synovi 23, holkám 3, já se ale považuju za mladého otce malůých holek. Jak mě považuje okolí nevím, třeba jsem jim pro smích, ale to je mi fuk.
Jak čtu, tak se to tady na foru docela omladilo. Když tento web začínal, určitě byl věkový průměr podstatně vyšší, vždyť jsme si tehdy o dlouhých zimních večerech povídali o občanské válce ve Španělsku, po protektorátu a o Pražském Jaru (ale ne, ne o te hudbě), dneska se půl fora na totalitu ani nepamatuje.
To je fajn
Tak ať vám mašiny sloužej. Protože jsou čtyřdobé, já si aspoň vysvetluju po svém a asi chtěj, aby se věk tak nejak dělil, že jo?
Hlásím 12,5 let
Frajeřina není nespadnout...frajeřina je zvednout se a pokračovat....
In Greece since 1988 BMW R1200GSADV
Volvo XC90 2.9 T6 Biturbo
Audi A3 Sportback 1.8 TSFI Tiptronic
V listopádu to poskočí na 38,ale už po infarktu,tož defacto fyzicky asi jeden z nejopotřebovanějších z vás ..,ale mentálně se to zastavilo taky tak někdy před vojnou..
Woodman: Bacha Tome, počítat by se měli jen boxeráci , ale už to nakopnul minimálně i Toli, chudák ten co to bude opravdu průměrovat. Když už teda píšu, tak já 31.
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Woodman: Bacha Tome, počítat by se měli jen boxeráci , ale už to nakopnul minimálně i Toli, chudák ten co to bude opravdu průměrovat. Když už teda píšu, tak já 31.
Já pochopil, že když "Věk majitelů BMW R----GS", tak že bez rozdílu vah...
morabo napsal:
Já pochopil, že když "Věk majitelů BMW R----GS", tak že bez rozdílu vah...
...jasně takže jsem si teď i sám odpověděl: R ne F... OK TAK MĚ NEPOČÍTAT!!! SORRY!
morabo napsal:
Já už mám F i R ale víc zatim nechci prozradit takže se mnou počítejte.
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
morabo napsal:
tééééda....
Upravil morabo dne 18.08.2011 08:18
Maiali nel Fango!
morabo napsal:
Já jsem to tušil
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.