Jo, konečně se nám představí. Prej tam bude i na Varanu.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Taky možná mrknu. Ještě jsem swata nevidel. Tak se aspoň seznámíme.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Vidíš a někteří mě už znají,žejo Fanóšu..........
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Jasne Swate.A taky umis tak betalne strilat?Kurna filmecek dobre taky ho vidim ponekolikate.Ale Panove Endurovysocina to byla skola.Sahl sem si na dno.V zivote bych neveril,ze GS projede to co projelo a se mno.Dali jsme hard trasy a esce ted sa trepu.Dneska sme jeli 2xAfrika,Ja,TTR,HP2,XL600.Vozkusal sem HP2 s Ohlinsem misto mechu a predstava o dalsi motorce je jasna!Zadna KTM!!!!A cestovat se na tom da taky akurat trochu foka.Myslim,ze se mne po tym uraze vratilo docela sebevedomi v terenu,ale se kurna clovek nadre.A jinak velice povedena akce,doporucuji.
No snad ne.Je to vynikajici stroj a neco se na tom vodcestovat taky da.Tech 500km denne jsem jezdil i na XT a nevadilo me to.A to je preci jen rozdil.Takze dam na prodej svoje 1150 tak za 180tis.Kdyby nekdo chtel volejte najeto poctivych 45tis.
Jo to je kraska a v terenu asi fakt nejeta akorat,cena,cena.Budu shanet neco lehliho nebo dotukanyho za min a vim,ze se da koupit i za 230tis.Toz uvidime treba se neco nande.A ne Mobile se du mrknot.
Tož Fanošu, GS projede neuvěřitelný věci (projede víc než LC8 a to beze srandy), ale nadřeš se na tom. S ničím ti nikde kvůli své váze a kvůli podvozku nepomůže. Takže drandění mimo terén je takový "boj o průjezd". Ale to už jsi zjistil sám, že? Pokud chceš jezdit to, k čemu jsi na EV čuchnul, je přestup takřka nutností . HP2 je velmi dobrá volba .
Takže na jarní EV bude zase o hard mastodonta míň?
Nevadí mi žít v mužském světě, pokud v něm mohu být ženou.
No jo ale HP2 zase tak nějak není moc o pohodlným cestováni že.....a co si budeme povídat na lítání v lese je nejlepší nějaká kroska mno.....
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
No nevim esli uz na jare,pac to jedu do Maroka a budu si jeste muset vystacit s mym pupkacem,ale pak to zacnu resit.Esli to teda negde nerosflakam.A neslo by me ani o tu drinu na GS,ale o maly zdvihy.Porad se to vali na pupku.Jako by nestacilo,ze se na nem valim ja.A cestovat se na HP taky da.Plexi se nejaky vymysli a sedlo se da zvetsit taky.Jinak nevidim problem.Tech 400-500km s tim ujedu jako s jino masino.A vubec jednou za jahr si to proste uziju,stejne vickrat nejezdim.