Bohumil napsal:
Sak jo normalni hadicu z mototechny minule sem kupoval a dokonce byla gudyyr...
Pokud to bylo napsané takhle, tak to nebyl úplně dobrý ročník.
H.
/ Z howna bič neupleteš. Když upleteš, tak s ním nezapráskáš. Když zapráskáš, tak jenom sebe. /
Kolegové, měníte při výměně palivového filtru i o-kroužek ( resp. vzhledem k jeho velikosti spíš už o-kruh )co těsní víčko, na kterém filtr s čerpadlem drží?
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
servisak napsal:
Www.realoem.com hledej si to sam. Bud dle modelu nebo dej poslednich 7 znaku vin
Tam u tohohle kousku zrovna nejsou rozměry napsané, vždycky tam hledám jako první.. To je jedno, doma si to oměřím, jen jsem si říkal, jestli někdo neví "z hlavy"..
foto z cest: www.facebook.com/...
o moto: http://www.motork...mid=103612
BMW R1150GS (2001, bez ABS)
KMZ K-750 (1962, se zpátečkou, tzv. "Dněpr" )
Možnost základního servisu boxerů série 850/1100/1150/1200(vzduch)..
Možnost diagnostiky Jeep WJ/WG..
Thole je zajimava poznamka. Kdyz jsem naposledy menil filtr, tak po vymene filtru jsem chtel vse nainstalovat zpet (s puvodnim tesnenim) a hle, tesneni bylo po obvodu vetsi nez drazka v nadrzi. Tak jsem v BMW objednal nove tesneni a kdyz jsem ho chtel nainstalovat, zjistil jsem, ze se puvodni vratilo do puvodni velikosti. Ale trvalo mu to nejyk tri dny.
Upravil lebi dne 07.01.2016 12:59
Zdravím všechny
Tak jsem vyndal čerpadlo z nádrže a hle, filtr tam byl podle mého obráceně. Nebo se pletu?
A ještě otázka kde sehnat laciněji pal.filtr než za 5kilo?
Díky Serif
serif přiložený následující obrázek:
[179.01Kb]
Bavíja sa dvě vlaštovky a jedna praví
téj druhéj: "Bude chcat." "Jak to
poznáš?" "Lidi na nás čumíja."
jj je opačně. asi by to nemuselo na chvilku vadit akorát nebude taková plocha pro filtraci.
Upravil servisak dne 22.01.2016 14:47
... servis a diagnostika BMW Motorrad
V obchode s autodilama by mel byt cca za 350. MANN MWK 44. Nebo na netu ale zas postovny...
Upravil Bohumil dne 22.01.2016 15:12
Kupredu spatki ni krok...
Chlapi, kdo mi vysvětlí, pro palivák od Manu ( jeden a ten samý MWK 44 ), nacházím na netu od 350kč do čásky jednou tak větší až 650kc? To už je jak za origoš.
I pád na hubu je pohyb kupředu
Ahoj,
taky jsem se po koupi 1150 GSA pustil do výměny paliváku. Budíkově mám 55 tisíc km a nestačil jsem se divit. Nevím teda kde motorka jezdila a zda tam byl tankovanej pajcovanej benzín. Přitom ze spodu nádrže byly risky kdy už určitě někdo palivák měnil a označil si to aby nepootočil čerpadlo. Na omak jako asfaltovej nátěr pod IPU Tak jen pro info.. kdo váháte po koupi zda vyměnit nebo ne tak za mě vyměnit. Použil jsem MAHLE KL 145 (cena 541,-)
Karel Kobliha přiložený následující obrázek:
ahoj kluci,
měnil sem na 1150 palivový filtr a při skládání dohromady sem střihnul jeden z těch 6 šroubků co to drží v nádrži, máte s tím někdo zkušenost? co teď nejlíp dělat?
já to kdysi provrtal a dal tam závitový nýt, okolo trochu silikonu na motory a drželo to. V zimě jsem pak dal filtr ven pod nádrž a nechal navařit nový šroub.
700 GS, 1100 GS