Chtěl jsem sem něco napsat, ale nemá to smysl jaké fórum takový stát do puntíku. Jen mi případá že Hicksů je ve sněmovně přesila.
Červ> napsal si to správně a zde se uvidí síla našeho státu. Stávkovat může každý zdarma (doma před budovou zaměstnavatele). Blokování veřejné (libovolnou formou) komunikace je přestupek dle platných zákonů a musí být pokutován blokovou pokutou (samozřejmě pokud na domluvu "jdi do prdele" zdarma dotyčný nereaguje). Osobně se přijdu podívat a zkontrolovat práci policie. Lepší než obouvat hřeby a lepit si nakufry ****ní hesla, bude na místě dohlédnou aby strážci zákona konali v souladu se zákonem a umožnili hladký průjezd po veřejné komunikaci. Jeden den dovolené tomu s radostí obětuju. Přímo se těším na odpověď na otázku proč nekoná, nezjistí totožnost, neudělí pokutu a nevolé posily aby blokovače zadrželi a odvezli k podání vysvětlení. Bude to náramná legrace.
Hlavně se tu všichni netvařte že vás ta blokáda zruinuje. Praha se dá projet i jinak než po spojce a magistrále které je ale mimo jiné v silách PČR udržet volné.
Pokud začne policie ukládat pokuty na místě, buď to ryhle skončí nebo se na pokutách vybere na reformy
Vzpomeňte si na "Stopařova průvodce po Galaxii": Otázka: Víte jak se poškodí buldozer když přes vás přejede?
Odpověď: Ani trochu. R1200GSA>>KTM 990 LC8 ABS-R>>KTM1290SA-R
Jinak dokud bude exisistovat dav, kterej se nechá opít rohlíkem, protože je to míň namahavý, než používat vlastní rozum, tak se vždycky najde opice, která se těmto lidem poveze na zádech. Třeba až do Bruselu, za odborovým tátou. Většina lidí ví, že nemůže utrácet víc než vidělá. Buď budou vyšší příjmy do rozpočtu nebo nižší výdaje na útratu. Jiná cesta kromě řecký není.
Na obou (všech) vedoucích stranách už od pravěku nejde o nic jiného, než o manipulaci s davem, přiživování se na úkor druhých. A je jedno, jestli jde o politiku, nebo nábožentsví. O levici, nebo pravici. O muslimy, či katolíky... Začnou s ideály, na který nachytaj druhý a pak - stoupajíce vzhůru - si začnou ukrajovat pro sebe. A je jim úplně jedno, jak si tu cestu vzhůru zaříděj (tedy jestli je to stalinská cesta, nebo ta křišťálově čistá nebo nějaká úplně jiná...). Vo tom až potom.
Kdo chce protestovat s davem, ať si protestuje - jeho volba. CHCEŠ ŘVÁT? Řvi si, v tom problém nevidím - ale NESMÍŠ MNE PŘITOM BUDIT! Já s rozkrádačkami nesouhlasím, ale nemám potřebu být vyveden organizovaně na ulici pod vlajkou těch, co zrovna nejsou u koryta a chtěli by střídat. Tohle (spolu s povinnými nástěnkami) už naštěstí máme za sebou. Bohužel je to tak, že zloděj křičí: chyťte zloděje! A bohudík jsem svobodně uvažující bytost, která si bude rozhodovat sama za sebe.
NESTAVTE SE MI DO CESTY a BUDETE MI FU(C)K! Mám svých problémů dost a musím makat na sebe a na svoji rodinu (i v sobotu).
VÁŽENÉ ODBORÁŘ S.TVO, TÍM, ŽE MNE NEDOBROVOLNĚ ZATAHUJETE DO SVÝCH HŘÍČEK, MNE UŽ DRUHÝ ČI TŘETÍ DEN PĚKNĚ S.ERETE. V pondělí tedy pojedu do práce čtyřkolkou - a přibalím si tentokrát i motyku a lopatu. Větší kalibr nemám. Howgh!
Čest (a) buch, Old K.
Ahoj pánové, můj pohled na věc je takový, že nejde nikomu o pravo nebo levo. Ať si stávkuje v intencích demokracie kdo chce. Celý problém je v tom že je narušen sociální smír, pomalu ale jistě se rozvírají pomyslné sociální nůžky, čím více lidí na tom bude hůř tím horší to bude, pak v uvozovkách "lůza" povstane a bude mela.
Další propadlej BMW
Pepa napsal:
Celý problém je v tom že je narušen sociální smír, pomalu ale jistě se rozvírají pomyslné sociální nůžky, čím více lidí na tom bude hůř tím horší to bude, pak v uvozovkách "lůza" povstane a bude mela.
Souhlas.
Až na to, že ty nůžky se nerozevírají pomalu, ale zrychluje se to.
A co proti tomu dělají ti nahoře?
Akorát furt jenom melou: "Musíte víc šetřit, abychom mohli víc krást..." __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Hmm, tak "soud předběžným opatřením zakázal pondělní stávku."
To je šťourání klackem do vosího hnízda. Velmi nerozumné silácké počínání...
Kdopak v tomto přetahování nakonec prosadí svou?
A kdy za těchto okolností namísto středně velké a profesně omezené stávky vypukne stávka generální a přeroste to celé nakonec do občanských nepokojů s naprosto nepředvídatelnými následky? __________________________________________________________
VT 750 C2 Spirit, WR 250 X, CBF 125, S 22, S 11 (2x)
(WR250R, R1100GS, VT750C4, F650GS, Betka, 50/20, S11)
Waltr napsal:
...Myslím že ;i zarytý pravičák ekonom ti poví že odbory pomáhají ekonomickému růstu. Mimochodem se podívejte tam kde jsou odbory opravdu odbory...
Clovece nevim, ale nenapada me, kde odbory necemu pomohly. V airbusu zavinily skluz v dodavkach A380, kdyz zacali vydirat firmu tesne pred zahajenim seriove vyroby. V Boeingu stejna situace s B787, zpozdeni v dodavkach v radu let. Ne jen kvuli odborum, ale hodne kvuli nim. Stejne v Alitalii, kde odbory donutil vlasniky firmu polozit a od nuly restrukturalizovat. Stejne odbory v CSA, kde taky velkou merou prispely k pruseru, ktery tam je. Nikde nevidim ten prinos, jen vydirani... :-(
Alesi vzdyt je prece naprosto jasne, ze tohle Waltrove prohlaseni -- ze "odbory pomahaji ekonomickemu rustu" je silena kravina
---
Odbory jsou nutne tam, kde management sikanuje zamestnance.. to bez debat. Jenomze s jidlem casto roste chut...
Myslim, ze celkova SUMA ekonomickych skod zpusobenych odbory je nezpochybnitelna a masivni.
---
Staci sledovat nemecko a francii.. a porovnat napr. s USA... slusny pracujici by okamzite vrhnul.
Upravil hicks dne 11.06.2011 17:40
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
vlada-adv napsal:
Hlavně se tu všichni netvařte že vás ta blokáda zruinuje. Praha se dá projet i jinak než po spojce a magistrále které je ale mimo jiné v silách PČR udržet volné.
to je nesmysl.. jak ucpes hlavni tahy okamzite zkolabuje doprava v bocnich ulicich.
I s moto je v tomhle pripade obcas obtizne projeti.
17 cm
je třeba vzít klacky a seřezat je všechny,a vyházet je z oken, myslím ty co nám vládnou a stávka je prvním krokem k tomu .
Lidi vzpamatujte se takhle už to dál jít nemůže je třeba všechno zablokovat ať se nic nehne {,krvavá revoluce je nevyhnutelná}
když ho miluješ není co řešit
Nejvíc mě baví, jakou maj pražáci hroznou starost, že se v pondělí nedostanou do práce. A spousta z nich neví, ani je nezajímá proč se stávkuje....
hlavně, že je pivo ftlamě
to se netyka jen Prazaku, ale vsech zodpovednych lidi, kteri si uvedomuji, ze prožrat muzes jen to, co vydelas. A ze pokud se v prumeru dozivame delsiho veku a nemame pretlak mlade generace, musime do duchodu chodit pozdeji.
To odbory/rudoši nikdy nepochopi ani neprijmou.
---
Asi by to chtelo Masaryka.. ten to s podobnymi protesty celkem umel
17 cm
becka napsal:
Nejvíc mě baví, jakou maj pražáci hroznou starost, že se v pondělí nedostanou do práce. A spousta z nich neví, ani je nezajímá proč se stávkuje....
hicks napsal:
to se netyka jen Prazaku, ale vsech zodpovednych lidi, kteri si uvedomuji, ze prožrat muzes jen to, co vydelas. A ze pokud se v prumeru dozivame delsiho veku a nemame pretlak mlade generace, musime do duchodu chodit pozdeji.
becka napsal:
Jasne, ja myslim, ze to tu chybelo. Zacit nadavat na prazaky, pak muzem pokracovat cesi/moravaci, mesta/venkov, 1150/1200 a tak. To je opravdu velmi konstruktivni.
Jinak duvod stavky se obavam ze neni jasnej hlavne tem, kdo stavkuji a stavku podporuji. Stavka je proti reformam, pokud se nepletu. Tak nevim, co tu kdo porad resi, jak kdo krade.
Jinak panove jsem opravdu neprijemne prekvapeny, kolik cervenoprdelniku se tady odkopalo.
ja bych to tak vazne nebral.. ber to tak, ze jses misionar a oni barbari
Takze musis sirit osvetu a udelat z nich lepsi lidi a pokud se to nepodari ani na 50ty pokus, mel bys je hezky hladit, hladit, hladit...
---
ne vazne -- mnoho lidem to jednoduse nedojde treba take proto, ze jim to proste v okoli nikdo poradne nevysvetlil, nebo treba neukazal z jineho pohledu. V tomhle jsou takovehle diskuze myslim k nezaplaceni. Ono nadavat na pomery a brblat je tak snadne...
17 cm
Bohužel je to tak snadné přidat se k davu s otevřenou dlaní, než abych šel sám a snažil se něco zlepšit...sám se o sebe a své blízké postarat....
Každý by si měl uvědomit, že jeho svoboda končí tam, kde omezuje svobodu někoho jiného. Když někdo chce protestovat tím, že nejde do práce, jeho věc. Ale neměl by bránit do své práce jít tomu druhému, který do ní jít chce....no, tak abych si na zítra totálně přeorganizoval program...
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Nedávno jsem se zeptal dcerky mých přátel, čím chce být, až dospěje. Odpověděla, že prezidentkou Spojených států. Oba její rodiče, liberální demokraté, byli u toho a tak jsem se ještě zeptal: Kdybys byla prezidentkou, co bys udělala jako první věc? Odpověděla: Dala bych všem bezdomovcům jídlo a bydlení.
Její rodiče se rozzářili: To je ušlechtilý cíl!
Já však pokračoval: Ale na to nemusíš čekat, až budeš prezidentkou. Když čas od času přijdeš a posekáš mi trávník, vytrháš plevel a zameteš dvůr, dám ti vždy padesát dolarů. A ty můžeš pak jít k nákupnímu středisku, kde se většinou potulují a ty peníze jim dát.
Několik vteřin nad tím uvažovala, pak se na mne zpříma podívala a zeptala se: A proč by tu práci nemohli dělat ti bezdomovci a dostat ty peníze rovnou od tebe?
Odpověděl jsem: Vítej v Republikánské straně!
www.viditelnymacek.cz
17 cm
Hicks: Jo jo, ten je dobrej. :-)
Vjetrnik: Preorganizoval ze bude nebo ze nebude? :-) Zatim to vypada, ze soudruzi stavku presunuli na ctvrtek a bude 24 hodin.
Ja myslim, ze to je fer, ze to chce ty, co chtej do prace nebo po Praze proste jezdit musi, poradne potrestat. Zajimalo by me, jestli soudruzi pri planovani akce zvazili i prujezdnost mesta pro sanitky a hasice.
---
Asi by to chtelo Masaryka.. ten to s podobnymi protesty celkem umel
Koukám, že bolševická lež o střílení Masarykem do dělníků se zažrala i pravičákům. Je pravda, že se střílelo, a ne jednou, ale na pokyn tehdejšího slovenského ministra vnitra. Střílelo se naopak přes Masarykův přísný zákaz.
Upravil barokar dne 13.06.2011 09:45