prodáno
Upravil milan enduroskola dne 06.01.2015 14:30
Enduroškola, tlumiče TFX a Hyperpro, doplňky na cestovní endura, diagnostika a servis moto BMW GS
Z jakého materiálu je vyrobená originál výztuha? Konečně mi dorazila výztuha od Motohuricane ale musel jsem upravovat 2 díry a při pilování jsem zjistil že je z hliníku, duralu, ...?
namork1 napsal:
Z jakého materiálu je vyrobená originál výztuha? Konečně mi dorazila výztuha od Motohuricane ale musel jsem upravovat 2 díry a při pilování jsem zjistil že je z hliníku, duralu, ...?
Výztuha od TT je z 4mm oceli, hliník je podle mě dost na houby, bude to měkké.
Upravil GeorgPohodar dne 29.01.2015 17:33
Pánové, zapisuju rekord. Od Motohuricane mám objednané výztuhy od 9.12.2014 a od té doby asi 3 telefonáty a 2 emaily, že nejpozději do 14ti dnů to pošle. Dodnes nic.. Jak tak pozoruji, asi se toho nedočkám. Sezóna začala. A od TT za cca 3700 se mi to zdá příliš. Nemá někdo nákres a rozměry toho bazmeku? Já si to snad udělám sám..
Upravil Potok dne 22.04.2015 09:02
Taky jsem ty výztuhy objednával nejdřív od Motohuricane a dopad jsem stejně jako ty po 4 měsících jsem to vzadal a objednal od TT a do deseti dnů jsem je měl doma.
Rekordman nejsešto snad já.já čekám od 1.11.2014 co cca 14dnu volam a pořad je zasekanej nebo nemoc atd atd namork1 to zna taky..hledej člen botko ten to vzal na sebe a bude to řesitčus
jj znám to moc dobře .... já už svoji sice mám ale dodnes nechápu kde ji pro mne vyhrabal když od listopadu nebyla skladem ani jedna barva a nová várka není vyrobena očividně dodnes