Dělají z něj modlu; dnes jsem v práci musel přeladit rádio v momentě kdy komentátor začal Havla dávat do roviny s Hospodinem (jsem ateista) to už jsem si řekl že se snad tam pomátli všichni.takovej kult nedělali ani ze Stalina
Zajímavej je výše někde ten evergrýn s frontama na banány za komančů-to už snad dnes ne-dnes v době front na pracovních úřadech.horentniho zadlužení státu bankéři .zloději,politiky a jim podobnými, stupňujících se poplatcích za zdrav. péči která byla za těch zlých komančů standartem a zdarma. Za nedlouhý čas se budem modlit aby jsme se na těch našich mašinách nezramovali páč věřím že příjde doba kdy tato klika prosadí spoluúčast pacienta na např. operacích a procenta ta se dají postupně zvyšovat a zvyšovat že,tak abychom nezačali jezdit stylem odpovídajícím výši příjmů za nedlouho.
Dále že by býv. prezident H. měl vliv na to že můžem jezdit ven otevřenými hranicemi? -asi takovej jako Kocáb na odchod Sovětských vojsk,nenechte se mýlit ,ty karty se rozdávaly jinde a na jiné úrovni
Že díky býv. prezidentu H. máme každej GS? nevím jak jiní já teda ne, nemálo jsem musel pozbýt abych na to GS měl.
Při vší úctě k člověku po smrti,takovéto ovace nejsou vyváženy zásluhami.
Prohlášení Mladých komunistů (pokud to není podvrh a provokace) mohu směle označit za výraz k.r.e.t.é.nizmu a myslím že to s KSČM nemá co dělat distancovali se od toho a vůbec tomu nedivím.
Tak snad jsem nekydal špínu ,jen jsem popsal věci tak jak jsou ať se nám to líbí nebo ne
Upravil kim dne 19.12.2011 16:41
Tak jsem pročítal a pročítal. Každému doporučuji sehnat a pročíst Analýzu událostí 17. listopadu od Doktora Dolejšího. Taky jsem se dočetl, že mi GS pořídil VH, no tak to je dobré. I za totáče se jezdilo na západních (východních) mašinách. Jde jen o to nenechat se zblbnout a poučit se. Přeji rodině VH upřímnou soustrast a vzkazuji, že se příště ukecat sladkými řečmi o nenechám...
To TomasTT:já teda zírám jak opěvuješ ten bordel co tady všude panuje a jak by nám bylo zle kdyby nebylo revoluce,Jenže např.já a spousta dalších kluků měla japonský motorky už za tý "totality" já od roku 1984 Hondu 900 Bol dor a O GéEsa se v té době zrovna nikdo moc nerval páč to nebylo moderní.Faktem je že nějaké fóra nebyly ale zase jsme drželi mnohem víc pohromadě a fórum probíhalo v hospodě......No a jezdilo se do RUMUNSKA,BULHARSKA,ALBÁNIE a dnes když je to tak skvělé a taková svoboda tak většina GSáků jezdí zase tam... no a to že americký kongres tleskal vestoje je nám celkem na nic.Díval jsem se na Tvůj rok narození a pokud jsi se o motorky zajímal už v době kdy to nebylo moderní jako dnes tak mi možná dáš za pravdu....
Když někdo nepochopí, že větou, že se V. Havel zasloužil o pád komunismu u nás a potažmo o to, abysme mohli jezdit ven a kupovat si západní výrobky, podnikat a mít nějaké svobody, tak asi nemá smysl vysvětlovat, že to nebylo myšlené doslovně tak, že V. Havel někomu zaplatil cestu do zahraniční nebo koupil GS. Ale kdyby komunisti nepadli nebo to u nás dopadlo jako třeba v Rusku, tak bysme třeba my kontrétně možná neměli naše motorky, kdo ví, co by bylo. Ale on bezesporu k pádu komunistů přispěl. Fakt jsem nečekal, že to někdo bude brát doslova, i když je pravda, že i za komunistů někdo měl BMW, někdo možná měl západní motorku ale já třeba NIKOHO takového neznal - kolem mě měli všichni ČZ, Jawy a maximálně tak MZty.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
vlastimil: ne, opravdu jsem japonskou motorku neměl. Lezl jsem po horách a věř mi, že mě pěkně štvalo, že nemůžeš jet třeba jen na pitomý Matternhorn, protože nedostaneš doložku. Na Rumunsko, Bulharsko a Rusko zvysoka kašlu, šlo o princip, jet kam chceš a ne kam tě někdo pustí. To, že se dneska zase do těch zemí jezdí je fajn ale mě to tam neláká. A jestli si myslíš, že to za totáče bylo lepší, tak fajn, je to tvůj názor ale já s tím nesouhlasím a za pravdu ti v ničem co píšeš nedávám. Pro mě je důležitý, že jsme jako národ měli nebo máme lidi, které svět obdivuje. Říká se tomu národní hrdost, vlastenectví apod. Evidentně to pro tebe nic neznamená ale pro mě je důležité, že když mluvíš s někým z ciziny třeba na veletrhu, tak si nás už nepletou Čečnou jako dřív.
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Milan V napsal:
Je smutné že se to tady tak zvrhlo a i v dny, kdy by se měla uctít památka takové osobnosti, se tady najdou lidé...vám podobní..a stále jsou to jedni a stejní v jakém koliv vláknu..to hovoří za své..Omlouvám se vám ale..SMAŽTE TO TÉMA hovořím za sebe.
Omlouvám se a ouhlasím se smazánímNavrhuji založit nové vlákno kde by nás "zkušení politologové" školili jaké to bylo dříve špatné,když měli místo motorky houpací koně.
Upravil 3axap dne 19.12.2011 18:27
TomasTT napsal:
Když někdo nepochopí, že větou, že se V. Havel zasloužil o pád komunismu u nás a potažmo o to, abysme mohli jezdit ven a kupovat si západní výrobky, podnikat a mít nějaké svobody, tak asi nemá smysl vysvětlovat, že to nebylo myšlené doslovně tak, že V. Havel někomu zaplatil cestu do zahraniční nebo koupil GS. Ale kdyby komunisti nepadli nebo to u nás dopadlo jako třeba v Rusku, tak bysme třeba my kontrétně možná neměli naše motorky, kdo ví, co by bylo. Ale on bezesporu k pádu komunistů přispěl. Fakt jsem nečekal, že to někdo bude brát doslova, i když je pravda, že i za komunistů někdo měl BMW, někdo možná měl západní motorku ale já třeba NIKOHO takového neznal - kolem mě měli všichni ČZ, Jawy a maximálně tak MZty.
To jsi na tom byl fakt špatněale co hlavně že teď se máš líp...
Jen takový dotaz:v Rusku nemají motorky?Já tam náhodou byl a je tam k vvidění vše co je na světovém trhu.Myslím že v každé zemi se najde spousta hlupáků kteří na to nemají ať je tam komunismus nebo kapitalismus.
Ehm.... myslím, že na tom byl jako drtivá většina lidí v teto republice. A pokud tu drtivou většinu nazýváš hlupáky....
Mimochodem... v rusku už komunismus hezkejch pár let není tak nechápu ten tvůj příměr.
Každopádne jsem za uzamknutí tématu a případné diskuse přesunout jinam.
TomasTT napsal:
Jen takový dotaz:v Rusku nemají motorky?Já tam náhodou byl a je tam k vvidění vše co je na světovém trhu.Myslím že v každé zemi se najde spousta hlupáků kteří na to nemají ať je tam komunismus nebo kapitalismus.
Ehm.... myslím, že na tom byl jako drtivá většina lidí v teto republice. A pokud tu drtivou většinu nazýváš hlupáky....
Mimochodem... v rusku už komunismus hezkejch pár let není tak nechápu ten tvůj příměr.
Každopádne jsem za uzamknutí tématu a případné diskuse přesunout jinam.
vlastimil: nemám k tomu moc co dodat.. Jestli je tvůj ideál život v Rusku, tak sorry, to není moje cesta. Za socíku jsem opravdu nedělal veksláka a neměl západní auto ani motorku, na obyčejný kazeťák Sony moje máma musela vydělávat několik měsíců a museli jsme shánat bony v Praze abysme si ho vůbec mohli koupit, protože v obchodě se daly sehnat jen šunty Tesla. Ano, někteří lidi měli všechno - montéři vozili videa z Libye, přeprodávali to dál a dalo se sehnat všechno možný. U toho sportu co jsem dělal, tak jsem mohl mít kolik jsem chtěl titanových šroubů do ledu ale lezli jsme na zasraným českým lanu, který nevydrží ani jeden normovaný pád, protože jakékoliv zahraniční se prostě koupit nedalo, karabiny nám pašovali příbuzní a museli je odírat o dlažbu, aby byly jako "použitý". Sorry, opravdu po těch dobách netoužím.
TomasTT napsal:
koukam, ze si rad uzivas svobody rikat co si myslis, ze?
Tak uz jenom tenhle luxus tu pred 89 nebyl.
A deset milionu dalsich duvodu...
nakonec i par Rudych khmeru se melo dobre...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
To TomasTT:já teda zírám jak opěvuješ ten bordel co tady všude panuje a jak by nám bylo zle kdyby nebylo revoluce,Jenže např.já a spousta dalších kluků měla japonský motorky už za tý "totality" já od roku 1984 Hondu 900 Bol dor a O GéEsa se v té době zrovna nikdo moc nerval páč to nebylo moderní.
Já bony neměl, neveksoval jsem s nimi, nekradl jsem a byl jsem rád, že jsem vůbec díky bordelu v evidenci dostudoval, protože otec přišel do Čech za války s tou špatnou armádou. Přišli na to až na mé vojně a pak už se to se mnou vezlo. Tak ti můžu jenom závidět, že ses ve 24letech vzmohl na Hondu, která se k nám bez konekcí nemohla ze zahraničí dovézt. Netvrď tady. že to nebylo moderní, bylo to pro normálního smrtelníka nedostupné. Měl jsem nástupní plat 1750Kč a byl jsem rád, že jsem si mohl koupit starou JAWU 250. A nikdo tady neopěvuje ten současný bordel. Ten skutečný bordel je v zemích, kde zůstal komunismus . To, že je třeba znovu jít na náměstí a bojovat proti současné zkorumpované politické diktatuře, nemá s V.H. nic společného. Jen chybí osobnosti, které nás tam čechy opět dovedou. Televizi nesleduji, leze mi na nervy nejen současné svatořečení V.H.
To TomasTT:já teda zírám jak opěvuješ ten bordel co tady všude panuje a jak by nám bylo zle kdyby nebylo revoluce,Jenže např.já a spousta dalších kluků měla japonský motorky už za tý "totality" já od roku 1984 Hondu 900 Bol dor a O GéEsa se v té době zrovna nikdo moc nerval páč to nebylo moderní.
Já bony neměl, neveksoval jsem s nimi, nekradl jsem a byl jsem rád, že jsem vůbec díky bordelu v evidenci dostudoval, protože otec přišel do Čech za války s tou špatnou armádou. Přišli na to až na mé vojně a pak už se to se mnou vezlo. Tak ti můžu jenom závidět, že ses ve 24letech vzmohl na Hondu, která se k nám bez konekcí nemohla ze zahraničí dovézt. Netvrď tady. že to nebylo moderní, bylo to pro normálního smrtelníka nedostupné. Měl jsem nástupní plat 1750Kč a byl jsem rád, že jsem si mohl koupit starou JAWU 250. A nikdo tady neopěvuje ten současný bordel. Ten skutečný bordel je v zemích, kde zůstal komunismus . To, že je třeba znovu jít na náměstí a bojovat proti současné zkorumpované politické diktatuře, nemá s V.H. nic společného. Jen chybí osobnosti, které nás tam čechy opět dovedou. Televizi nesleduji, leze mi na nervy nejen současné svatořečení V.H.
Vlastimil asi delal Domovniho duvernika.. ten totiz rozhodoval o vsem a byl zaplacen samo mnohem lepe, nez ta hnusna inteligence.
Ne.. obhajovat rezim pred 89 .. to uz chce fakt zaludek.
Nerikam, ze to ted je vse OK, ale .. vseho s mirou.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Tři dny státní smutek,pohřeb jak Stálin,návrh zákona-Václav Havel se zaloužil o pád kominusmu a demokracii nebo tak nějak To mi něco připomíná, taková histerie nebyla ani když umřel Brežněv.
Mě na něm mrzelo pouze to,že nenechal pověsit všechny Štěpány,Štrougaly,Jakeše,Husáky,Grebeníčky a ostatní rudou verbež a nenechal KSČ postavit na ůroveň NSDAP,to znamená mimo zákon.Pro mě to byl velkej člověk.Howg
Když je hlad,je i husa dobrá.
kim napsal:
Dělají z něj modlu; dnes jsem v práci musel přeladit rádio v momentě kdy komentátor začal Havla dávat do roviny s Hospodinem (jsem ateista) to už jsem si řekl že se snad tam pomátli všichni.takovej kult nedělali ani ze Stalina
Zajímavej je výše někde ten evergrýn s frontama na banány za komančů-to už snad dnes ne-dnes v době front na pracovních úřadech.horentniho zadlužení státu bankéři .zloději,politiky a jim podobnými, stupňujících se poplatcích za zdrav. péči která byla za těch zlých komančů standartem a zdarma. Za nedlouhý čas se budem modlit aby jsme se na těch našich mašinách nezramovali páč věřím že příjde doba kdy tato klika prosadí spoluúčast pacienta na např. operacích a procenta ta se dají postupně zvyšovat a zvyšovat že,tak abychom nezačali jezdit stylem odpovídajícím výši příjmů za nedlouho.
Dále že by býv. prezident H. měl vliv na to že můžem jezdit ven otevřenými hranicemi? -asi takovej jako Kocáb na odchod Sovětských vojsk,nenechte se mýlit ,ty karty se rozdávaly jinde a na jiné úrovni
Že díky býv. prezidentu H. máme každej GS? nevím jak jiní já teda ne, nemálo jsem musel pozbýt abych na to GS měl.
Při vší úctě k člověku po smrti,takovéto ovace nejsou vyváženy zásluhami.
Prohlášení Mladých komunistů (pokud to není podvrh a provokace) mohu směle označit za výraz k.r.e.t.é.nizmu a myslím že to s KSČM nemá co dělat distancovali se od toho a vůbec tomu nedivím.
Tak snad jsem nekydal špínu ,jen jsem popsal věci tak jak jsou ať se nám to líbí nebo ne
dnes v době front na pracovních úřadech.horentniho zadlužení státu bankéři .zloději,politiky a jim podobnými, stupňujících se poplatcích za zdrav. péči která byla za těch zlých komančů standartem a zdarma.
Když jsme za komáčů chtěli tchýni dát vyměnit kyčelní kloub kvůli toho, že bolestí nemohla chodit, museli jsme dát v obálce 20.000Kč, aby operaci urychlili o tři roky. V té době jsem měl plat necelé 3000Kč. Netvrďte tu něco co jste osobně nezažili, nehájím tím současný pokroucený kapitalismus.
Byla to jen postavička doby, dnes z něj dělají kult a chtějí aby úcta k němu byla zákonem povinná. A pak že je svoboda slova a názoru... dříve F 650 GS
později R 1200 RT
dnes jen skútr Honda ADV 350
hltal sem havla za komančů,jako syn chartisty sem jim fandil,už v roce 87 mi otec tvrdil,že se to unás posere,posralo,fandil sem jim dál,havel pro mě byla modla,přál sem mu to,udělal dost a zasloužil si to být prezidentem,ale tak nějak sem po pár letech přestal věřit na pravdu a lásku,zato havel nemůže,můžem si zato sami.
Václave,budu na tebe vzpomínat,pustím i slzu,ale 3 dni truchlitdělat ztebe modlu a čecha největšího kalibruje vidět co máme za hloupou vládu
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz