Tomi napsal:
Loni jsem to jel, ale mimo termín a super, letos mám naplánováno to samé ale Slovensko. Brácha už i naplánoval trasu, zase po hranici..Snad to výjde.
vím, že to Pouebs a Tiki jeli také. Rejpnutím jsem myslel, že by si to dal třeba znova Já jsem podobnej nápad dostal někdy před 4-mi roky, ale nikdo v mém okolí nechtěl jet... Je fajn, že to Paji takhle udělal a také jsem zvědav kdo to dá pod 40 hodin!
Pěkný večer a fůru šťastných kilometrů!
BMW R1150GS, kočárek a jiné stroje... www.X-treme.cz
xavier napsal:
Neda nahodou na frak vsem vyznavac stary hondy africa??
Ale vzdyt on Hugila z ni stejne uz postavil KaTeeMku
Kazdopadne by ho Paji mel za neco disknout, aby ho to zdrave motivovalo ke stlaceni pod 30 hodin.
No bez prdele, jeho vykon viden moji optikou neni z tohoto sveta.
Tento víkend bude poslední možnost si zajet Bohemia či Slovakia Around 2012 (tím prodlužuji termín do 2.9.2012)
V září pak provedu na základě dodaných tras vyhodnocení. Podle již zaslaných podkladů bude loňský časový rekord překonán, a to famózně.
Upravil Paji dne 30.08.2012 23:14
JardabezGS napsal:
Tak co výsledky? Budou?
Chtěl bych se příští rok zúčastnit...je to dobrej nápad
Ano, výsledky i famfáry budou. Omlouvám se za zpožděni. Jsem posledních pár měsíců pracovně trochu mimo motorkářský svět (kromě ježdění v severním Vietnamu koncem října).
Mezi svátky mám dovolenou a tak snad veškeré resty vyřeším.
Letos bude vítěz v neuvěřitelném časovém rekordu. Je to výkon z jiné motorkářské planety. Tak se nechte překvapit.
Jsem se byl dneska po práci na chvíli projet, a dal sem řeč na benzínce s nějakým chlapíkem na gs1100. Při řeči jsme dostali až k Bohemia Around, a tvrdil mi, že loni to někdo zajel za necelých 32 hodin, a údajně to prý jel v kuse. Může to někdo potvrdit? Mně osobně to přijde jako nesmysl, 32 hodin v sedle motorky, s přestávkama jenom na tankování a bez spaní. To se nemůže dát vydržet.