Třpytkaření,aneb sraz webu BMWGS v kempu "U třpytky"
Přidané 18.07.2011 18:43
Kasak napsal:
No to právě nejde.Sestra slaví 20let výročí svatby+narozeniny a chystaj nějakou megapárty na zahradě.
Tak ať to kouká posunout
Jasný,v pohodě,hlavně že se spolu opijem,teda pokecáme
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 18.07.2011 19:18
No prostě je to v řiti,když se brali,tak jsem byl na vojně za odměnu převelen do Vyšné Německé,To je hned vedle Užgorodu a nedostal jsem opušťák,tak jim to musim teď vynahradit.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Přidané 18.07.2011 19:25
Alda napsal:
Kasak napsal:
Já mužu jenom z pátka na sobotu.Neuvidim kapelu,to mě sejří.
A hlavne neuvidis me, bo ja jedu az ze soboty na nedeli. Takze to je jeste vyrazne vetsi pruser!
Vidis ? Mas jen jednu moznost - zustat do nedele, jinak ti krome totalniho pruseru navic hrozi vylouceni z fora, zabaveni motorky a znarodneni krepelci farmy i s vejcema..
Jo, a dozivotne benzin za 36,- (€)
Přidané 19.07.2011 22:49
zdravíčko, tak jak jsem se přihlásil z nenadání tak si mě zase škrtni, páč jsem zjistil, že zrovna v sobotu vyrážím z chorvatska, což nestíhám... Je mi to strašně líto, ale bohužel se nedostavím... se*e mě to ani nevíte jak...
Jezdím tak, jak umím...
Přidané 19.07.2011 22:54
SHREK JAN napsal:
zdravíčko, tak jak jsem se přihlásil z nenadání tak si mě zase škrtni, páč jsem zjistil, že zrovna v sobotu vyrážím z chorvatska, což nestíhám... Je mi to strašně líto, ale bohužel se nedostavím... se*e mě to ani nevíte jak...
Mažu Tě,bejku
Neva,ještě bude akcí
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Přidané 20.07.2011 18:08
Kubrt napsal:
SHREK JAN napsal:
Přidané 21.07.2011 14:44
takže, nálepky jsou zadány k výrobě.S plastik****em je to trochu záhadný... Svinský ouřadové dělaj zagorky
Jinak seznam lidí :Mr GS
Kašák
Servisák + 1
Ivo Bohuslav
Alda
Bluesbery
Vevis
xljanek
Žirafák + 1
Fífa
Zetor
Remus
Fogy + 1
Klasika
Milosch + 1
Starosta
Toli + 1
Radošek
Hrabě X
Pypa
Upravil Kubrt dne 01.08.2011 14:16
Přidané 21.07.2011 15:47
Ty vole já tu ještě nic neslíbil takže: budu se snažit pohnout kormidlem dějin kupředu ,zpátky ani krok abysme mohli dorazit 1x moto 2x lid 1xstan
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
Přidané 21.07.2011 16:31
Napiš si mě taky prosím do seznamu. Doufám, že se tam dostanu. Nechtěl jsem něco slibovat, není to jisté, ale rád bych to stihl a dva dny s prima lidmi pobyl...
Přidané 21.07.2011 19:51
Scofield napsal:
radosek napsal:
No to doufám, že se tam ukážeš...
Buď hodnej, ať dostaneš opušťák a ať můžeš oblažit místní dámské osazenstvo brilantními a neotřelými vtípky...
A jestli chceš dát pivo s jedním "starým" kocourem, tak tím líp...
No tak já teda nejedu nooo....Budu muset věšet záclony,žehlit cejchy,umýt okna,sekat zahradu,trhat švestky a jablka,natírat okapy,luxovat,honit krtka,sázet habr,vycucnout žumpu sousedům na pole,dojet nakoupit,uvařit,vyprat velký prádlo,zaštepovat ponožky,umýt nádobí a taky mě čeká sekání dřeva.....Jako každý rok....
Kecas,mam info od lidi z ABL, ze jedina z domacich praci na kterou stacis, je vymena baterii ve vibratoru..
Upravil bluesbery dne 22.07.2011 06:35
Přidané 22.07.2011 06:30
bluesbery, Scofield - Jestli nebudu ve Slovinsku, tak se za váma asi otočím - někdo rozumnej vás musí hlídat
...po dohodě servis a diagnostika moto BMW...