase prijede neohlasene.Ten pocet potom +-vychazi.
Jo zeny maj jako vzdy vstupne zdarma.
Upravil vevis dne 22.06.2011 12:54
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Ahoj,
rád bych se také zastavil, pokud mi to vyjde, ale asi jen v sobotu na otočku, budu mít celkem na spěch, protože za týden nato razím do Albánie.
Luboš
R 1200 GS
SUZUKI GRAND VITARA 2.4 JLX
lpes napsal:
Ahoj,
rád bych se také zastavil, pokud mi to vyjde, ale asi jen v sobotu na otočku, budu mít celkem na spěch, protože za týden nato razím do Albánie.
Luboš
Klidne se stav,ale pocitej s tim,ze pres den asi bude vetsina lidi na vyjizdce.Kdyz zustanes do nedele,tak ti ta Albanie taky neutece!Navic tam muzes u piva z lidi vytahat nejake rozumy!
Včera jsem byl dělat v České Metuji to je jen kousek od Machova mám tam tu přírodu moc rád předběžně hlasím 2,5 člověka
Nač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Za me zatim jeden clovek a jedno moto, teda pokud dojedu, zacina mi nejak prokluzovat spojka a nová je objednana ale pruzinky ze jeste nejsou... snad to dojde vcas, jinak to risknu...
Jezdím tak, jak umím...
SHREK JAN napsal:
Za me zatim jeden clovek a jedno moto, teda pokud dojedu, zacina mi nejak prokluzovat spojka a nová je objednana ale pruzinky ze jeste nejsou... snad to dojde vcas, jinak to risknu...
Přijed rádi mě opijeme.
Když je hlad,je i husa dobrá.
SHREK JAN napsal:
Tenhle tejden budu delat itinerar na vyjizdku.A vymejslet k tomu nejakou soutez.
Tak kdo ma tankvak,tak sebou,at si ten itinerar mate kam dat.Kdo nema,tak aspon takovy to plastovy pouzdro,ktery se prilepi na nadrz.Nejaka koupim pro ty co zapomenou.A taky tuzku sebou!Kilometry budou psany podle navigace!To jest presne.
O vikendu po mne bude chtit hospodskej pribliznej pocet lidi.Nekdo se zapsal do vlakna,nekdo i do komentaru.Nekdo nikam,ale vim ze prijede.Vychazi mi to na min.40lidi.Tak nahlasim k 50 lidem a snad to +-trefim.
Kdo jeste neni napsanej v komentarich a je vas dost,tak se tam napiste.Dik.
S ubytovanim predbezne pocitam pro Pedra,Aldu,Jarda a spol.Jestli jsem na nekoho zapomnel,tak se ozvete.Mista by melo byt dost.