MALI napsal:
To Mr GS a Vevis - naprostej souhlas Je tady spousta příspěvků, ale ještě jsem tady nečetl jedinej rozumnej názor na to co s tim (hlavně do budoucna) a samozřejmě v zákonnejch mezích
Problém je, že i likvidace židů Říší byla v zákonných mezích. Zákony jsou takové, jaké se udělají. Není zákon, který by byl dokonalý a každému srozumitelný. A řešení ciká n ské otázky? Přestat podporovat příživu, potom se oni přestanou množit jako myši - když jim to nikdo nebude financovat. Podpora stejná, jako každému jinému. Stát má přistupovat bez rozlišování. Komu se to nelíbí, může odcestovat. Jsem ještě schopen akceptovat státní vydržování retardů, invalidů aj., ale proč bych si měl vydržovat zloděje a vrahy? A přitom stačí tak málo - neprudit lidi a nechat je, ať si to sami zařídí. Když na mě půjde někdo s mačetou, tak ho prostě zastřelím. Prostá regulace škodné. Pokud si toto právo osobuje stát, tak ho musí používat, když není schopen jej využít, má to nechat lidem.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
MALI napsal:
To Mr GS a Vevis - naprostej souhlas Je tady spousta příspěvků, ale ještě jsem tady nečetl jedinej rozumnej názor na to co s tim (hlavně do budoucna) a samozřejmě v zákonnejch mezích
To bude tim, ze v zakonnejch mezich zadny reseni neexistuje.
No hoši , myslím že Ti co bydlíte v Praze a okolí mnoho o tomto problému nevíte. Nejen na severu Čech ale i na severní Moravě tyto problémy s cikánama nezadržitelně narůstají. Konkrétně já jsem z Havířova a nevím odkud stále těch snědých přibývá. Vykrádají garáže,sklepy zahradní domky, trhají z domků okapy , kšeftujou s drogama. Vnoučata musíme vozit do školy !!Jeví se to jako neřešitelný problém . Na druhé straně uhlobaron Bakala jím nabízí byty na předměstí , a vytváří tak géto se kterým si za chvíli nikdo neporadí.
Takže tak žijeme i na severní Moravě.
Upravil Olin dne 15.09.2011 18:26
slyšel jsem od policajtů že se asi chystají nějaké demonstrace po republice, policajti od nás už jeli fasovat nějaký nehořlavý hadry a vybavení na nepokoje tak nevím, třeba se to už nějak začne řešitNač stahovat kalhoty když brod je ještě daleko
Jarys napsal:
slyšel jsem od policajtů že se asi chystají nějaké demonstrace po republice, policajti od nás už jeli fasovat nějaký nehořlavý hadry a vybavení na nepokoje tak nevím, třeba se to už nějak začne řešit
Můžeme udělat demonstraci u Vevise Nějakýho policajta seženem.Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Aha tak už chápu proč se Zetor ptal jestli tam pojedu
To Alda: Myslel jsem např. řešení typu lynčování.
To Medik: Souhlas - omezit dávky, přísnější tresty (obnovit i trest smrti), v lapáku povinná práce (čim větší krimoš, tim těžší práce) a samo by si tam pobyt hradil, příspěvky na max. 3 děti, neposíláš děti do školy?, nechodí tam pravidelně? - automaticky žádný dávky. Ve vzdělání totiž vidim velkej problém. Samo že tohle by mělo platit pro všechny a nejen pro spoluobčany.
To Olin: Myslíš, že kdo bydlí v Praze a okolí o tom nic neví? Nenech se vysmát!
Jak tmavý a bílý??? Co to je za rozdíly? Pro mě jsou všichni modří.
No a ty tmavě modrý bych hladil,hladil a hladil až bych je vyhladil Jedu? Tedy žiju!
MALI napsal:
omezit dávky, přísnější tresty (obnovit i trest smrti), v lapáku povinná práce (čim větší krimoš, tim těžší práce) a samo by si tam pobyt hradil, příspěvky na max. 3 děti, neposíláš děti do školy?, nechodí tam pravidelně? - automaticky žádný dávky
Presne tak. Jenze to tenhle zkur*enej stat nikdy neudela.
Mr GS napsal:
Ale Emile ...tohle je ta největší blbost,cos vypustil
Tahat do toho nějáky skiny,bouchačky a násilí vůbec,je hovadina.Zvlášť takhle v počátku.Od toho pak dá většina obyčejných,normálních lidí ruce pryč.Tohle má šanci jen ve stylu sametové revoluce.Ze strany protestujících nesmí přijít násilí ani jako v sebeobraně,aby bylo jasně vidět,odkud vítr vane.Pokud se bude dál dít to,co je vidět na videích výše a pokud možno naopak ještě ve větší míře,tak to je to,co bude lidi zajímat.Když tam pustíte nácky a ještě zbraně,tak se na vás všichni vyse*rou
jj...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
jo.. ted jsem to sem chtel dat.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
když jsem tohle našel na FB,tak mě napadla věta,která je v názvu tohodle vlákna.Zkusil jsem to dát do vyhledávače,na rozdíl od některých(viz.autovlaky,dakar 2012 atd ) a hele...už to tady je http://www.ostrav...aze?page=1Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA