tak pokud vyloženě nechceš adventure cestování, tak bych to viděl na Hondu VFR 1200 F, a nebo starý 800, pohodlný na cesty a i nějaký ten sport.
Mně osobně chybí možná nějaký ten koník na dálnici, jinak dobrý, stejně jezdím podle předpisů.
mandy8 napsal:
Jsem měl po dlouhé době možnost si na pár hodin půjčit 12ku advíka 06 a můžu říct, že se na ní jezdí úplně jinak než na mém advíkovi 1150. Ale neměnil bych 12ka jede pocitově o něco lépe, ale zase jede ve vyšších otáčkách. Zato 1150 s laďákem+Y svod+KN jede od spodu o moc lépe než 12ka. Takže já bych neměnil, určitě bych si moc nepolepšil Ale určitě nový motor dohc pojede zase úplně jinak
taky sem si hrál s myšlenkou, že bych dal Y svod a laďák, ale nevim jestli by se to až zase tolůik zlepšilo aby se vyplatilo do toho investovat.
a K&N sám sem jej dával minulej týden na moto a doporučím.Opravdu to jede líp odspodu, lepší zvuk a po ujketí cca 300km mi přijde i lepší spotřeba.Takže za mě ano, má to smysl!
Upravil vevis dne 20.03.2012 21:01
Takovej komplet remus ma lepsi spodek ale zas lehce diru kolem 4,5 tis. ot, to je presne tam kde se jezdi hodne casto....ale spodek je pak fakt jak kroska(bez vlozky) i rambajz je jak na krosce
brtnik napsal:
Takovej komplet remus ma lepsi spodek ale zas lehce diru kolem 4,5 tis. ot, to je presne tam kde se jezdi hodne casto....ale spodek je pak fakt jak kroska(bez vlozky) i rambajz je jak na krosce
Taky žádnou díru nemám a rambajz taky nedělám. Mám vytáhlo vložku, a zvuk je úplně v pohodě na celodenní cestování. Žádný nepříjemný zvuk.
edit. chybičky
Upravil mandy8 dne 22.03.2012 08:14
mirekcinan napsal:
tak výfuk je objednaný. Uvidim jak dorazí tak poreferuju, spíš si slibuju lepší zvukovej projev
Jen výfuk nebo i Y svod?
jenom výfuk, Y svod možná časem až se rozhodnu jestli si GS vůbec nechám..
pravdou je, že do města je to naprosto parádně ovladatelnej skůtr což je obrovský plus
Tak tam moc velkej rozdíl ve zvukovým projevu nečekej chvilku jsem tak jezdil jen s remusem s katem a zvuk byl jen o malinko lepší. Výkon jsem nepoznal žádný. To až po instalaci Y svodu
Jinak jak píše Ivan, motorka Ti asi moc nesedí. Takže asi nejlepší výkonový tuning bude prodej
mirekcinan napsal:
tak výfuk je objednaný. Uvidim jak dorazí tak poreferuju, spíš si slibuju lepší zvukovej projev
Jen výfuk nebo i Y svod?
jenom výfuk, Y svod možná časem až se rozhodnu jestli si GS vůbec nechám..
pravdou je, že do města je to naprosto parádně ovladatelnej skůtr což je obrovský plus
Tak tam moc velkej rozdíl ve zvukovým projevu nečekej chvilku jsem tak jezdil jen s remusem s katem a zvuk byl jen o malinko lepší. Výkon jsem nepoznal žádný. To až po instalaci Y svodu
Jinak jak píše Ivan, motorka Ti asi moc nesedí. Takže asi nejlepší výkonový tuning bude prodej
spíš jde asi o zvyk, teď jsem od pondělí najel +- tisícovku a neumim si představit, že bych si koupil něco míň pohodlnýho, na stejnej level pohodlí/spotřeby/ceny motorky se asi s ničim jiným nedostanu.
vypustil jsem bezduchý dálniční přesuny a jezdim okresky, tak výkonově stačim čemukoliv co potkám
dobrá zpráva je, že přítelkyně, se kterou jsem jezdil jako s batohem si koupila vlastní motorku takže se jezdí hned o něco líp, uvidíme
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
tak první zásadní porucha! v neděli se se mnou rozloučil náhon tachometru :-) stejně po dalších ukrojených 10 tis. musim na pravidelný servis..
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Se mnou se rozloučil při 65000km, to je celkem běžné a nový zase dlouho vydrží. Gratuluju k motorizované manželce, mám to tak s přítelkyní taky a 1)je to pohoda, 2)když chce, může s náma jezdit i dcera
Ja myslim, ze KTM nebude ani na cestovani spatna. Moje pocity z 990R sem radsi ani nepisu, myslim,ze by na mne tady byly nastvani jen narozdil od tebe myslim, ze éra GS je uz za mnou,ale kdo vi...za dva roky muze bejt vsechno zase jinak.
Aktualne 1250 GSA HP
xavier napsal:
Ja myslim, ze KTM nebude ani na cestovani spatna. Moje pocity z 990R sem radsi ani nepisu, myslim,ze by na mne tady byly nastvani jen narozdil od tebe myslim, ze éra GS je uz za mnou,ale kdo vi...za dva roky muze bejt vsechno zase jinak.
xavier napsal:
Hlavni je preci, jestli to vyhovuje tobe.
přesně tak ! Taky si to myslím a škoda zajímalo by mne tvoje poznatky když jsi najezdil tolik kilometrů bramborkem. Aspoň to tady zase ožije ne vážně napiš své dojmy