Ivo Bohuslav napsal:
Dnes odpoledne vycházím ze dveří JIP ÚVN ve Střešovicích, rozhlížím se v tom krásném odpoledni a zjišťuji, že tráva je zase zelená a nebe je modré, ty barvy jsou sice ještě zahaleny jakýmsi oparem, ale jsou tam........ano, jsem opět šťasten...........
Oznamuji všem svým kamarádům a známým, že moje žena je zpět, zpět mezi námi!!!!!
V neděli 15.5. v 15,30 při návratu ze Šumavy, se mi přestal točit svět.......
Stalo se to, co se asi stát muselo, chyba začínajícího, nezkušeného jezdce.....moje žena měla těžkou nehodu.
Když má být něco špatně, tak vždycky všechno. Ten křehký hrudník, strom, zeď a sloup.........Člověk může být 1000x na tuto chvíli připraven a vycvičen, ale v okamžiku, kdy klečí na kolenou v prachu cesty a provádí život zachraňující úkony své odcházející ženě, je něco neskutečně těžkého a strašného.......Všechno je v prdeli!!!!!!
Již nikdy nebudu kritizovat naše zdravotnictví, pokud má něco fungovat, tak tohle fungovalo, když se zvedl vrtulník, věděl jsem, že jedině zázrak a Střešovická traumatologie.......
Po několikahodinové operaci, 14denním umělém spánku a obrovskému boji o život...... ano, stal se, ten zázrak se stal........
Dnes odpoledne vypadala moje žena moc hezky, ztrávili jsme spolu krásné odpoledne........není ještě vše vyhráno, ale já jsem velmi spokojen a mám radost!!!!!!!!
Nikdy mě nenapadlo, přemýšlet o tom, jak by asi tak mohlo vypadat peklo ........dnes vím naprosto přesně, jak vypadá peklo !!!
Závěrem svého vyznání chci poděkovat našemu kamarádovi, dnes bych spíše řekl, rodinnému příteli, za jeho nezištnou a blahodárnou pomoc, ať už fyzickou nebo jen tím, že byl s námi, moc mě pomohl a mým dětem taky. Mimochodem......kvůli nám zrušil dlouho plánovanou motodovolenou, na kterou se moc těšil..........DĚKUJI.............
Velmi smutný příběh, ale zase bude dobře , jen trpělivost a lásku!!! Nezmáme se /zatím/ ale držím palce jako všichni tady - moc Heli z Ludgeřovic
Jsem moc rad ze jsi zase nasel barvy ve svem zivote...Preji Tvoji zene, at se ze vseho spatneho brzo dostane a ma pevne zdravi!!!...To preji i Tobe a Tve rodine.
Tak se to prede mnou podarilo uspesne zatajit.Dozvedel jsem se to predevcirem a dnes jsem se dostal k pocitaci.Kdyz jsem cetl uvodni prispevek tak mi tekly slzy.
Takze preji,at je to den ode dne lepsi a at mate mamku v ramci moznosti co nejdrive doma!A az se doleci,tak se tesim na setkani nazivo!Vsichni drzime palce a at to jde rychle a bez komplikaci!Jak to pujde,tak od nas pani Hasicovou pozdravuj!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Lidská vůle a příroda jsou nepřekonatelný fenomén.......
Mám rád i všechny Svaté, že nám tu svíčku nesfoukli............
Oznámení č.2 - pro všechny, kteří nám drželi palce a byli s námi.......
Janička zahodila všechny trubičky, hadičky, dýchací přístroje a podobná hejblata a vítězoslavně hlavním vchodem opustila brány JIPky.
Ten Smrťák tam ale stál, já ho viděl, ale byl u nohou ( taky jsem ho pěkně ožral........)
Momentálně si pěkně lebedíme na normálním pokoji pro choré, zotavujeme se, trénujeme chůzi a další veselé příhody.
Ale hlavně, hlavně se již těšíme, že pojedeme domůůůůůů !!!!!!!!!!!
Tak to léto zase nebude až tak špatné Všude dobře, doma nejlíp. Přeji brzké přesunutí domů a úspěšnou rekonvalescenci
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Taky přeji brzké uzdravení bez následků na těle i duši. Takováhle životní zkušenost je hrozná, nikomu ji nepřeju, byl jsem přímým aktérem něčeho podobného a když už se to stane, musí se bojovat a vy oba jste ukázali, že bojovníci jste.
Teď vím, proč jsem Tě nepotkal na srazu. Takže ještě jednou - manželce a vlastně vám oběma držím palce k uzdravení!!!!!!!!