A co tatok? Odvaha pod palbou
Ještě že tam nikdo neseděl
swat přiložený následující obrázek:
[134.47Kb]
Upravil swat dne 26.04.2008 06:32
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Možná bych se ješte vrátil k původní diskuzi. Dnes jsem najezdil asi třicet km jen po polních cestách. Nikdo mě neobtěžoval brokovnicí, žádní cyklisté, poměrně svižné tempo,takže adrenalin byl-a navíc: unavený zemědělec není takový magor jako militantní myslivec,který pálí po všem co se pohne...
Mikes
Nově s KTM... :-)
No bodejt......... výletníci a cyklisté jsou v lesích až o víkendech
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Alda napsal:
Jeste jak psal Abbe s tim vlastnictvim lesa, zakon mluvi jasne. Ja jen kdyby nekoho napadlo si nejakej les koupit, tak tam stejne nesmi jezdit
A to proc? Lesni zakon vyslovene rika, ze vlastnik lesa muze udelit vyjimky z jednotlivych bodu paragrafu 20... a dokonce zminuje jak resit hromadne sportovni akce (oznamenim organu statni spravy lesu)
http://www.lesnimorava.cz/lesni_zakon.txt
Chlapci zapojím se do diskuze, nedávno jsem mluvil s kamošem co dělá hajného nebo lesního sprváca (jak chcete) v CHKO....měl setkání s borcem co si dojel se čtyrkolkou zařádit a k tomu si vzal drahou polovičku na tandem...ale ouha, kamoš po všech výzvách ať zastaví....borec nic, div na něj nevystrčil holou řiť.... ...tak se kamoš nasral a čtyrkola měla krásnej nárazník jak dělanej pro postrčení, jelikož dnes jsou take docela výkonné terénní auta se 4x4 tak ho malinko "popostrčil" do toho krásného nárazníčku....ale prý to bylo lehké šťouchnutí ..tak čtyrkolář nic....tak se rozjel znova o poznání víc a "popostrčil" ho fest...to už se prej hodně rychlo ráčil zastavit...nechtěl bych být hlavně v kůži té baby, asi nic příjemného ...jelikož se jednalo o CHKO a všady je přísnej vstup zakázán...borec dostal ve správním řízení 70 000 Kč pokutu ...takže si na to dejte pozor kam vás jedna stopa právě veze P.S. inak když mu dojeli krást cigáni dřevo a ještě byli hubatí tak jeden z nich málem spolykal hlaveň brokovnice ....a dřevo tam je do dneška ...to už je samozřejmě jiný soudek
Upravil mencas dne 24.06.2008 16:49
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Toš u vás je to jak na Divokym západě. Nemenuje se ten hajnej náhodou Calamity Jeanne.
Pokud čtyřkolka neujela Jeppu tak to asi nebyl takovej hardcore offroad kor se spolujezdkyní. A pokud ta čtyřkolka měla značku tak to asi ani nebylo nutný ohrožovat dva lidi v - na dopravním prostředku.
Dle tvého profilu to chápu že jako meslivec to nemáš rád, ale na druhou stranu to ber tak že ty lesy nejsou hajnejch !!! ( hajnej je pouze placenej hospodář lesa ) a nikdo mu nedal právo ohrožovat lidské životy.
Pokud by měl ten čtyřkolkář koule tak by za to najíždění ( milion paragrafů jako úmyslné ohrožení, nepřiměřený zákrok a spousta dalších ) z toho hajnýho po zaplacení uváděného poplatku ??? ( 70.000,- to zní jak reklama na dobrej jop ) ??? slíknul kůži zaživa, a minimum pro toho zelenýho TROTLA by byla podmínka.
Hmmmmm.... taková rohožka před motorkou z myslivecký kůže není špatná představa, ale musel by bejt hodně chlupatej.
Někdo najet na moju motorku na který se vezu a má SPZ = jasnou identifikaci, tak ho stoprocentně řešim na místě a né až v přestupkovym řízení.
Rumunsko se mi pak jeví jako ideální varianta.
Ty vole přd 15 léty byly všichni normální, teď jsou strašně uvědomělý, reciklujou, žerou soju a stojí to za hovno.
Robert přiložený následující obrázek:
[26.79Kb]
Upravil Robert dne 24.06.2008 18:09
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
tož to ne....ale člověk si o sobě myslí jakej není magor když ho něco naštve a když si pak poslechne totok tak jsem stál s otevřenou papulou a zíral jaká to byla kovbojka ...samozřejmě můj popis nemá zdaleka takovou šťávu jako když mi to ten okurek popisoval...opravdu zážitek....posilovačka bříšních svalů jako blázen
bude to GS 1XXX velebnosti...jen nevím kdy......
Jednou jsem četl článek z věstníku Ministerstva Vnitra, kde tuto problematiku rozebíral jeden právník. Z článku vyplývalo ,že provoz na lesních nebo polních cestách se řídí zákonem o provozu na pozemních komunikacích a za předpokladu, že není značkou stanoveno jinak ,tak je tam vjezd povolen. Jak stanovit, kdy je to lesní nebo polní cesta a kdy je to silnice bez asfaltu lesem nebo polem? Teď odjíždím na prodloužený víkend, ale jak se vrátím, tak to zkusím najít a poslat to sem.Dobré postřehy k tomuto tématu jsou také na různých off-roadových diskuzích.