2 Mr. GS: Jsem podle tebe "takovej úředník", "ožrala co si musí kompenzovat malý péro velkou flintou", ten, kterýmu jde jen "o to si něco zabít", "tlustý ****, co v pololehu hnije na posedu", "dobytek, co si hraje na pána tvorstva"...?
O takových jako ty (podle tvých útočných textů) si myslím svoje, tak mi prosím odpověz, ať si o tobě můžu utvrdit obrázek, který jsem si o tobě udělal...
Když chceš něco kritizovat, tak si o tom napřed něco nastuduj a pak argumentuj... Protože podle toho, co píšeš (např. zkus se zamyslet, proooč asi tak máme posedy, nooo?), tak si jen léčíš nějaký mindrák z osobního života vůči myslivcům...
Proč myslíš, že chtějí zemědělci, abychom zvěř drželi v rozumných stavech a daleko od polí? Aby nebyly škody, to snad dojde každému... Viděl už jsi někdy pole po nájezdu prasat? Zemědělcům to jen málokterá pojišťovna zaplatí a když, tak určitě ne každou sezonu opakovaně... Takže co udělají jezeďáci? Půjdou s cenama nahoru... Tímto se snažím říct, že i tebe se v malé míře může dotknout to, co my děláme...
Je mi úplně jasné, že si zase najdeš něco, co mi omlátíš o hubu...
A proč si to beru tak osobně, ačkoliv jsi psal, že možná já mezi ně nepatřím? Protože napadáš moje zkušenosti, který jsem popsal výše... Takže proto si to beru osobně...
Upravil xHackerM dne 20.09.2011 08:42
Hele,jak jsem psal výše:Nemyslím si,že ty seš takovej,ale VĚTŠINA prostě je!A za tím si stojím.Možná to není většina z celku,ale tihle jsou tak vidět,že to na laickou veřejnost(mě) prostě tak působí.Znám několik myslivců a pokud jsou asi tvýho věku,tak to ještě jde,ale ti starší,co jsou ještě z dob komančů,jsou prostě hovada a jde jim jen o střelbu a trofeje.Vždicky se s takovýma lidma dostanu do hádky,protože začnou podle mě mlýt strašný hov*na a mě to vadí!Když mě bejvalej kamarád začne vykládat o tom,jak by měli regulovat bobry,že jsou strašně přemnožený a přehrazujou potoky a tím ničej,půdu,stromy a strašně to vadí lidem,tak bych ho nejradši kopnul do držky.Bobr je tak přemnoženej,že jsem ho snad na živo u nás ještě ani neviděl a on argumentuje stromama.To bych se pos*al!!! ZABIJ BOBRA-ZACHRÁNÍŠ STROM dyť to je jak z nějaký parodie Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Bl bí téma, ještě bl ější by bylo třeba tak co, volíte ODS
Berte to čistě pragmaticky. Pralesy tu už nejsou a pokud tu zase budou, nebudeme tu my. V Evropě, alespoň v té "západní " části NENÍ nikde žádný původní porost, který by se vyhl zásahu člověka.A i kdyby byl, není v dostatečné velikosti. Není tu přírodou nastavená samoregulace a ucelený potravní řetězec. Příčinou je člověk a jeho působení na krajinu. Předpokládám, že ekoteroristi by se chtěli ihned vrátit do jeskyní a pokud možno bez kyje a do lesů nasadit všechnu i vyhynulou zvěř. Také zredukovat počet lidstva o několik řádů. A zde je ten problém. Většina lidí jaksi nechce dobrovolně "vyhynout" a proto je další žití prostou haldou kompromisů, slepých uliček, pokusů, výhledově dobrých řešení ......... a zase jsou v tom lidé.
Takže za mě - je dobře, že jsou myslivci, nimrodi, lovci, pytláci a další nepůvodní lesní havěť, protože když už k ničemu jinému, je to zdroj zbraní použitelných k případné regulaci regulátorů a to nemám zrovna na mysli myslivce
Jo a pro MR GS :
ZABIJ BOBRA-ZACHRÁNÍŠ STROM dyť to je jak z nějaký parodie s tím nezbývá než souhlasit. Ale jinak to vypovídá, že o bobrech fakt víš prd Počti, projdi, prohlédni, posuď a nevěř hospodskejm plkalům a novinářům.
Upravil Medik dne 20.09.2011 11:06
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
když ste tady všichni tak chytrý, tak mě radši poraďte, jak se mam zbavit krtků. Mam jich plnou zahradu. Už sem zkoušel vyplavování, granule, pasti a pořád nic. Každej den tak 5 krtinců hlavně, že je pivo ftlamě
becka napsal:
když ste tady všichni tak chytrý, tak mě radši poraďte, jak se mam zbavit krtků. Mam jich plnou zahradu. Už sem zkoušel vyplavování, granule, pasti a pořád nic. Každej den tak 5 krtinců
Si na krtky sezen nejakyho prirozenyho regulatora!Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Když jsme měli Wartburga (jezdili jsme na tech. benzín,takže to svinsky čoudilo) tak stačilo zajet na zahradu...vzít hadici od vysavače...nasadit na výfuk a s druhým koncem šup do krtince.....a světe div se....zabralo to....
Byla to pěkná podívaná když z těch děr lítal ten dým po celý zahradě.....
Puť do děr plyn nech to tam trochu dýl a pak škrtni a máš po zahradě ale i po krtkách!! Krtka vodou nedostaneš má hnízdo vždy nad hlavní chodbou takže se ti tak max směje jak mu teče voda pod nosem...
... servis a diagnostika BMW Motorrad
becka napsal:
když ste tady všichni tak chytrý, tak mě radši poraďte, jak se mam zbavit krtků. Mam jich plnou zahradu. Už sem zkoušel vyplavování, granule, pasti a pořád nic. Každej den tak 5 krtinců
Funguje na ně zvukový odpuzovadlo... Vypadá to jako solární lampička, co lemuje třeba chodníčky... Bere to šťávu ze sluníčka a určitě dějaí i bateriový... Pípá to asi každou minutu a funguje to... Máme to na místě, kde chceme mít hezkej trávník, na druhé straně zahrady už to není a tam sem tam krtinec najdeme... Ale u nás se bavíme o jabloňovém sádku, takže na normální zahradu by to mělo v pohodě fungovat v celé její ploše...
xHackerM: v rodině máme myslivců 5 a i já jsem jeden čas vlastnil lovecký lístek a členství, dopracoval jsem se k němu mimo jiné více než rokem tvrdých brigád v lese, bažantnici atd. to neni ale podstatný
myslivec jsem chtěl být už od mala a jak se ukázalo moje představy o myslivosti byly HODNĚ zkreslený..
nebo jsem jedinej komu nepřijde normální natřít sedící kachnu brokovnicí ze 3 metrů tak, že z ní nezbyde nic než cedník? nebo černý ustřelit rypák a nechat jí utýct? a nějaká dohledávka? ne, protože uteklo do jinýho revíru, ale že by se o tom někomu z toho revíru dalo vědět? přece ze sebe nebudou dělat ve vedlejší vesnici blbce ne?
Taky se mi potvrdilo, že největší pytláci jsou myslivci, ať už dávali pytlákům typy na trofejní kousky nebo rovnou sami pytlačili a prodávali maso do hospod
Opustit tuhle tlupu bezmozků mě donutila další velmi osobní zkušenost z loňské zimy viz. archiv: http://tn.nova.cz...relil.html
K reportáži dodám, že myslivec střílel proti zástavbě, dále, že se ve směru střelby ca 15m od plotu nacházelo ohniště a dětské pískoviště kde si běžně hrálo 2 letý dítě s matkou, který by rozhodně přes vzrostlý rákos u rybníčku neměl šanci vidět. Na plotě je dodnes prostřelené pletivo
Srna se i přes odhánění několikrát vrátila (taky proto, že zdejší krmelce v zimě zejí prázdnotou) - vrátka byla přes den kvuli bagrování otevřena.. Nechala se od nás krmit Z RUKY nikoliv jak komentuje pan myslivec, že byla ve stresu. Do stresu jí uvedl až tím, že se snažil jí máváním a hulákáním dostat z jední strany pozemku na druhý aby přeci jen nestřílel přímo do oken..
Běžně nám na plechovou střechu padaji broky když mistři na podzim střílej kus u rybníka kachny..
toť k myslivcům středočeskýho kraje, zejméma Odolena Voda a Poděbradsko
P.S. ano, i v rodině bohužel máme jim podobný
Upravil mirekcinan dne 20.09.2011 17:12
Dnešní hospodářské lesy se bez péče mysliveckých sdružení neobejdou. Je to o lidech jako v jakémkoliv jiném odvětví. Nechci paušalizovat, ale zdá se mi že je vidět posun správným směrem u sdružení, kde jsou hodně aktivní mladší členové. Představa, že myslivec je pouze "vrah - alkoholik" je dosti zkreslená. I když některá "faux-pass" z honů tento dojem ještě více u laické veřejnosti utvrzují. Jak psal ale XhackerM jednom ze svých příspěvků. Myslivec by měl být hlavně člověk co má rád přírodu a život v ní. Jedním z mých nejkrásnějších zážitků bylo pozorování kočky Rysa jak si hraje se svými koťaty.
Na druhou stranu znám spoustu případů, kdy péče o pronajaté honitby byla pojata pouze jako business a podle toho to v lese vypadalo. Takže kolečko se uzavřelo a jsem zpět u toho, že vše je pouze o lidech.
add. BOBR - :-) stavy bobra byly sníženy na minimum již za první republiky. Naši předkové věděli proč to dělají. To zvíře je prostě škodná ničící porosty, narušující pevnosti hrází rybníků a řek.Navíc dokáže napadnout i člověka. Tak se z něho tak neposírejte. A vůbec se nedá jíst, ani uzený. :-)
lochman napsal:
Dnešní hospodářské lesy se bez péče mysliveckých sdružení neobejdou. Je to o lidech jako v jakémkoliv jiném odvětví. Nechci paušalizovat, ale zdá se mi že je vidět posun správným směrem u sdružení, kde jsou hodně aktivní mladší členové. Představa, že myslivec je pouze "vrah - alkoholik" je dosti zkreslená. I když některá "faux-pass" z honů tento dojem ještě více u laické veřejnosti utvrzují. Jak psal ale XhackerM jednom ze svých příspěvků. Myslivec by měl být hlavně člověk co má rád přírodu a život v ní. Jedním z mých nejkrásnějších zážitků bylo pozorování kočky Rysa jak si hraje se svými koťaty.
Na druhou stranu znám spoustu případů, kdy péče o pronajaté honitby byla pojata pouze jako business a podle toho to v lese vypadalo. Takže kolečko se uzavřelo a jsem zpět u toho, že vše je pouze o lidech.
add. BOBR - :-) stavy bobra byly sníženy na minimum již za první republiky. Naši předkové věděli proč to dělají. To zvíře je prostě škodná ničící porosty, narušující pevnosti hrází rybníků a řek.Navíc dokáže napadnout i člověka. Tak se z něho tak neposírejte. A vůbec se nedá jíst, ani uzený. :-)
Nejsem myslivec ani lovec.
Nebo pečenej na zelenině,to je taky hnus.Když je hlad,je i husa dobrá.
mirekcinan: neznám zákon o myslivosti a z něj pramenící sankce. Já jsem pouze obyčejným držitelem zbrojního průkazu, který se řídí zákonem o zbraních a střelivu. Tento zákon je považován za jeden z nejpřísnějších zákonů o zbraních a střelivu v celé Evropě. V případě, že dojde k porušení zákona, je viníkovi okamžitě odňat ZP a je zahájeno správní řízení ve kterém se s ním vůbec nemazlí.
Jen pro pobavení. Když jsem skládal zkoušky odborné způsobilosti, byl tam se mnou také cca 70ti letý nimrod. Venku na něj čekala půlka jeho rodiny. Zrovna jsem měl tu čest býti u toho, že se mu na popáté podařilo úspěšně tuto zkoušku složit. Vzhledem k tomu, neúspěšnou zkoušku lze opakovat nejdříve po 6 měsících, tak již tam chodil docela dlouho. Proto asi venku taková morální podpora. Z mého pohledu již zbroják neměl vůbec dostat.
Upravil lochman dne 20.09.2011 22:16
Scofield napsal:
Mr.GS - tys byl zase jedovatej....
Musíš si uvědomit,kdo je kdo.....Myslivec od jaktěživa zabijí zvěř a ty jako voják zase zabijíš lidi,nooo!
A taky ti to nikdo nevyčítá!
Prostě karty jsou rozdány.....
mezi tupym ozbrojenym talibancem a neozbrojeným srnčím dorostem je naprosto zasadni rozdil...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Jasněééé...může napadnout i člověka...tak je pro jistotu vybijem tak to má být
a chtěl bych slyšet nějakou definici pojmu škodná-to by mě fakt zajímalo ...asi to bude tak,že vejce nenese,maso se nedá žrát,kůže se na sedačky do jaguára nehodí,takže je to škodná a patří vyhubit
V severnich cechach se premnozila cerna zver a to v takove mire, ze odstrel bude mozny bez loveckeho listku i majitelum sportovnich zbrani, dale drzitelum praku a vyjimka pamatuje i na vlastniky bejzbolovejch palek. Strelivo bude vydavat zdarma prislusny obecni urad. Lovu zdar.
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
Mr GS napsal:
Jasněééé...může napadnout i člověka...tak je pro jistotu vybijem tak to má být
a chtěl bych slyšet nějakou definici pojmu škodná-to by mě fakt zajímalo ...asi to bude tak,že vejce nenese,maso se nedá žrát,kůže se na sedačky do jaguára nehodí,takže je to škodná a patří vyhubit
YouTube Video
se*ru na vás-jdu spát
Není škodná jako škodná.Bobr chutná dvakrát,narozdíl od lišky nabo krtka.A nebuď tak nas.ranej.
Když je hlad,je i husa dobrá.