bohumil napsal:
Proč trenki ?? spíš ruky,mám je zamaštěný od bůčku.To zas byl mazec.
Bo ruce utřeš do trenek a můžeš si je vyměnit.
Jo a Hollube jámám ještě mladou a ne starouu motorku. A to mě chceš říct, že ji tedka rajtuje jo??? A já si řikám, když přijedu dom z rachoty, že je vždycky jinak postavená. Tak teda jestli tady potkám toho banderovce tak ho rozsračkuju tim banderovskym autem co mám. A já mám dvě, tak se má na co těšit holomek jeden prodejnej, nebo teda spíš výprodejovej.
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Chlapi, díky za perfektní rady co se týče oblečení na motorku, hodně mi to pomohlo při hledání ideální kombinace. Tak ať vám to jezdí a třeba se potkáme někde na silnici, nebo v horách
Upravil Cornellius dne 28.09.2007 10:12
čau chlapy doufám že s těmito otázkami nejdu pozdě, přece jen je ta diskuse už trošku staršího data, ale zrovna teď řeším že bych na příští sezonu potřeboval nové kalhoty a manželka taky! Bedlivě čtu všechny diskuse a projíždím všechny motorková fóra, ale nedošel jsem zatim k ničemu idealnímu kromě BMW Ralye2Pro ale ty nejsou v mojí cenové relaci! Ne že bych chtěl nějak uplně šetřit, ale myslím že se stejnýma vlastnostma musí být něco levnějšího od nějaké míň profláklé značky! Co to Pharao? Jde prát? Má nějaké vyndavací vložky? Promoká? Koukal jsem docela dost po Uvexu, jejich Transvorldy pro mně vypadaly velice dobře, ale teď mně známej docela dost zklamal když mi říkal že se v nich v létě uplně hrozně potil a to je podstatně hubenější než já!!
Hledej pořádně.Tady jsem to rozepsal......... http://www.bmwgs....#post_5251F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Pharao je dobre. Myslim, ze pomer cena vykon je vyborna. Jezdim v tom uz 4 sezonu, kamos taky. Bunda promokne, ale jako vsechno. Kdyz budu vedet, ze jedu domu nebo do sucha, tak v tom vydrzim, kdyz budu vedet, ze jedu do stanu, obliknu pres to nemoky. Ma to hodne kapes, vetrani, chranice. Pere se to jednoduse, dam to do sprchy a vemu teplou vodou, bunda je jak nova. Ted maji v Polu (www.polo-motorrad.de) dokonce slevu, ze budna je za 129EUR, coz je myslim super.
BMW R1150GS MY02
Pharao Tibet Jacke, 129,9 EUR, cerna i piskove hneda...
http://www.polo-motorrad.de/group/1039/product/139432/dmc_mb3_search_pi1.page/1/dmc_mb3_search_pi1.filter.PRICE_FILTER.0/100+-+200%7C/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.0/%281016%29+Bekleidung/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.1/%281018%29+Herren/dmc_mb3_search_pi1.filter.GROUP_PATH.2/%281039%29+Jacken/Produktdetail.productdetails.0.html
BMW R1150GS MY02
Tibet.......se mi nelibi,je to samej popruh.To abych se tak někde chytil za větev a sundá mě to z motorky jak rytíře na koni při turnaji
F800GS 2011 is history (76000Km)
Mně moc taky ne, ale jde mi momentálně jenom o kalhoty a to nejspíš ty Tour Hose jsou moc pěkný! Koukal jsem do toho Pola a na tyhle jediný není žádná sleva, ale podle toho co jsem koukal tak tam píšou spoustu membrán a vychytávek že si myslim že by neměli ani promokat a tak, ale neumím německy takže možná že kecám! Už se mi zase nechce jen tak zkusit kalhoty za skoro 6000,- a zjistit že stojej za prd, takový už jedny doma mám od Nazranu ty sice stály jen 3,500,- ale to už ty nové budou jakoby za 9000,- a to už bych měl ty bavorácký! Takže mně prosím zahlťte informacema ať mám jednoduší rozhodování!
Zatím dík
Každýmu vyhovuje něco jiného.Já mám gatě od hubíka a i ty nazranovský za 3500 a nepřijdou mi zase tak špatný.Záleží co od nich očekáváš.Jestli 100% nepromokavost,nebo že se v nich nebudeš v létě pařit tak ti říkám rovnou že takový nejsou.
Nebo aspoň já je nenašel.Důležitý je,když sebou liskneš aby ten matroš něco vydržel a abys nebyl podřenej.A stejně si nemyslím že i ty od BMW jsou naprosto super.Stejně nakonec promoknou a koule se v nich zapaří taky
F800GS 2011 is history (76000Km)
Hele Holube to jezdíš v týhle helmě jo? To ti do ní musí táhnout ne?
BMW R 1150 GS kombi
MERCEDES Benz 123 240 TD kombi
TRABANT 601 kombi
AUDI A6 2.5TDi Quattro Kombi
Mate nekdo zde pisici zkusenosti s timto?
rozsypala se mi bunda NAZRAN a hledam novou vhodnou na delsi cestovani, ale nechci nic drahyho, co rikate na tohle?
http://www.padana.cz/katalog/moto-bundy/desert-2007-32.html
Mate s ni nekdo zkusenosti? Doporucite mi pripadne neco jinyho a proc?
Díky za info
BMW R 1150 GS
ICQ # 16951836