Zdravím. Byla by ta možnost, když se kalendář bude tisknout v Modřicích, abych si ho vyzvedl přímo tam? Mám to pár km a vyjde mně to levněji než platit poštovné. Díky Honza.
hobrnos napsal:
Zdravím. Byla by ta možnost, když se kalendář bude tisknout v Modřicích, abych si ho vyzvedl přímo tam? Mám to pár km a vyjde mně to levněji než platit poštovné. Díky Honza.
Jasně Honzo.
Stačí zatrhnout v dotazníku:
Způsob Dodání- Osobní odběr na adrese: Computer MCL Brno , s.r.o. Brněnská 543 664 42 Modřice
a
Způsob platby - Hotově při osobním převzetí
hicks napsal:
neni problem dat ti pristup do toho picasa alba co uz lidi odtud naposilali.
Tedy pokud to Picasa umi (imho jo).
Ja budu rad, kdyz to nekdo v nejake forme dotahne driv, nez my...
Zdarec Hicksi
Platí ještě tvá nabídka možnosti použít i fotky z loňska?
Pája
stepan napsal:
V albu u 1150 GS máš 2 fotky 1150 GS advenčrů, obě jsou kluků z TT.
Dík za info
Ta upravená ma v názvu 1150GS, navíc to už je skoro jedno, vždyť je úplně jiná. Šoupnu ji mezi ostatní.
Která další z nich je GSA? Asi ta s modrým jezdcem že?
Upravil paja1 dne 06.10.2011 20:58
Pája
hicks napsal:
neni problem dat ti pristup do toho picasa alba co uz lidi odtud naposilali.
Tedy pokud to Picasa umi (imho jo).
Ja budu rad, kdyz to nekdo v nejake forme dotahne driv, nez my...
Zdarec Hicksi
Platí ještě tvá nabídka možnosti použít i fotky z loňska?
aha... ja jsem si nevsiml.
Jasne.. jak jsem psal v PM... autorska prava nalezi SAMOZREJME autorum fotek, nikoliv mne...
A urcite pouzit co pujde.. zatim co jsem tu videl byla dost slabota Drzim palce at to dotahnete v dustojne kvalite...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
zkusím to prohrabat ešli něco nandu,motorek mám plnou prd.l ale z afriky a čukotky ani jednu
jednu na rozstřel,ať víš co tě pájo čeká
bystricke přiložený následující obrázek:
Klidně i tyhle fotky pošli, jen si nejsem jistý co s polepy na nádrži a s barvou pozadí. Někteří jedinci by mohli chytit ječné zrno do očička z té barvičky.
No grafik z toho udělá bawora jak vyšitého. Troška modré sem, troška bílé tam a bude.... hledej a posílej
Pája
Konečná cena pro Slovensko je definitivně stanovena.
S distribucí pomůže raptor, kterému tímto děkuji za přislíbenou pomoc.
Bude kalendáře rozesílat Slovenskou poštou, nebo předávat v jeho firmě:
MOTORAPTOR s.r.o., Romanova 4, 851 02 Bratislava http://www.motora...p?id_cms=3
Cena za kus ve formátu A3 (13 stran) je 200 Kč (8,5 EUR) s DPH.
ČR/SR_Poštovné 60 Kč/2,2 EUR pro 1-3 kalendáře, 80 Kč/2,5 EUR pro 4-10 kusů
ČR_Dobírka 50 Kč (Dobírka není nabízena pro SR)
Balné 10 Kč/0,4 EUR
Platba v EUR možná pouze předem převodem na účet!!!!!!!!!.
Upravil paja1 dne 10.10.2011 20:52
Pája
Scofield napsal:
By nebylo marné do kalendáře napsat termíny známejch akcí a srazu.....např:Vánoce,kdy mám já svátek,Garmisch-Pártenkirchen atd....je to pár písmenek navíc a jistě to bude mít svoje kouzlo.....
Tohle taky není problém...
Kdo bude chtít může přijet s kalendářem ke mě a já mu to tam vlastnoručně napíšu.
Pája
Zdar Pajo, mam problem, tu fotku u ktere jsi nekde vyse chtel vetsi rozliseni ted zrovna nejsem schopen ve vetsim rozliseni dodat... Mam ji v poci jen v HD nahledu a to je na A3 malo. Original data ted pluji zabalene v kontejneru.... Jedine jestli Hicks nema velkou velikost z lonska, nejak si nepamatuju, jestli jsem mu ji dval, nebo ne... Ale poslal jsem tri jine fotky, a ty mam ve velkem rozliseni, protoze jsem je jeste nestacil zazalohovat.Tak kdyby se snad libily...
petrs napsal:
Zdar Pajo, mam problem, tu fotku u ktere jsi nekde vyse chtel vetsi rozliseni ted zrovna nejsem schopen ve vetsim rozliseni dodat... Mam ji v poci jen v HD nahledu a to je na A3 malo. Original data ted pluji zabalene v kontejneru.... Jedine jestli Hicks nema velkou velikost z lonska, nejak si nepamatuju, jestli jsem mu ji dval, nebo ne... Ale poslal jsem tri jine fotky, a ty mam ve velkem rozliseni, protoze jsem je jeste nestacil zazalohovat.Tak kdyby se snad libily...
Tak aspoň už vím od kohe je ta krásná 800GS a kdo to kouká do dálek.
Tuhle fotku mám moc rád, ale jestli kontejner nedopluje včas tak na kalendář asi nepůjde použít. Mám ji totiž právě staženou od Hickse a má jen 1680×1116 pixelů.
Tisknuli jsme ji na zkušební kus a není to ono.
Ty co jsi dneska uložil mají rozlišení ještě menší. Pošli je v největším co máš a uvidíme.
Pája