Máte někdo vyhřívané sedlo od DD Tuning?
Na motorce mám Kaheda a přemýšlím o vyhřívaných sedlech - nechal bych je udělat z původních BMW sedadel.
BMW GS = stroj na radost
Sedla vypadaji pekne, to je bez debat. Ale co to pohodli??????? Je to alespon o hodne lepsi nez original? Boli vas zadek o poznani pozdeji,nebo snad vubec?
Diky
brtnik napsal:
Sedla vypadaji pekne, to je bez debat. Ale co to pohodli??????? Je to alespon o hodne lepsi nez original? Boli vas zadek o poznani pozdeji,nebo snad vubec?
Diky
Já jsem si ho nechal drobet změkčit a není to tak hrozný ,ale když sedíš celí den na svém oři tak je jedno na čem sedíš -bolet tě bude stejně.
Das ist BMW
Já je mám i s vyhříváním (CSH-1). Někdo tu o tom už psal,tak jsem to koupil a nechal tam zašít.Zkušenosti sem můžu dát,ale později.Pojal jsem upravu motorky moc důkladně a mám na ní ještě moc práce,než vyjedu.
Taky pak napisu nechal jsem si ho taky presit a dat do nej vyhrivani ale jeste je tam.Az dorazi tak napisu jaky to je.Mam od nich uz druhy sedlo a pokazde super.
Mam od DDtuningu přešitý celý komplet,i když jsem originály tady v některé diskusi chválil,tak po přešití a vyzkoušení-velký rozdíl.zkusili jsme se ženou v TT. pouze sedět na sagr.Ty opravdu nemají chybu,ale ta cena poněkud větší je jasné,že kvalita něco stojí.Takže vyhrála volba ddt.Zatím s ním ujeto asi 8t.a velká spokojenost,citelně menší únava při delším přejezdu,i žena si ho pochvaluje a hlavně na mě nesjíždí při brzdění.CENA byla 5000.- s gf10 za komplet,dám fotku,až jí najdu.
Karlos1 přiložený následující obrázek:
Joe napsal:
Sedla od DD už mám druhé díky přestavbě motorky a myslím si, že jsem zde byl jeden z prvních co u nich přešíval tady na fóru. Tříletá zkušenost. Na jejich práci a ceny nemůžu říci ani popel po negativní stránce. Nikde se nic netrhá, sedlo neklouže a nevyžaduje zvláštní péči.
Hele nemel bych hodnotit spis ja?Jinak dnes jsem tam posilal sedla od Michala 21 a aktualni dodaci lhuta je 9 tydnu.
Tak koukam, ze se akorat vratim a bude na me cekat novy sedlo! Docela masakr ta dodaci lhuta!dik vevis! Jeste ze jsem pryc. Slysel jsem,ze u nas zacina jaro!
Karlos1> Prosímtě ty to máš chlup snížené že? Máš to oproti originálu tu čás pro sezení více vodorovně a na konci trošku rantlík. Je to záměr, nebo to tak prostě dělají?
Waltr:Byl jsem tam osobně a nastínil problem hlavně kvuli klouzání spolujezdce na mne a pohodlnosti na delší sezení,jen jsem nechtěl aby muj sedák byl vyšší,tak to trochu zkrojili a vytvarovali. Máš pravdu ten rantlík tam přesně nabíhá k sedačce spolujezdce,tak je z toho taková miniopěrka zad,nevým zda to tak dělají u všech,ale jak mi to nastínil a já souhlasil, tak i udělal.
Mám to hodně podobně na F800GS, když jsem se s ním domlouval tak říkál, že by bylo nejlepší to udělat takhle, ale pokud chci jinak tak není problém. Je to všechno o domluvě a není problém udělat více méně cokoliv. Viděl jsem tam třeba sedlo na Varadero co bylo snad dvakrát širší než originál..
Takže včerejší návštěva v DDT proběhla, a překvapilo mě že se jedná o poměrně mladé a hlavně příjemné lidi. Bylo vidět že se vyznájí, klučina poradil, vysvětlil a dohodli jsme se bez problémů.
Mají mít v nabídce novou pěnu, tak mi ji tam šoupne. A taky nějakou potahovou látku. Měla by být ještě odolnější. Potěšil mě i termínem, už to nevypadá na 10 týdnů, ale zhruba 9 1/2.
Škoda jenže ten Carbon není i ve světlejší sedé jako origo bok sedla ADV. Ale to prdím.
Nevím, neznám technologii výroby, nicméně bych já jako výrobce měl raději doma věc která mě živí, aby si to pak někdo třeba rozmyslel, a ty stojíš. Možná by to vyřešila záloha. ALe já už vyrábím nouzovku, neomezí mě to.
moje sedlo dělali jedno odpoledne, měl jsem ho tam měsíc, pak z ničeho nic zavolali v pátek dopoledne a že prej jdou na to a že si chtějí upřesnit moji představu, no a v úterý bylo doma.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015