nicholas20087 napsal:
Ok, zkusím se na ní asi zajet mrknout...
Ale vezmu si s sebou mechanika pro jistotu
Napiš mi do PM odkud jsi.O víkendu máme akci v ˇUpě,tak tam bude mechaniků asi 20
Já chci do BB...prosím prosím....
Nevím přesně, co je BB, ale jestli je tam pěkně, tak chcu taky
Bohemiabike....2Bmoto....A jestli bude pěkná...tak věřím že tam budeš chtít....
Tak jsem se až zas tolik neseknul
No kdy bude pěkná, a ještě nebude prodaná, tak jí asi beru, takže do BB budu určitě chtět hodně moc
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
nicholas20087 napsal:
Ok, zkusím se na ní asi zajet mrknout...
Ale vezmu si s sebou mechanika pro jistotu
Napiš mi do PM odkud jsi.O víkendu máme akci v ˇUpě,tak tam bude mechaniků asi 20
Já chci do BB...prosím prosím....
Nevím přesně, co je BB, ale jestli je tam pěkně, tak chcu taky
Bohemiabike....2Bmoto....A jestli bude pěkná...tak věřím že tam budeš chtít....
Tak jsem se až zas tolik neseknul
No kdy bude pěkná, a ještě nebude prodaná, tak jí asi beru, takže do BB budu určitě chtět hodně moc
Vidím to tak,že v sobotu se Ti na ní zajedeme podívat...
Zetore,ale tusim ze maj otevreno jen dopoledne!Tak abys mu na ni se svejma obvyklejma 4 promilema nevrhnul!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Je jedno, kolik bude na žíle. Hlavně, aby to byl pohled odbornej a zkušenej.
Jestli konečně budu mít doma géeso, tak snad budu spát v garáži a přikreju se vejfukem
Nikdy neříkej, že něco nejde, protože se vždycky najde nějakej iniciativní kretén, který neví, že to nejde a udělá to..
Včera jsem byl v Eurocycles vyzkoušet elektrický Zero. Trošku mně zarazilo, že na testovací jízdu mi řekli: platíte jenom vzniklou škodu, zblbý motorkou jsem kýval, že jo. Pak si přečtu co podepisuju /pán mi to dával jen na poslední stránku, vzal jsem si vše a přečetl pořádně/ a vidím, že se zavazuji zaplatit vzniklou škodu ve výši 100% a to minimálně ve výši 20 tis plus DPH.
Což jsem nepodepsal, protože mi až cestou došlo, že nemám zaplatit spoluúčast, ale celou škodu, což značí, že motorka fakticky není havarijně pojištěná, což snad u demo motocyklu je samozřejmost, nebo ne?
Nechci nic předjímat, ale abych třeba za zohnutou stupačku nebo ulomený zrcátko platil 24000 mi přijde zhovadilé...
Ostatní vjemy jsou čistě osobní, ty si nechám pro sebe