A ted kolik bylo namereno. Prvni udaj prumer, druhej ovalita!Jsem mile prekvapen. Porovnej s obrazkem na predchozi strance.
Michal21 přiložený následující obrázek:
Krásná práce.Držím palce.Chtěl jsem se zeptat, jak vypadal po těch kilometrech rozvodový řetěz,napínák a kluzná lišta.Mně to čeká příští rok na r 65 r.v.81.Díly,jak koukám,si sehnal bez problémů u Ježka.Ahoj a ať se daří.
Když houska, tak se salámem, když salám, tak turistický!
No nejdriv jsem si myslel buhvijak neni retez ojety, ale potom co jsme nasel najaky fotky na adrideru apod tak jsem usoudil, ze to nema cenu menit. sponovaky temer bez opotrebeni a retez podobny jako na tech fotkach. Navic kdyz jsem to mel natoceny tak nic nerachotilo a ani zadny divny zvuky. A nakonec vymena je zalezitost 20minut takze ho tam jeste necham.
Snad jste si uz nemysleli ze nemakam!! Stav je nasledujici: Nadrz zavarena a vypada to supr. Prevodovka pripravena na opiskovani. Ram a dalsi dily na lakovani pujdou do konce tydne take na piskovani a pak hned na praskovy lak! Behem vanoc to vidim na motor! Moc jsem toho nefotil, preci jenom brouseni flexou a svarovani nepovazuju za neco svetabornyho!
Vždycky jsem obdivoval lidi, co dokážou z kupy šrotu udělat zase pěknej stroj. Já na to nemám nervy, prostor a nadání. Ovšem takhle to sledovat téměř v přímém přenosu, to je lepší než detektivka.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Scofield napsal:
Teda majkle musím tě pochválit,jsi fakt třída,ale kdyby si ty investované peníze přidal k pořizovací ceně,tak máš snad novou
Já vím,to by nebylo ono......
Nesmysl.Ta motorka ho stala cca.47000kc.Asi 19000kc ho stali dily od Jezka a neco jsem mu sehnal ja asi za 6000kc.500kc oprava nadrze.Veskere piskovani a lakovani odhaduju na 3000-5000kc.Stale je pod 80000kc.
V Nemecku koupis nejlevnejsi G/S kolem 3000eur.A tam te stejne nejake pretesnovani a uvadeni veci do puvodniho stavu nemine.Pekne G/S stoji vic jak 4000eur pokud mas velke stesti.Bezne jsou i ceny pres 6000eur a v Italii klidne 10000eur.
Samozrejme se to vyplati tomu,kdo je sikovnej a udela si pokud ne vsechno,tak alespon vetsinu sam.
A navic tu Michalovu nadrz budes v inzerci tezko shanet a jak se zda,tak co se tyce motoru,prevodovky,kardanu tak chytl kousek v dobrem stavu.To taky nemusi byt vzdy pravidlem,kdyz vybiras z tech nejlevnejsich kousku na trhu.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Dneska dorazily dily z nemecka. Uz to celkem zacina byt kompletni! Vyskytl se ale slusnej problem a to sice zniceny oba kohouty nadrze...sroub v brejlich se nejak nedari vyndat. vypada to, ze to asi provrtam cely a dam na druhou stranu matku. Samozrejme se na matku jeste musi vyfrezovat plosky (aby to nejak vypadalo kdyz uz.)
Jinak moc diky za podporu! Hned se to cloveku lepe dela!
Michal21 napsal:
sroub v brejlich se nejak nedari vyndat. vypada to, ze to asi provrtam cely a dam na druhou stranu matku. Samozrejme se na matku jeste musi vyfrezovat plosky (aby to nejak vypadalo kdyz uz.)
Radsej bych tu dieru dal vyvarit ak to pojde a navrtat, narezat znovu.
To prave bohuzel nepujde. Taky jsem nad tim premyslel,ale je to material podobny elektronu a na nej kdyz se sahne svareckou tak hori pred ocima. Pripada mi to jako pekna uchylita davat do brejli sroub kterej neni pruchozi. Snad nikdy jsem to jeste nevidel. Zvlast kdyz uvazim tvar/material/tloustku hornich brejli.