Zas jedna vzpomínka.... aby to nevypadalo, že jsem úplnej samorost http://100daysrid...kluci.htmlTatíci řádí, jako by jim bylo dvacet ))) dopřejme jim tu iluzi aspoň na chvíli.... bylo fajn, že tam neměly přístup ženy... asi by se umlátily smíchy...
Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
http://100daysrid...kluci.html
Tatíci řádí, jako by jim bylo dvacet ))) dopřejme jim tu iluzi aspoň na chvíli.... bylo fajn, že tam neměly přístup ženy... asi by se umlátily smíchy...
Ahoj Jardo,přiznávám se,že knížku jsem si stáhl zdarma a hltám ji jakmile na to mam chvíli času.Koupi si prostě tedko nemůžu dovolit.
Celou tu cetu ti samozřejmě trošku závidím,ale upřímně uplně nejvíc co ti závidím je ten tvůj klid....vyzařuje už z toho stylu psaní tý knížky.To jak si umíš udělat čas na čaj,jen si sednout a koukat a pozorovat(fotit) lidi...to je prostě užasný.Chtěl bych to taky umět abych si víc cestování vychutnal a ne se neustále hnal dopředu,stihnul tohle a tamto a pořád myslel na to že dovolená je krátká-to je to co ti fakt závidím-ten nadhled.
Možná k tomu taky jednou dojdu,ale asi ne,nejsem na to povaha.
Každopádně užasná cesta,úžasná knížka a neskutečný zažitky.
Chtěl bych to taky umět abych si víc cestování vychutnal a ne se neustále hnal dopředu,stihnul tohle a tamto a pořád myslel na to že dovolená je krátká-to je to co ti fakt závidím-ten nadhled.
Tome, díky... s knížkou a možnostma si nelam hlavu...
K tomu pospíchání.... já taky vlastně furt jel, spal pár hodin... průměr tam vycházel něco 365 na den x 52 dnů, ale je fakt, že rád fotím a na to si prostě čas udělám...( a taky hulím - tak jsem spojoval příjemný s užitečným jedna z výhod, když jedeš sám - nikoho nezdržuješ...
A dá se to naučit... aspoň trochu... kdyby třeba se jednou někde sejdem proberem to... dělám na podobný témata i semináře, workshopy... a mám tu výhodu, že fakt vím o čem mluvím
Kdyby mrkni sem (to je to, co dělám 20 let a 30 let to dělám se sportovcema třeba tam budou nějaká nápady http://www.gro.cz/
Upravil Jarda Dingo dne 02.12.2011 21:26
Tím se vysvětluje,že najednou dokážeš vypnout a dát se do uplnýho klidu a vychutnat čas(doutník,čaj) a situaci.Rozhlídnout se kolem sebe a užít si to.No holt se musím učit )
Tím se vysvětluje,že najednou dokážeš vypnout a dát se do uplnýho klidu a vychutnat čas(doutník,čaj) a situaci.Rozhlídnout se kolem sebe a užít si to.No holt se musím učit )
Tom
)))))
Je to potřeba pro focení, někdy si musíš počkat
Jarda Dingo přiložený následující obrázek:
[121.77Kb]
Tom
)))))
Je to potřeba pro focení, někdy si musíš počkat
[121.77Kb]
Pořád přemýšlím o tom, kolik náhod a věcí, které se nedaly předvídat pomohlo k tomu, jak to všechno dopadlo... jsem čím dál tím větším plánovacím skeptikem http://100daysrid...erala.htmlZvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...
Tak stazeno a na jeden zatah precteno (jen jsem dvakrat odbehl pro kavu). Luxusni pocteni. Rozhodne Ti je co zavidet. Ted uz dve hodiny u PC sedi panimama a hlta taky. ... a to je po jedenacty hodine, kdy ve ctyri vstava do prace. Spat pry jeste nejde.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Spea - ToM napsal:
Tak stazeno a na jeden zatah precteno (jen jsem dvakrat odbehl pro kavu). Luxusni pocteni. Rozhodne Ti je co zavidet. Ted uz dve hodiny u PC sedi panimama a hlta taky. ... a to je po jedenacty hodine, kdy ve ctyri vstava do prace. Spat pry jeste nejde.
Dík jsem rád, že to někdo čte... kdyby Už existuje i e-book verze za 5,99€ 100 DAYS OF RIDING MAD NOT BAD. Je to verze jen pro I Phone I Pad pro android jsem zatím nenašel možnost převodu http://www.blurb....il/2655142
Upravil Jarda Dingo dne 28.12.2011 23:32
Spea - ToM napsal:
Dík jsem rád, že to někdo čte... kdyby Už existuje i e-book verze za 5,99€ 100 DAYS OF RIDING MAD NOT BAD. Je to verze jen pro I Phone I Pad pro android jsem zatím nenašel možnost převodu http://www.blurb....il/2655142
Na Androidu je kniha plne funkcni (format pdf). Prave jsem vse odzkousel na tabletu Asus Transformer s Androidem. Cteno jak v Adobe Readeru tak v integrovane ctetce (My Libary). Vyzkouseno i v HTC Desire Z s Androidem. Zde je to samozrejme omezeno velikosti displeje. Presto plne funkcni.
Z toho mi plyne, ze pokud nepohrdnes obycejnou ceskou Korunou (ucet v Euro nemam a prevod by me stal zbytecne moc), tak ti mile rad knihu zaplatim dodatecne v cene pro iPhone. Jen posli cislo uctu a pripadne pokyny k platbe.
Nevidim duvod, proc pdf format nenabidnout ke stazeni jako zpoplatneny. Rozhodne svou cenu ma.
Upravil spea - ToM dne 29.12.2011 10:13
Spea - ToM napsal:
Na Androidu je kniha plne funkcni (format pdf). Prave jsem vse odzkousel na tabletu Asus Transformer s Androidem. Cteno jak v Adobe Readeru tak v integrovane ctetce (My Libary). Vyzkouseno i v HTC Desire Z s Androidem. Zde je to samozrejme omezeno velikosti displeje. Presto plne funkcni.
Z toho mi plyne, ze pokud nepohrdnes obycejnou ceskou Korunou (ucet v Euro nemam a prevod by me stal zbytecne moc), tak ti mile rad knihu zaplatim dodatecne v cene pro iPhone. Jen posli cislo uctu a pripadne pokyny k platbe.
Nevidim duvod, proc pdf format nenabidnout ke stazeni jako zpoplatneny. Rozhodne svou cenu ma.
Díky za zpětnou vazbu... něco s tím vymyslím... české koruny mám potřebuju na dlaší cestu Eura využívám kvůli serverům, na kterých to běží... Učím se a najdu i české ekvivalenty... To PDF jak je čitelný text? Jaká je kvalita fotografií, pro ten I Pad by to mělo být v ex kvalitě PDF ztrácí... i při nejlepším exportu
Co se tyce Androidu, tak zalezi v cem to otevres. Nejprijemnejsi cteni tohoto pdf na Androidu mi prijde na na Polaris Office, coz je jakysi kancelarsky balik pro Android. Bezvadny, ostry font pisma, vydrzim na to bez problemu cucet hodiny.
Co se tyce fotek, tak u nich nevidim problem. Mozna kvalita trochu ztracil, ale je to jen subjektivni pocit fotografa a samozrejme ze zalezi na velikosti LCD a naslednem zvetseni/zmenseni stranky.
Na klasickych woknech jsem vcera celou knihu precetl temer na jeden zatah, bez pocitu, ze by se to pdf cetlo neprijemne, coz nebyva pravidlem. Je pravdou ale, ze mam 24" profi LCD DELL urceny na grafiku (foto). Kazdopadne bych s kvalitou rozhodne nemel problem. To pdf je zpracovano kvalitne, citelne na obou platformach. Na tom Transformeru uz jsem nejaky ebook precetl, a ta tvoje je rozhodne co do zpracovani to z toho lepsiho, ne-li nejlepsiho.
Asi bych ji pustil i pro Kindle. Converter pdf to Kindle je free, jen myslim, ze musis byt registrovan. Tam by se ti ta kniha chytnula urcite taky. Pripadne se tady urcite najde nekdo, kdo je na Kindle registrovan
S tema Eurama to chapu. Jen si nejsem jist kolik lidi u nas ti bude schopno v Eckach zaplatit. Ja bych rad, ale ty podelany banky si za polatek vezmou pomalu vice, nez Ty, jako autor knihy. Mozna bych zkusil platby pres PayPal. Nepremyslel jsi o tom? Nevim sle, jak je na tom prijemce plateb pres PayPal. Osobne tak platim casto a je to platba v cizi mene bez poplatku pro platce. Musel by se k tomu vyjadrit nekdo, kdo ma s prijmem plateb zkusenosti.
Myslím, že na Blurbu to jde paltit Pay Palem, já to tak dělám je tam možnost kartou nebao Pay Pal , teď jsem kontroloval. Kindle zkusím, jen nemám zkušenost jak s obrázky ta knížka na nich dost stojí )
Jarda Dingo napsal:
Myslím, že na Blurbu to jde paltit Pay Palem, já to tak dělám je tam možnost kartou nebao Pay Pal , teď jsem kontroloval. Kindle zkusím, jen nemám zkušenost jak s obrázky ta knížka na nich dost stojí )
Mas pravdu. Je to trochu slozitejsi, ale PayPal tam je. (pro nezkusene nasince mozna trochu problem) Takze zaplacena verze pro iPad.
V tom pripade bych se nebal pridat tam tu PDF verzi, kterou si otevres na jakekoli platforme. A nekam v uvodu bych pridal moznost platby pres PayPal.
Jarda Dingo napsal:
Kindle s obrázky je v pohodě, displej zvládá 16 odstínů šedé.. není to sice nic moc extra, ale vše podstatné bude vidět.
Schválně v něm zkusím otevřít PDFko a dám vědět jak to vypadá.
Jardo dočteno. Popravdě, jen tak něco nepřečtu, u mnoha knih nevydržím a na jeden zátah už vůbec ne (často mi vadí češtinářské zlozvyky autorů). Tohle bylo jinak, jednak je co popisovat, druhak forma je chytlavá. Děkuji za nevšední zážitek..
12gsa napsal:
Jardo dočteno. Popravdě, jen tak něco nepřečtu, u mnoha knih nevydržím a na jeden zátah už vůbec ne (často mi vadí češtinářské zlozvyky autorů). Tohle bylo jinak, jednak je co popisovat, druhak forma je chytlavá. Děkuji za nevšední zážitek..
Dík, pak by to byla dobrá práce snaha byla ))
[122.31Kb]
Pokračování ne-pravidelné - je tady, kdyby pod vláknem 100 Days... co se do knihy nevešlo
a jinak minulý jsou tady http://100daysrid...gspot.com/Zvítězit s pokorou nebo prohrát se ctí...