Dnes Alfovi dodány panc. hadice na R1150 GS za 3200,- sada (PP tuning). Mimochodem tento výrobek má v Německu vydán TUV. Doufám, že sem majitel dodá živý odkaz na stránky.
Testovací jezdec f. Mitas Když asfalt nedrží, Mitas tě podrží
Joe napsal:
Dnes Alfovi dodány panc. hadice na R1150 GS za 3200,- sada (PP tuning). Mimochodem tento výrobek má v Německu vydán TUV. Doufám, že sem majitel dodá živý odkaz na stránky.
Díky moc Joeovi za bleskové vyřízení a dodání hadic. Dnes budu hadice montovat, tak pak dám vědět. Jinak jak psal výš, zde na stránkách výrobce je možné stáhnout certifikát TUV tak i DEKRA.
Ahoj,
chci si nechat udělat pancéřové brzdové hadice na mojí 1100GS, r.v.2000 s ABS, asi od pptuning.
Nemáte náhodou někdo rozměry, které po mě chtějí(napsali, že 11-ku nemají v databázi a mám dodat rozměry), neřešili jste to také? Vím, že to jde změřit i na motorce, ale bojím se, že to špatně změřím a hadice budou na nic.
Díky za rady.
BMW R 1100GS
LeosJ napsal:
Ahoj,
chci si nechat udělat pancéřové brzdové hadice na mojí 1100GS, r.v.2000 s ABS, asi od pptuning.
Nemáte náhodou někdo rozměry, které po mě chtějí(napsali, že 11-ku nemají v databázi a mám dodat rozměry), neřešili jste to také? Vím, že to jde změřit i na motorce, ale bojím se, že to špatně změřím a hadice budou na nic.
Díky za rady.
Můžu ti je tam nechat udělat. Rozměry si myslím, že mám nebo je dám společně s Tondou dohromady.
Ja take pridam dobru skusenost s pp tuning, bol som tam osobne s povodnymi hadicami podla ktorych mi urobil sam pan majitel pancerky. Bolo to uz nejaky ten rok naspat ale urcite sa mi to osobne stretnutie - kontakt vyplatil, nielen na cene, ale i s prehliadkou vyroby a to vam poviem, vidiet pre mna ako strojara obsluhovat obrabaci stroj dvoma pohlednymi operatorkami bolo prekvapive a prijemne
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
vlk napsal:
Ja take pridam dobru skusenost s pp tuning, bol som tam osobne s povodnymi hadicami podla ktorych mi urobil sam pan majitel pancerky. Bolo to uz nejaky ten rok naspat ale urcite sa mi to osobne stretnutie - kontakt vyplatil, nielen na cene, ale i s prehliadkou vyroby a to vam poviem, vidiet pre mna ako strojara obsluhovat obrabaci stroj dvoma pohlednymi operatorkami bolo prekvapive a prijemne
tak, tak jezdím tam na kafíčko celkem často
LeosJ napsal:
Ahoj,
Díky za rady.
Můžu ti je tam nechat udělat. Rozměry si myslím, že mám nebo je dám společně s Tondou dohromady.
Ahoj Joe,
dík za nabídku, to by bylo super. Pošlu ti PM.
BMW R 1100GS
Minulý týden jsem si tam nechal dělat hadice na 1100gs v pp tuning a spokojenost.Jeden den jsem zaslal staré hadice a za DVA dny jsem je měl zpět doma hotové.Jedinej zádrhel je že budeš potřebovat propojku mezi zadní hadicí a trubkou.Tu mě zajistil servisák takže i jemu díky.
Budu muset taky vyměnit gumovky, protože mi jedna začala téct.
Zeptám se, abych je nemusel sundávat a přeměřovat -> Jaká je potřebná délka hadic na předek na R1100GS/1999 Nevíte někdo?
... BMW I´m lovin it ...
My beloved, My precious, My R1100GS, R1200GS 30 Jähre 2010
Toš to máš tak. Kúpíš cedník, teče. Zalepíš ďúry, necedí
geofre napsal:
Nikdo neví jaká je potřebná délka pancéřek na R1100GS?
Dneska jsem je nechával dělat s ABS. Pokud by jsi je chtěl tak písni do PM
Upravil joe dne 24.10.2014 14:10
Malé technické upozornění pro zájemce nákupu u Rudy.
Všechny hadice dodává o 2-3 cm delší a šrouby s podložkama jen tam, kde je banjo jiné proti originálu.
Pokud chcete originální délky nebo jiný počet šroubů, je třeba Rudu upozornit, komunikace je s ním výborná.
Majitelé 1100 GS musí pro zadní hadici dokoupit v BMW díl číslo 5 za 380,- Kč, protože banjo s vnitřním závitem není výrobce hadic schopen dodat. http://www.realoe...&fg=32
Upravil rak72 dne 08.11.2014 11:09