No vypada to super. Az mi urednici udelaji SPZ tak bych taky jel. Doufam ze ji nebudu mit tak casto na zemi Koukal jsem ze jste ve meste potkali i "strilece".
Pekne,pekne hlavne,ze jste si to uzily a bavi vas bahneni.My jsem taky neco behem tydne prihodime z naseho Adventure Enduro Vysocina jen co to Cizak posklada.My jsme si davali asi 6-8 hodin denne o dost vetsiho hard-coru za to,ale ne s Hrochama s kteryma je to mnohem tezsi a to vim o cem mluvim.
Diky za supr akcicku a pekne fotky. Uz se tesim na Ralsko, kde to bude doufam jeste lepsi... nekdy v tydnu se tam podivam a zkusim najit nejake pekne trasy. Kdyby nekdo o necem vedel, tak sup sem s tim! Tak zdar bahnaci .
Remarko napsal:
Diky za supr akcicku a pekne fotky. Uz se tesim na Ralsko, kde to bude doufam jeste lepsi... nekdy v tydnu se tam podivam a zkusim najit nejake pekne trasy. Kdyby nekdo o necem vedel, tak sup sem s tim! Tak zdar bahnaci .
No Ralskem jsem projizdel nedavno s kamosem, nejenom, ze ten pisek je s GS dost trapeni, ale taky nas chytil hajnej a nebyl zrovna nadseny. Nastesti se nam ho podarilo presvedcit, ze jedeme pouze skrz a nalozeny kuframa, ale i tak byl nasranej. Jezdej tam totiz magori na kroskach a ctyrkolkach, ktery tam s otevrenejme laufama delaj bordel a jezdej i mimo cesty, coz se hajnejm nelibi... Muj argument proc nemuzeme projet 6 metru sirkou prasnou cestu, kdyz se tam 40 let prohanely tanky vubec nevzal v potaz.
Chtel jsem vam jen rict, aby jste pak nebyli prekvapeni az na vas vytahne flintu teda spis
Jinak drzim palce takovemu jezdeni, je to lepsi nez litatat po asfaltu
BMW R1150GS MY02
Emilio napsal:
Tak už mám krásné špunty i když na těch slajkách jsem to taky zmáknul,né?
Roberte,ani si se nezmínil,jestli tě doma manželka pochválila......
Za tu ZBAHNĚNOU bundu mě moc nepochválila, protože jí bude prát a bahno bylo po celym bytě. Jinak blahopřeju k těm gumám, protože ty jediný maj na GS smysl. Jezdit 200 km v hodině mě bavilo na GéEsu prvních 14 dnů, a pak jsem stejně došel k tomu, co asi všichni zde, že naše optimální rychlost je buď 100 - 140 na silnici nebo cvalem v bahně, a na to žádný hadí záda nepotřebuju.
A jak tady někdo psal o písku, že je to problém, tak toho se nebojím, ten jsem ještě neochutnal, do SAHARY nepojedu, a v pěti lidech, nebo kolik nás zase pojede, se na něj naopak moc těšim.
S GéeSem to podle mně neni o tom kam až dojedu, ale CO PŘI TOM OCHUTNÁM.
Robert přiložený následující obrázek:
[261.3Kb]
Upravil Robert dne 07.04.2008 22:27
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.