Já koupil přes Pariho minulý týden zánovní GSA TripleBlack a musím říct to co už tu zaznělo. Jednání kamarádské, co řekl, tak to tak bylo a průběžně informoval. Vše proběhlo naprosto korektně.
Takže za mě Pari dobrý.
Jarys napsal:
Alenka už nám sem taky dlouho nenapsala nějaké to její moudro
No to je taky pravda, a hlavne, kdyz sem dneska videl na netu inzeraty na motorky co byl v kategorii, kterou Alenka zminovala a ty prodejce nechava v klidu zajimave
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
mopslik napsal:
Tak jak jsem nejprve vychvaloval Pariho tak se toho dosti změnilo . Dnes je má zkušenost úplně jiná. Při posledním obchodě jsme zjistil , že u LT nefunguje rádio a nejsou slibované vnitřní tašky do kufrů. Vzhledem k tomu , že jsem Parimu věřil byla dohoda, že pokud rádio nepůjde opr. bude kompenzace a tašky dodá. Skoro po roce je stav takový, že nekomunikuje asi se nakazil zdejším podnik prostředím a kompenzace byla 2000,-Takže si udělejte svou představu já bych od Pariho nekoupil už ani kolo. Pari se stal p....... jako spousta lidí v Čr.
byt tebou bych nepsal tvou zkušenost. obvolaval jsi kde koho vcetne nás aby jsme ti pomohli. Pari ti to domluvil u nas.. radio neslo od zacatku (proste vsichni vedi ze se na LT sypou... ) a motorka se s tim prodavala a mimo jine byla za tak exklusivni cenu ze spekulace jsou mimo..Tahal jsi rozumy a nakonec jsi se objednal u nas a uz jsi se neozval. Nakonec to dopadlo tak ze jsi dal motorku k Pepinovi, ktery mi nasledne uplne nahodou volal jak ma co zapojit na neoriginalnim radiu a shodli jsme se ze to je tatáž motorka.. takze mas trosku maslo na hlave...
Upravil jezek dne 11.10.2013 23:28
mopslik napsal:
Tak jak jsem nejprve vychvaloval Pariho tak se toho dosti změnilo . Dnes je má zkušenost úplně jiná. Při posledním obchodě jsme zjistil , že u LT nefunguje rádio a nejsou slibované vnitřní tašky do kufrů. Vzhledem k tomu , že jsem Parimu věřil byla dohoda, že pokud rádio nepůjde opr. bude kompenzace a tašky dodá. Skoro po roce je stav takový, že nekomunikuje asi se nakazil zdejším podnik prostředím a kompenzace byla 2000,-Takže si udělejte svou představu já bych od Pariho nekoupil už ani kolo. Pari se stal p....... jako spousta lidí v Čr.
byt tebou bych nepsal tvou zkušenost. obvolaval jsi kde koho vcetne nás aby jsme ti pomohli. Pari ti to domluvil u nas.. radio neslo od zacatku (proste vsichni vedi ze se na LT sypou... ) a motorka se s tim prodavala a mimo jine byla za tak exklusivni cenu ze spekulace jsou mimo..Tahal jsi rozumy a nakonec jsi se objednal u nas a uz jsi se neozval. Nakonec to dopadlo tak ze jsi dal motorku k Pepinovi, ktery mi nasledne uplne nahodou volal jak ma co zapojit na neoriginalnim radiu a shodli jsme se ze to je tatáž motorka.. takze mas trosku maslo na hlave...
Mě Paris nakonec velice zklamal, objednal reklamu a nakonec nezaplatil ani za dobu, co zde inzeroval a dělá mrtvého brouka. Neřeším to a nebudu to dál rozebírat, ale také to o něčem svědčí.
Nechápu co to má společného stím , že jsem se domlouval s Tebou navíc jsi řekl, že né dříve než za měsíc. Pepíno mi dlouhodobě servisuje .O problému jsem věděl od počátku a taky to tady píši domluva byla , že Pari to bude kompenzovat zrovna jako vnitřní tašky. Tak zněla domluva . Né že nebude zvedat tel a stále se na něco vymlouvat a jako náhradu dá to co dal. Prostě za zachoval jako .........A nedoporučím a ani si od něj už nic nekoupím to je celé.
Já jsem mu taky platil dle dohody né za rok nebo za dva.
At si udělá každý obrázek sám ....
No po tom co pise Milos a po tom co tady podezrele rychle pari prestal inzerovat na zaklade anonymního napadnuti je to "trosku" divny a uplne v poradku vsechno nebude.
Pritom prodejci moto na zaplaceni reklamy maji z jedne motorky, prodejci nebo vyrobci doplnku a jinych drobnosti na to makaj o dost delsi dobu(mozna krom TT)
Jezku a ty mas proc novy profil ? Nebo alespon jen 5 prispevku..? Chvilku jsem si myslel, ze je to nekdo jiny.
Mám-li být upřímný, taky nejsem úplně spokojen. Ale nechci si stěžovat už proto, že jsem nakonec u Pariho nic nereklamoval, jen pocitově mám z obchodu stín na duši a už dlouho to držím v sobě. Jeho přístup byl skvělý - xkrát informace, co se zrovna děje, celý obchod proběhl víceméně v dohodnutých termínech (kdo by si taky v únoru nepočkal o týden, dva navíc, když jezdit se stejně nedalo). Nicméně popis ať už psaný nebo telefonicky líčený nakonec bohužel nekorespondoval se skutečností.
Soichiro Honda: "Život se měří okamžiky, které se dotknou Tvého srdce"
12GS [2004] 16GT [2012]
jezek napsal:
Protoze jsem byvaly profil predal firme a pod svym nickem budu vyjadrovat pouze moje osobni nazory..
to se mame na co tesit, ó alláhu
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ježku nechápu o co Ti jde ??? zastávej se Pariho jak chceš pro mě není korektní obchodník a jak měl plnou pusu řečí tak jen plky plky plky nejde mi o nic jen možná se někdo z mé zkušenosti poučí a nebude muset řešit srov..... jako já je to celé můj názor nic víc ... Pariho Ti neberu ani nehaním jsi mi ukradený Ty i on ,ale vrána k vráně sedá tak to prostě je .
má poslední reakce vůbec mě nezajímá , že rádia u LT jsou problém o to tady přeci nejde.Domluva byla jasná . Ještě jsi vynechal, že kompenzace původně měla být opěrka kterou měl Pari objednat na což se zase vys....
a pokud umíš trochu počítat tak kompenzace za rádio a za vnitřní tašky které nedodal ve výši 2000,- je dost slabá ......
At si Pari Ty prachy užije něco může poslat Tobě za obhajobu budou se Ti taky hodit myslím , že se najde mnohem více nespokojených lidí co to napíšou. A ber to tak, že tady nepláču jen varuji další lidi , aby se zbytečně ........
Ježku užij si to i s Parim můžete to prochlastat na moje zdraví
Upravil mopslik dne 20.10.2013 13:21
no řekl bych , že myslíš to jak jsem chtěl u tebe řešit to rádio řekl jsi jasně že za měsíc dřív nemáš čas a domluva byla, že zavolám a domluvíme se Nebyl jsem u Tebe ani objednán ani domluven na konkrétní termín. Tak co to se motáš ???
Dál to řešit nebudu o Parim si myslím své .
Chtěl bych tady poděkovat Parimu za dovoz LC a taky za to že mi sehnal plexisklo od Puigu,která se nadalo sehnat ani tady a ani Rakousku.Pari sem už moc nechodí a většina ví proč tomu tak je.V posledních dnech se tady psalo,že Paris neplní své slovo.Nevím jak kdo,ale já jsem spokojený i když je pravda,že někdy mu to trvá trochu dýl.
Věřím,že nejsem jediný kdo je s Parisem spokojený.