Zdarec Chlapy já si nechal vyrobit MPZ samolepky států na těchto stránkách www.auto-samolepky.eu Udělali mi celou EU sice nevím, kolik za to budou chtít, jelikož jsem to vyhrál v soutěži. Ale když tam zavoláte, tak vám cenu řeknou a určitě je udělají.
Jezdím tak rychle, jak lítá můj Anděl strážný!!!
Ahoj,
poptávám výrobu nálepek vlajek na průsvitnou samolepicí folii.
Vždy vlajka a pod ní název státu (velikost jedné vlaječky cca 55 x 40 mm) viz. příloha
Měl by někdo také zájem?
Orientační cenu (kterou samozřejmě ovlivní množství) bych měl mít dnes/zítra
Kdysi jsem si takový arch taky dělal. Mám ho stále. Nikdy by mě nenapadlo, že by to někdo chtěl. Tak když mi do SZ pošlete mail, klidně Vám to pošlu a pak si to nechte v jakémkoliv DTP studiu natisknout a nařezat. Těch států tam mám asi 65. Kdysi jsem se podíval na mapu a řekl si, kam bych tak mohl jet :-)
Upravil Roman Jakub dne 13.12.2016 16:02
Dám tomu ještě dnešek a pokud zůstane stav stejný zaktualizoval bych cenu a domluvíme se jestli to pro Vás bude přijatelné... OK?
Já budu objednávat na 100%, takže pro ty komu by nevadila případně trochu navýšená cena pokud nesplníme 10 archů pošlete mi adresy (do PM) kam budete chtít arch poslat. Nebo se můžeme potkat v Praze případně na trase Benátky "myšleny ty nad Jizerou" - Praha