milanek napsal:
no nevim nevim - 7ku za displejik to je hodne mozolu :-) - spis sem chtel rict ze pred 5ti lety sem mel na pegasu z internetu stazenej plosnacek v krabicce napichlej na starej elektroventil z LPG a nadobku - vyrobni cena nejaky 3 kila a 2 odpoledne prace a fungovalo to paradne - a kdyz jsem projel blatem otocil jsem na riditkach potakem na full a za 15min byl za jizdy retez cistej - sice uznavam ze to zasiralo motorku ale to byla hlavne chyba blbyho oleje - ten original na retezy by to zasiral vyrazne min - aneb je to oda na tema mam bawo a proto za kazdou ****itu utratim automaticky majlant a nebo budu premejslet jako u kazdy "normalni" moto ?:-)
7000 za elektronickej scott + lubetube ROZHODNE neni hodne.
imho celkem odpovidajici cena za celkem pekny zarizeni se 3 jednotkama.
---
jinak nejde o vyhazovani penez.. ja jen, ze za 7ku si na moto toho moc nekoupis...
Upravil hicks dne 21.11.2012 21:26
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
no mne by bohate stacilo kdyby byl retez mastnej kdyz chci aby byl mastnej a suchej kdyz chci aby byl suchej - a na to zadna jednotka potreba snad neni - skoda ze se ta jednoducha elektrovarianta nedela profi to by bylo bezkonkurencni - 7ka je fakt prd dyt za to tu motorku sotva 2x obujes :-)))
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
Hlavni prinos toho elektronickyho vidim v tom, ze to nemaze kdyz stojis a taky ze se to da prubezne ladit, takze muzes mazat jinak podle teploty, deste atd. Vysledkem je vhodnejsi davkovani a tedy lepsi funkce a min zasrana motorka. Navic montaz a eventuelni demontaz a prehozeni na jinou moto je srandovne jednoduchy. Sice retez nemam, ale kdyby jo, urcite bych sel do elektriky.
Maiali nel Fango!
milanek napsal:
no mne by bohate stacilo kdyby byl retez mastnej kdyz chci aby byl mastnej a suchej kdyz chci aby byl suchej - a na to zadna jednotka potreba snad neni - skoda ze se ta jednoducha elektrovarianta nedela profi to by bylo bezkonkurencni - 7ka je fakt prd dyt za to tu motorku sotva 2x obujes :-)))
za 7k to teda 2x slusnou seriozni gumou neobujes
17 cm
to je vec nazoru co je slusna guma a navic nekdo ma proste ji slusnou "zahranicni " gumu za par kacek
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
schrek napsal:
to je vec nazoru co je slusna guma a navic nekdo ma proste ji slusnou "zahranicni " gumu za par kacek
slusna onroad guma stoji cca 5litru sada + obuti. to mas skoro scott bez lubetube.
ale vy moravsti hosi na to urcite zase nejak vyzrajete
17 cm
ja mam prezuti u nas za 120kc cela motorka a pokdumislis treba michelin tak ty se daji sehnat sada nekde kolem 4000,-, na netu sem spocital 4450,- , jinak jestli u vas stoji prezuti cca 1000,- tak to dojed k nam ti to domluvim
Čeština můj koníček
schrek napsal:
ja mam prezuti u nas za 120kc cela motorka a pokdumislis treba michelin tak ty se daji sehnat sada nekde kolem 4000,-, na netu sem spocital 4450,- , jinak jestli u vas stoji prezuti cca 1000,- tak to dojed k nam ti to domluvim
u nas mi to borec prezul za 120 a to jsou dusovky ne bezdusovky , ale je to znamej ze, ale posilal jsme tam uz vic kluku a byli nadseni s tech cenovek
Čeština můj koníček
schrek napsal:
michelin? ja myslel, ze toho delaji vic kazdopadne i kdyby 4500+600 prezuti porad neni pulka Scotta.
17 cm
schrek napsal:
hicks: jasny , ale daj se i jiny kole pokdu bych se bavil o Mitaskach tak to mozna ja budu mit í 3 sady
xav: ja to mam kdyz dojedu na masine
hele sorry.. mate motorky za 300 tisic kazdej.
resit 7000 za KLICOVOU komponentu co zasadne setri cas a vydrz retezovky, mi fakt prijde ujety...
uz jenom blby predni kotouce s destickama stoji cca 11-12 tisic, spojka 8-10 s praci, susplech 4500,- origo topcase s plotnou 15.
proste nejak nechapu.
17 cm
schrek napsal:
hicks: jasny , ale daj se i jiny kole pokdu bych se bavil o Mitaskach tak to mozna ja budu mit í 3 sady
xav: ja to mam kdyz dojedu na masine
ma chlapec vubec hydrauliku a poradnou vyvazovacku?
17 cm
sauber achthundert kein achthundert
17 cm
chlapec ma velkej pneuservis a vsechno co si umis predstavit co je potreba k prezouvani od mopedu az po traktory a nakladaky
Čeština můj koníček
schrek napsal:
chlapec ma velkej pneuservis a vsechno co si umis predstavit co je potreba k prezouvani od mopedu az po traktory a nakladaky
tak v tom pripade ti to udelal pod nakladovkou a tu cenu nemuzes pocitat.
takze cena el. Scottoileru +- odpovida JEDNE sade Tourancek/Anakee atd.
17 cm