V loni z Edinburgu na moravu. ja na 1200 adv cca 2.100km kluci s afrikou a skutrem Tmax cca 1.900km (zůstali v Praze). Vyjeli jsme po obědě a druhý den večer doma. Jo byl tam cca 1hodku trajekt. Nikdy více. Byl to samej redbul a kafe.
Upravil Jara dne 25.10.2010 21:28
Na Transalpovi jsem jel několikrát štreky kolem 900 km, namátkou Rijeka-Zagreb-Praha, Lago di Garda-Praha... Někdy mi to sedlo, někdy ne-ono to dost záleží na tělesném rozpoložení. Byl jsem několikrát na moto v Alpách provozovat VHT a musím říct, že už asi víckrát ne.. Když se člověk po sestupu z hor sotva drží na nohou, je zpáteční cesta v autě mnohem snesitelnější a i bezpečnější.
S hrochem jsem zatím žádnou dálkovou trasu nejel (max. kolem 500 km), ale myslím, že to bude podstatně lepší než na TA
Upravil Sema dne 25.10.2010 22:38
ahoj. tenkrat(06) jeste na honde cbr 600 F-Sport jsem jel z vidne na kretu. 17hodin 50min temer 1800km do athen non stop. trajektem na ostrov a jeste 220km na urceny bod.
je to pomalu 100km/h takovy prumer je hodne.kdyz musi clovek delat prestavky taknovat, hranice a tak.
spatecni cesta byla mozna jeste o trochu vetsi hardcore. jednak byla delsi protoze jsem se v belgradu seknul a jel na chorvatsko.ale tam jsem mezitim spal 2 hodiny v kukuricnem poli.
dnes bych takhle uz urcite nejel. pekna dovolena to byla stejne.
Zkratkou do Mnichova přes Alpy ( více ZDE ), tam jsem absolvoval odpoledne popojížděním po městě a o půlnoci jsem byl doma.... Takže asi 1250km, z toho 300 v jednom z největších lijáků co jsem kdy zažil (hodně aut čekalo na pumpách) a 21hodin prakticky pořád v sedle... Ale kupodivu to šlo. Pravda, na čerpačce v Berouně jsem málem vypadl z motorky, jak jsem byl ztuhlej a zmrzlej . No, ale schůzku v Praze jsem druhý den stihnul a cesta to byla nezapomenutelná .
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Jo a zapomněl jsem, že to bylo ještě na GXC a bez plexi
Moloděc !!
To víš, nějak jsem si vzpomněl na náš výlet na GG a nechal se trochu unést. Jinak bychom mohli příští sezónu konečně zase něco spáchat...
Maiali nel Fango!
Ja mam na petikilu asi 800km, z Litomeric do Mako po dalnicich. Pak jeste z Petrovace v CrH do Ptuje se zastavkou v Mostaru a krasne kochacce podel reky Nerehvy. Kilometrove asi necelych 800, ale neslo to tak rychle, vyrazeli jsme rano po 7.h a do kempu prijeli v 1rano, dalo to 13,5h ciste jizdy.
Verim, ze na osmikilu to bude daleko lepsi
I cesta je cíl!
Dračice F800GS a obývák s postelí VW Sharan
HTC - HSPL,flash ROM, odemykani map TT
parizek napsal:
Ja mam na petikilu asi 800km, z Litomeric do Mako po dalnicich. Pak jeste z Petrovace v CrH do Ptuje se zastavkou v Mostaru a krasne kochacce podel reky Nerehvy. Kilometrove asi necelych 800, ale neslo to tak rychle, vyrazeli jsme rano po 7.h a do kempu prijeli v 1rano, dalo to 13,5h ciste jizdy.
Verim, ze na osmikilu to bude daleko lepsi
delame bez problemu pres 1000 denne (dalnicnich)... 1200 max.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ještě na Bigovi (800ccm) jsme s kámošem (každej na svým,on teda vezl ještě svoji přítulku) jeli na dovču k Baltu...800km.V 9 ráno start v Děčíně a přes Reich do Polandu a k moři jsme dorazili asi v 23hodin... Sotva jsem chodil,jak sem se celej klepal z toho jednobuchu...
Na Erichovi cca 650 taky v kuse,taky k Baltu...pak mi vychcala většina oleje z motoru a musel jsem stát ...
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Pisak/Chorvatsko, BIH, Balaton/Maďarsko, Bratislava/Slo, Náchod ..... asi 1200km z toho 900km slušnej liják - s přítulkou asi na 3 zastávky v kuse - bylo to dobrý maso - od 5.00 do 21.00 jel jsem co to dalo včetně několika driftů - vše po okreskách až na Slovensko . Dakar 650, HusaberG
to Alda: zajimave , dle google je to presne 2714mi. Trasa Denver CO, Dallas TX, La Crosse WI, Denver CO. Byl to vopruz. Takovou streku jsem jel nekolikrat, po zapade US, ale na to jsem mel 14dni
Jsem vděčný za dvě kola s vrtulí, ale teď si švihnu oranžovou.
Před třemi lety jsem urazil poslední etapu z dovolené ve FR z Itálie z Lecca do Valmezu 1350km po okreskách za 17 hodin.Vyjížděl jsem ráno v 9hod a ve 2hod ráno(druhý den) jsem byl doma,Na Bmw R100GSPD se ženou na tandemu.Úplná pohoda
Letos z jihu Srbska(Vranje) cestou z albánie 1250km na jednohrnku s drapákama. 7:00- 22:30 poslední hodinu cesty už sem nemohl umáčknout spojku.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Ahoj pánové, jak to tady tak pročítám, tak jsem pěkný mejdlo, někdy to vypadá, že mnozí z vás mají i sadomasochistické sklony, ale to je věcí každého. Já osobněji nejvíce 1000 km bez zastávky (krom tankování a čůračky), a to autem na mašině si to nedokážu představit, sice jsem dal na Železo velkou nádrž, ale přestávka po 400 km je vyžádána mou zadnicí. Nejvíc jsem dal po Čechách kolem 800 km, když jsem se přesunoval v rámci tuzemské dovči kolem komína. Na víc se necejtím a nerad bych riskoval, když vyjedu, tak chci i dojet. Ale proti gustu, šťastný dojezd všem.
Kubass
Ted na posledni vyjizdce, tri dni po sobe 1000km. Na drapacich, s rychlostnim omezenim 100-110km/h a se zastavkami pouze pro benzin. Zadni vetsi problem s tim nebyl. Spunty do usi stridane s hudbou na kazde benzinove zastavce a uz jsem mazal...
Loni Edinburg - Vizovice 2250km na r1150r. Celý den jsem cáral po Edinburku a kolem 17.00 jsem vyrazil od Roslinské kaple. Trajekt bez spánku, po cca 1700km jsem si na odpočivadle v německu na 45min zdřímnul a pak se jelo dál. Start čtvrtek 17.00 a dojezd v sobotu kolem 4.30... někdy platí že - zažitek nemusí být pozitivní, hlavně že je intenzivní :-) http://mahomaho.r...G_5683.jpg