Francůz - Fakt stejná fotka.
Ivan - Je to (jestli mě nešálí pamět) na 67C, když jsme jeli ze severu do pionýráku. Byl tam takovej tunel do skály a kus za ním to bylo. Asi tam bylo mokro jen v tomhle období roku 2005
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Taky nějaká fotečka by neuškodila ... Jsem zvědav na vše.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
do rumunska jedine zebrinak
Transylvánští koně jsou ještě rychlejší než vlkodlak. Všechno ostatní je na vás.
„Joo, svět je plnej podivnej krás a jeden život na to nestačí.“
no vedla si dobře jelokož na ní jezdí dost šikovnej člověk a navíc jel sám ane ve dvou jako mi na 11náctkách a taky sme ten teén zvládli ikdyž já jsem to bez pádu nedal ), no a Standa na ADV ten nepadnul a tak mu nic neupadlo,ale myslim že kdyby snim praštil jako já tak by to bylo hodně drahý,já sem se z rumunska vrátil s gipsem na rameni a dodávkou i z motorkou,tady fotka jak dopadla při 60ti na kamenitý cestě
shimi přiložený následující obrázek:
To jsi ještě dopadl dobře, mohlo být hůř. Na druhé straně je to varování pro všechny, kdo se jezdí do Rumunska vyřádit v terénu (netvrdím žeje to Tvůj případ, ten terén jsem neviděl). Vyřádit se můžu doma, ale 1000km od baráku jezdím na jistotu. Byl jsem v RO 7x, dostkrát jsem tam v terénu upadl, ale díky malé rychlosti vždy beze škod.
Je to tak, řešit v zahraničí doktora, opravy nebo převoz motorky, je dost komplikované a drahé.
Malinko je to od tématu, ale já jsem si teď ohromě užil enduroden v Mohelnici. A takové akce v vyblbnutí jsou ideální.
je pravda že sme tam terén jezdili ale nijak sme neřádili a chtěli jsme jen něco vidět a jeli sme uplněj klídek a normálně s holkama vzadu a vše bylo vpohodě,tohle se mi nestalo v žádnym terénu ale na normální cestě,ty Ivane i budeš vědět kde,bylo to 3km od pionýráku je tojako směrem na Petrosany a potom je tam odbočka doleva a tam kus od ní sem sebou plácnul aani nevim jak se mě to stalo,byli jsme tam kus brodit a já sem se tam vykoupal a tak sem se jel převlíknout a cestousem stoho vystoupil ani nevím jak,největší chyba byla to že sme to ten den přehnali,jeli sme celej den dost těžkej terén ve dvou a potom mě ještě napadlo ject si zabrodit a to nebilo dobře,jistě vtom hrála velkou roli unava,prostě sme to překouřili,ale chybama se člověk učí,a taky dost veliká chyba byla to že sem jel sám a bez telefonu! po rozbytí tlamy sem ještě musel 2,5km pěšky za ostatníma a nebilo to zrovnamoc příjemný stou naraženou kyčlí a utrženou klíční kostí,jo a ještě rozbytpu hlavou jelikož sem já vůl jel bez helmy,takže co stoho plyne chce to prostě víc myslet ale nakonec všechno dobře dopadlo a snad mě to i poučilo,no uvidíme,a chtěl bych tim teď poučit i ty ostatní,fakt to za to nestojí takhle nabitá zkušenost,takže hlavně opatrně a myslet
No vidis ja jsem dopadl skoro stejne akorat 50km vod baraku a na rovne louce.Utrzena lopatka,vazy a na palcu ruky tez vazy v pr.a mel jsem krunyr.Nikdy nevis kdy se co prihodi.Mel jsi stesti jak svina pac bez helmy je to vetsinou horsi.Ted uz ji z hlavy sundavat nebudes,ze?Ale zase jeste,ze to nebylo horsi,Zaplat Panbuh.