tož všecko nej kamaráde, to máme hned vedle sebe buď zdravé a spokojené
Wilbers (prodej i servis), Arrow, Giannelli, Siebenrock, BOS, Zard, Exan, Yoshimura, Akrapovič, GPR, Brembo, CL brakes, Motul, BMC filters, Hiflo Filtro, KN, Afam atd...PM
Bohumil napsal:
Noo,me se to zdraví letos nějak sesipalo takže sem na moto jel naposled v březnu.
jaktoo?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
toz na zdravfiii Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
Bohumil napsal:
Pivos,ty máš fsecko v merku...
Noo,me se to zdraví letos nějak sesipalo takže sem na moto jel naposled v březnu.
Ale bude líp . Hoši dávejte na sebe pozor a všem preju zdraví a štěstí.
Hlavně už jen více a více zdraví a síly!
Příští rok tuhle sezónu doženeš a zase na sebe někde mávnem.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Bohumil napsal:
jaktoo?
Ale,hodne kámošů to ví tajný to není...zase se mi vrátila rakovina.uz po čtvrté,takže zase operace,zánět,reoperace,zánět,reoperace, 2 měsíce na ARO....už je to dobry,akorát mám na 200cm 70kg takže su rád že ziju....Život je boj.
Kupredu spatki ni krok...
Bohumil napsal:
Ale,hodne kámošů to ví tajný to není...zase se mi vrátila rakovina.uz po čtvrté,takže zase operace,zánět,reoperace,zánět,reoperace, 2 měsíce na ARO....už je to dobry,akorát mám na 200cm 70kg takže su rád že ziju....Život je boj.
To si nemůžeš pořídit třeba slabou chřipku? To je furt rak sem, rak tam, takhkle se nám za chvilku vypaříš a nebo tě odnese vítr.
To by byla škoda. A kdyby ti šlo předat nějaká ta kila, tak se řadím do fronty. Dvacet bych obětoval obratem.
V tvém případě platí vyhrát, ne se jen zůčastnit.
Tak tu sviňu zase nakopej a na zdraví.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Bohumil napsal:
To si nemůžeš pořídit třeba slabou chřipku? To je furt rak sem, rak tam, takhkle se nám za chvilku vypaříš a nebo tě odnese vítr.
To by byla škoda. A kdyby ti šlo předat nějaká ta kila, tak se řadím do fronty. Dvacet bych obětoval obratem.
V tvém případě platí vyhrát, ne se jen zůčastnit.
Tak tu sviňu zase nakopej a na zdraví.
Bohušku to půjde, kila nahoru dal bych ti jich 35 dávám 1000kč/kg k tomu,ale nejde to poslat.
Bohumil napsal:
hm.. premejslim, co odpovedet.
Spickovou peci asi mas... a odolnej korinek zjevne taky
Ty 2 mesice myslis asi JIP.. nebo fakt ARO?
Upravil hicks dne 04.10.2023 11:53
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Dodatečně taky přeji vše nejlepší Bohumile!
Špatný věci se naneštěstí zpravidla dějí dobrým lidem takže ty to máš těžký ... snad už sis to vybral a dá ti to pokoj!
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
nojo už dlouho nebyl dotaz, jaký olej do 1200/1250 tam dát, tvl. ale co až vyjde 1300, to bude elaborát ..... co by se tam mohlo dát , to určitě bude brzké téma.......
Zavděčit se všem, je umění, které nikdo nedokáže. 1200 GSA - 2011
Bohumil napsal:
Chlapci,diky a už se pojďme raci bavit jaký olej...zima se blíží
Tak že seš to ty ... jak to vidíš s olejem do 1150? stále originál Castrol 20W50 nebo se na to vy a začít tam lejt něco jiného?
Jaký máš na to názor jakožto uživatel 1100? Dražší a "hustčí" motorex? nebo motul? a jaký máš názor na divinol? slyšel jsem na něj samá pozitiva, ale většinou stylem "jedna paní povídala"
Teď jsem se ujel 3800km v rumunsku a v těch horách jsem měl spotřebu benzínu skoro 8L a oleje skoro litr
Ještě k té spotřebě ... ehm když jsme jeli zpátky a táhli jsme se cca 120km/h tak byla 5,5L ... asi jsem tam zato tahal víc no
pokud by ses chtěl pokochat RUMUNSKO
P.S.: Třeba se někdy potkáme u kafesrumem
Upravil Sniper dne 05.10.2023 17:55
Se štítem, nebo na něm.
Cesta je cíl.
BMW R 1150 GS r.v. 2003
Suzuki DR-650 RSE r.v. 1992