som sa programoval ze mi to tento rok vide zucastnit sa, ale vosla mi brigada u kamosa na chalupe do tohto terminu, takze v sobotu som jazdil s lopatou a krompacom a v nedelu s tackami
.... kazdopadne podla zatial dostupnych foto a videii to vyzera ze mame dalsiu zaujimavu akciu v ramci "ceskoslovenska"
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Také se připojím k poděkování za fajn akci. Sice jsem zažila jen sobotu večer a neděli brzy ráno, ale i tak super!
Hlavně názvy a kombinace ingrediencí alkoholických delikates neměly chybu...
Pet
Děkujeme za pochvalu, na vavřínech neusneme a už chystáme podzim. Klobouk dolu před všemi BMW co to projela, trať tentokrát patřila mezi těžší, a fakt jsem obdivoval vůli některých po tolikáté slézt a zase zvednout motorku :-)
Videa a fotky budou na strankách ROCKWAY/ Krocan a samozřejmě ty nejlepší s BMW dáme i sem. Jinak jsem rad že si umime pokecat, pomoc a popít stále bez ohledu na čem jedu a v čem jsem oblečený...
Kompletní výbava motocestovatele www.rockway.cz výrobce www.klim-cz.com-oficiální dealer www.twalcom-czech... - výhradní dovozce http://www.facebo...ockwayShop Revitshop.cz
Marty napsal:
Paráda, na podzim si rád zopakuju, ale po boji na GS příště něco lehčího :-)
No je možný že "spodní hranice" bude něco jako 650gs, Transalp, Freewind - prostě měla by to bejt akce pro cestovní endura.
Holt ten celonoční déšť trasu hodně "znáročnil", ještě v úterý byl i ten nejhorší výjezd jednoduchej.
Čau, Tom
Ty Emilio nic proti,ale tvoje vymluva mi prijde docela trapna... V patek cesta na pohodu v 30st vedru,sobota rano sice trocha deste ale nic hroznyho,pocasi tak akorat na courani po asfalte v okoli za skveleho vedeni Buba,krasne panoramata,pokec s lidickama proste pohoda a to mi radost nezkazil ani pad do bahna a ulomena radicka pri navratu do kempu.Prujezd brodikem taky fajn,vecerni zabava a krocana a dobreho piti.Nedelni presun domu na Moravu taky probehl hladce.Za vikend nakroucena 850km.Diky za pohodovou akcicku!