Jako řidič z povolání musim mít platný psychotesty, jednou za dva roky lékařskou prohlídku a každej rok školení řidičů....
Na osobák a tim je i multikára se nic z toho nevstahuje. KAŽDEJ řidič v tomhle státě by měl mít povinný psychotesty a silnice by zely prázdnotou !!!
Jizda na moto a lítání na padáku je nejlepší sex
jezek napsal:
Jirka mi potvrdi ze jsem vcera fakt klidas nebyl.. jen jsem se udrzel abych po nem nesahl.. To by totiz nedopadlo dobre.. vsadim se ze nakonec stejne ja budu za darebaka kterej schvalne skocil na chudaka sypace.. jak jen donutit Jirinu aby to ale potvrdil..? Uz to mam!!! Vubec ho nepozveme k vypovedi
Ale no to víš, že ti ty kluku milionářská dosvědčím, žes chudákovi pracujícímu, který musí mezi takové lidi jako ty jezdit uklízet sníh, zdemoloval multikáru, sežral všechnu sůl, ukradl maják, nadal mu do čtyřprocentních, svým řevem poškodil sluch a při pokusu vyndat ho z multikáry, abys ho dotrhal jak noviny, sis vykloubil rameno... Jenom jsi nemusel tu utrženou sajtnu házet na svého veterána, toho je opravdu škoda!
Born To Lose. Live To Win.
Vodnik napsal:
Jako řidič z povolání musim mít platný psychotesty, jednou za dva roky lékařskou prohlídku a každej rok školení řidičů....
Na osobák a tim je i multikára se nic z toho nevstahuje. KAŽDEJ řidič v tomhle státě by měl mít povinný psychotesty a silnice by zely prázdnotou !!!
psychotesty jsou vyborne misto pro korupci...
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Hele kdyby byl dědek frajer tak si to s tebou vyříkal klasicky a zřejmě by dostal facky a bylo by po problému... jenže tenhle jeliman si zvolil najetí multikárou a seděl uvnitř zamčenej. Za tuhle ****ovinu bych to na ty policjaty dal... Jdi tam už s tou lékařskou zprávou.
co se týče týče ublížení na zdraví vs těžká újma:
Ublížení na zdraví a těžká újma na zdraví
(1) Ublížením na zdraví se rozumí takový stav záležející v poruše zdraví nebo jiném onemocnění, který porušením normálních tělesných nebo duševních funkcí znesnadňuje, nikoli jen po krátkou dobu, obvyklý způsob života poškozeného a který vyžaduje lékařského ošetření.
(2) Těžkou újmou na zdraví se rozumí jen vážná porucha zdraví nebo jiné vážné onemocnění. Za těchto podmínek je těžkou újmou na zdraví
a) zmrzačení,
ztráta nebo podstatné snížení pracovní způsobilosti,
c) ochromení údu,
d) ztráta nebo podstatné oslabení funkce smyslového ústrojí,
e) poškození důležitého orgánu,
f) zohyzdění,
g) vyvolání potratu nebo usmrcení plodu,
h) mučivé útrapy, nebo
i) delší dobu trvající porucha zdraví.
tamten měl zelenou bundu.. ale asi ho fakt přeřadili.. teda spíš povýšili. včera jsem ho viděl okolo projet v traktoru.. telefonoval za jízdy, tak asi zase volal kamaráda na telefonu..
ha světe div se,
policajti se konečně probudili ze zimního spánku.. Prý se mám v pondělí dostavit na nějaké doplnění výpovědi, či co..
po dvou měsících od podání dobrý výsledek..
budu informovat..
Náš neprávní systém je založený na korupci a "nezávislých" svědcích. Lze je v průběhu řízení doplňovat. Pokud to nechceš zaplatit, tak si myslím, že ten den se u vás doma konala párty a bylo tam xy lidí, co to všechno viděli a dosvědčí ti, jak to bylo. Jo a že se u vás nekouří, tak minimálně 3 byli venku a ti to i slyšeli, ale nikdo k tobě nevyrazil, protože jste tam už byli přeci dva ne?
Fakt to funguje. Ověřeno praxí.
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
dopadlo to tak, že jsem včera volal na místní oddělení Policie republiky české kde jsem se s údivem dozvěděl, že už v ČERVNU!!! se celá věc předala k prošetření na městskou část kde se celá událost stala.. Jako přestupek samozřejmě.. No a co se stane, když má úřad městké části potrestat svého zaměstnance?? No nic přece.. od června to tam mají a ty dva měsíce než to bude promlčené (promlčecí doba přestupku je jeden rok) to tam ještě vydrží.. tam jsem včera taky volal a nikdo na to nešáhl a pán místostarosta mi laxně naznačil jak to zrovna dělá paní, co nechodí moc do práce..
z toho vyplývá: někoho přejedeš - nic se ti nestane...