Erotika pro nevidomé může fungovat leda tak,že klikneš na net,přijde čuba,vysleče se a dělá,co zákazník chce...no a pokud by to bylo v ceně běžnýho připojení,tak bych si i občas zahrál na nevidomýho
Jinak to nemůže fachat,to dá rozum.Co slepcovi pomůže,když mu nějakej vocas popíše na čem má zrovna kurzor myši? ...zvlášť pokud to nikdy neviděl
Upravil Mr GS dne 14.08.2011 00:01
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Asi je už tahle diskuze zničená (jako řada dalších) příspěvky úplně mimo mísu (ještě chybí narážky na vegetariány a muslimy...) ale k tomu co psal masar:
- je to komerční pořad. Dělá to produkční společnost, která tu produkci platí tzv. product placementem a částečně přímou reklamou. Viděli jste šot z přezouvání pneu u Roberta Červeného v Radotíně? Je to prostě normální způsob, jakým si ta produkce vydělává. Ten formát pořadu je na to postavený. Kdyby měli rozpočet výroby sponzorovaný cojávím od ČEZu, tak by mohli nakupovat výrobky a říkat o nich co chtějí ale pokud si nechají výrobu platit těmi firmami, které se tam objevují, není dost dobře možné úplně něco zkritizovat. To samé je ale v 99% motorkářských časopisů. Napíšete něco negativního a okamžitě přijdete o inzerenta. Na nezávislost u nás nemá asi nikdo. Nezávislé jsou možná některé anglické nebo americké produkce, které skutečně nakupují ty výrobky ze svého rozpočtu a říkají o nich, co si skutečně myslí a jak to vidí. Můžou si dělat co chtějí, pokud to je pravda. Ale když Milan jezdí v přilbě XYZ v těch záběrech, tak asi těžko řeknou, že jsou jiné, které jsou lehčí nebo v něčem lepší apod. Myslím že jsou rádi, že vůbec mají z čeho to vyrobit. Rozpočet určitě není malý.
- co se týké té ESy, tak pro tak 75% lidí je to rozhodně výhoda. Než nesprávně nastavený třeba i špičkový podvozek, je lepší zmáčknout tlačítko, které tlumič přitáhne. Kdo z vás opravdu umí nastavit plně stavitelný podvozek? Odskok, útlum, předpětí? Víte jak to nastavit u tlumiče, který má desítky poloh jehly a planžety a jehly zpětného útlumu? ESA tohle nepotřebuje vědět a je to pohodlný a pro většinu lidí to stačí. Milan ale jezdí trošku jinak, mnohem víc v terénu a od tlumičů chce víc než co ESA nabízí za ten příplatek, co stojí. Navíc čím víc elektriky, tím víc šancí že se něco podělá ale u téhle motorky už je to jedno, stejně je to pár let jezdící počítač.
- pokud mají sledovanost kolem 70 tisíc lidí, tak je asi ta forma v pořádku. Řekl bych, že drtivá většina nejsou vůbec motorkáři ale lidi, kteří třeba kdysi dávno na něčem jezdili a kvůli rodině nebo penězům nebo čemukoliv už prostě nejezdí ale chtějí se na takové pořady dívat. Stejně jako se na seriál o OCC dívají lidi, kteří vživotě na nějakém customu nejeli ale baví je to. I kdyby si jen pád lidí koupilo motorku o které slyšeli v tom pořadu nebo si alespoň udělali představu, že třeba SuperTenere jezdí tak a tak ale v terénu nejde vypnout ABS a tím pádem je jízda z kopce sebevražda a že BMW fouká vyšším lidem do ****u ale má skvělý podvozek a KTM že je hodně zábavná atd.., tak to splnilo účel.
Obecně si myslím, že u product placementu je dost těžké dělat takový typ magazínového pořadu jinak. Forma je trošku orientovaná na dementnějšší publikum kvůli těm vstupům ale jinak to nemá moc konkurence.
Mimochodem - od září půjde na Prima Cool ten pořad o celebritách v Maroku co jsme dělali vloni. Je to narvaný product placementem ale na rozdíl od magazínu to je reality show, takže když jsme se ztratili v Malaze protože jsme každý měli jinak nastavenou GPS a já měl zapnuté TMC, které mě vedlo mimo dálnici, kde byla kolona a nadáváme tam Garminu, tak to vystřižené není. To samé další věci - nadává se tam vysílačkám, autům atd. To si ale nemůžete dovolit vždycky a v každém televizním formátu. Naši sponzoři do toho s tímhle šli. Že tam bude všechno. Dobré i špatné. Ale takových sponzorů zase moc není a ne na celoroční pořad a taky - peníze se na to nesháněly jen z product placementu. To je velký rozdíl. *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
- pokud mají sledovanost kolem 70 tisíc lidí, tak je asi ta forma v pořádku. Řekl bych, že drtivá většina nejsou vůbec motorkáři ale lidi, kteří třeba kdysi dávno na něčem jezdili a kvůli rodině nebo penězům nebo čemukoliv už prostě nejezdí ale chtějí se na takové pořady dívat. Stejně jako se na seriál o OCC dívají lidi, kteří vživotě na nějakém customu nejeli ale baví je to. I kdyby si jen pád lidí koupilo motorku o které slyšeli v tom pořadu nebo si alespoň udělali představu, že třeba SuperTenere jezdí tak a tak ale v terénu nejde vypnout ABS a tím pádem je jízda z kopce sebevražda a že BMW fouká vyšším lidem do ****u ale má skvělý podvozek a KTM že je hodně zábavná atd.., tak to splnilo účel.
Řada toho je v pořádku, dokonce i lehká propagace určitejch značek a výrobků a i ta rovněž zmíněná míra "objektivity" se dá přežít. Mezihru ale nechápu a to ani z marketingovýho hlediska. Nejsem naprosto žádnej moralista, sám nemluvím jen slušně a to i někdy na veřejnosti, ale musí to mít proboha účel. Tohle je skutečně cílený pro naprosto dementní publikum a hlavně to určitě spoustu lidí odradí. Já se třeba na pořad dívám jen ze záznamu a posouvám, v TV to fakt nejde vydžet, ne tu sprostotu, ale tu hloupost... To hlavní čemu ale nerozumím je, proč ten čas nevužijou k něčemu smysluplnějšímu, třeba k radám ohledně vybavení - pneumatik, helem, oblečení atd, atd.... vždyť by tak dostali do pořadu tý propagace určitejch výrobků a prodejců daleko víc a bylo by to i přínosnější jak pro lidi co na motorkách jezdí, tak pro ty, co třeba uvažují, že si po 30-ti letech něco pořídí. Vtáhlo by je to víc do děje a třeba by spíš dostali odvahu se zase vrátit do sedla. A to se nebavím o radách k údržbě, pár nenásilnejch tipech na bezpečnost, nebo jak jezdit - třeba jeden drobnej tip z enduroškoly v každým sudým dílu a od okruháře lichým, nebo tak. Rozhovorů, klidně zase tendenčních, by se taky myslím dalo udělat mnohem víc. Nebo rady o cestování, co zabalit, co nevozit, kam se vydat, jak plánovat trasu, proboha vždyť ježdění na motorkách je tak pestrý a dá se o něm a věcech s ním spojenech mluvit zajímavě hodiny a hodiny, tak proč zabíjet půlku kraťoučkýho pořadu samoúčelným rádobyhumorem. Z mýho pohledu jen proto, že produkce je líná a patrně taky přiblblá a prostě jim to tak přijde jednodušší....
Upravil morabo dne 14.08.2011 06:39
Maiali nel Fango!
Ono když se někdo na něco podívá,nebo si poslechne vtip a nepochopí ho,tak mu to samozřejmě může připadat dementní,ale já jsem se u toho sem tam i docela zasmál.Třeba když řekne,že se cítí,jak kdyby včera pil i vodu z haj*zlu,tak mě to docela pobavilo.Možná je to jen úrovní smyslu pro humor,ale může to být samozřejmě i tím,že jsem dementní a směju se jen smutným věcem,protože je to známka panku Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Já se na to dívám s tím zpožděním z netu a ty figurky prostě přeskočím a je to Beru to jako reklamy uprostřed filmu. Jestli tím přitáhnou nějaký 15-20 letý, tak to asi myjí vymyšlené. Upřímně - když někdy sledujete diskuze na motorkářích, tak mám pocit, že pro část pisatelů je ta úroveň maňásků v ILB ještě zbytečně vysoká *******************************
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
[quote]TomasTT napsal:
Podle mě jen stačilo aby řekli že na motorkách s názvem "GS" dva "mediálně známí" maníci objeli celý svět a bylo by.. BMW asi chtěli opravdu tlačit to 1200 v názvu, ostatně k historii a neprodávaným motorkách se nechovají moc dobře a v propagaci NIKDY nevyužívají nic z toho "co bylo".
Jen pro vysvětlení :
1. BMW absolutně nikomu nemluví do testů a do toho, co se má říci/napsat.
2. I když někteří importéři dělají vyloženě ostrou "cenzuru" testů či jiných materiálů před uveřejněním - BMW touhle cestou nejde a nepůjde.
3. Testy nikdy nejsou objektivní (kromě měřených dat) ale vždy subjektivní záležitostí - každý testovací jezdec preferuje něco jiného - a tak to má i být a každý by si z toho měl vzít co potřebuje
Viděl jsem asi jen 2 díly, ale třeba jak řešili tu sexuální orientaci podle typu motorky - to sem se fakt chlámal..
Někdy se ftip povede, někdy ne, někdy se někomu líbí a druhýmu ne.. to je normální ne ?
Co řešíte proboha ? Prostě někdo vymyslel, že pořadem budou provázet dvě karikatury protikladnejch motorkářů a za mě dobrý. Alexander Hemala by vám asi vyhovoval víc
(!názor dementa!) .
Když má problém řešení, není třeba si dělat starosti. Když je nemá, starosti nepomohou.
PetrG450X napsal:
[quote]TomasTT napsal:
Podle mě jen stačilo aby řekli že na motorkách s názvem "GS" dva "mediálně známí" maníci objeli celý svět a bylo by.. BMW asi chtěli opravdu tlačit to 1200 v názvu, ostatně k historii a neprodávaným motorkách se nechovají moc dobře a v propagaci NIKDY nevyužívají nic z toho "co bylo".
Jen pro vysvětlení :
1. BMW absolutně nikomu nemluví do testů a do toho, co se má říci/napsat.
2. I když někteří importéři dělají vyloženě ostrou "cenzuru" testů či jiných materiálů před uveřejněním - BMW touhle cestou nejde a nepůjde.
3. Testy nikdy nejsou objektivní (kromě měřených dat) ale vždy subjektivní záležitostí - každý testovací jezdec preferuje něco jiného - a tak to má i být a každý by si z toho měl vzít co potřebuje
Ty pracujes pro BMW ? Zni to jako by jsi mu sefoval ;-)
TomasTT napsal:
Asi je už tahle diskuze zničená (jako řada dalších) příspěvky úplně mimo mísu (ještě chybí narážky na vegetariány a muslimy...)
wtf muslim?! KDE-JE-MUSLIM?
Upravil hicks dne 18.08.2011 12:51
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Taky se hlásím k dementům a beru ty 2 karikatury jako uvolnění mezi spoty.
Asi by to šlo našlápnout informacemi a reklamou ale jde o to jestli by to bylo koukatelný i pro neortodoxní motorkáře.
Tohle přitáhne třeba další část nerozhodných dementů k motorkám. V dnešní době mít motorku společensky znamená že jsme částečně dementi. Ale mě je to u ppdele.
A pak je možný to vysvětlit povinností proinvestovat část peněz směrem 2 karikatur ... kdo z nás může znát pravou hloubku otázky?
Mě je to fuk. Pořad vnímám jako vyvážený informacemi a jednoduchým humorem. Jen houšť a větší kapky .
Dakar 650, HusaberG
to jsou mi věci.... právě jsem přijel z řecka a asi bych měl pár věcí upřesnit.
v pořadu si můžu mluvit co chci a jak chci. tam mám od produkce naprostou svobodu.
pokud chválím esu, tak protože mi to pro 90 procent uživatelů přijde jako super věc. prostě drhnu o zem, tak zmáčknu čudlík, něco se stane a už nedrhnu, osobně si raději nastavím manuálně super tlumiče, ale na druhou stranu, jsem taky někdy línej to přestavovat, jako třeba teď cestou, tam bych třeba esu bral, chvilku silnice, chvilku offroad
co se plexi týče, točila se tahle věc už opravdu k večeru a celej den jsem nedělal nic jinýho, než si čistil brejle. takže už jsem byl trochu nabroušenej
ono to vypadá, že je za hodinu hotovo, ale nenechte se mýlit, natáčení trvá celý den.
spíš mi vadí, že produkce občes v tom mluvenym komentáři něco poplete
jinak bmw ani jiný firmy nám nic nediktují, můžem si testy dělat jak chcem, ale na druhou stranu, myslíte, že kdyby byl test úplně negativní, že by mi půjčili příště motorku? :-) a koupit si ji na test nemohu, nejsem z bbc :-)
takže musím s rozumem.
co se mého hodnocení týče, je jasný, že co člověk to názor, neberte to jako bernou minci ale jako můj názor
víte úplně vám rozumím s těma figurkama, taky jsem měl ze začátku pohled z vaší strany, čím víc ale pronikám do problematiky, tím svůj názor měním. pokud sledujete sledovanost a ve chvíli figurek stoupá. tak jen blázen figurky stáhne. je fakt, že ty dva dementi dělají pořadu obličej, každý je zná, moje jméno nezná nikdo. :-)
jinak na obsah mám v hlavě spoustu námětů, ale není to úplně jednoduché, jednak není dost času na točení a taky vše se bez placeného product placement nedá točit.
příklad
rád bych třeba poradil jaký výrobek xy si na cesty vybrat a jaký yz k tomu. to by ale byla skrytá reklama a televize to neveme. čili jediná možnost je domluvit se s dovozcem, ať si zaplatí peníze za reklamu. no jo ale on tu má šedý dovozce a nechce jim platit reklamu a dostáváme se do začarovaného kruhu. taky se mohu dohodnout s jiným výrobcem, co si rád zaplatí, ale budu doporučovat jeho výrobky když si tím nejsem jistej? já nebudu, tak zní i moje dohoda s produkcí
pokud by vás něco zajímalo, klidně se zeptejte
Upravil milan enduroskola dne 21.08.2011 20:08