biker755 napsal:
Tuto citaci považuji za dosti nešťastnou,je to dost nefér vůči lidem,kteří si novou nemohou dovolit,ale chtějí jezdit na BMW a tím si splnit svůj sen a nebo pokud nemám na novou neměl bych jezdit vůbec,sorry ale
hm to mne nenapadlo.. ja tu narazim na mistni koumaky a kseftmany s teplou vodou, kteri nic neresi jednoduse.
---
navic i v INVELTu muzes koupit starsi moto... myslel jsem, ze nekteri radsi kvuli usetrenym 20k koupi Adventura od Turka ve Frankfurtu, kteremu se pak uz nikdy nedovolaj.
Upravil hicks dne 25.02.2012 19:10
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
servisak napsal:
sargenta ani zkoušet nemusíš na toho jak sedneš už ho nedáš. Věř mi
To jo, ale jak jsem psal v jednom vláknu, mám problém s výškou 172 cm... Snížený sedlo, co tam mám teď, je tak akorát, stojím na špičkách... Výš už bych asi jít nemohl, tak musím zjistit, jestli Sargent nebude výš...
Sargent se dělá i sníženej
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
sargenta ani zkoušet nemusíš na toho jak sedneš už ho nedáš. Věř mi
To jo, ale jak jsem psal v jednom vláknu, mám problém s výškou 172 cm... Snížený sedlo, co tam mám teď, je tak akorát, stojím na špičkách... Výš už bych asi jít nemohl, tak musím zjistit, jestli Sargent nebude výš...
Sargent se dělá i sníženej
To jo, ale bude to jako snížený sedlo??? Někdo mi psal, že snížený to má 86, to je moc... Já jsem teď na 82... Když jsem si dal ESU do terénu druhý stupeň, tak jsem stál jak Harapes...
Také gratuluji k nové mašině. Také mám čerstvě nové GS, ale první kilometry budou až na konci března nebo spíš v dubnu.
Chci se zeptat již dlouhodobějších majitelů, který dorazy by jste doporučili a proč. Wunderlich nebo TT nebo úplně jiný výrobce. Díky za info myslím že to bude zajímat i jiné čerstvé majitele.
Emilio Alzamora napsal:
Pěkná motka,jen co je pravda!
Stav se na Želivským v Carservisu u pana Žlábka pro katalog,má přímo jen na dvanáctku a jsou tam doplňky pro 2010 a vejš
stavím, dík za radu... Chci se stavit i v TT a vyzkoušet Sargenta a asi si od nich nechám udělat tu navigaci, celý balík za 25 000,-... Slyšel jsem, že je to asi jedna z nej navigací na moto...
Koukám,že jsi pěknej trumbera.....dvacetpět,joo?hmm A to k té navi je i obsluha,která ti tankuje???
Asi byl...
Kup si navi a držák,já ti jí zapojím a namontuju,ušetříš minimálně 2500 až 10tis kč.....
Hanes napsal:
Také gratuluji k nové mašině. Také mám čerstvě nové GS, ale první kilometry budou až na konci března nebo spíš v dubnu.
Chci se zeptat již dlouhodobějších majitelů, který dorazy by jste doporučili a proč. Wunderlich nebo TT nebo úplně jiný výrobce. Díky za info myslím že to bude zajímat i jiné čerstvé majitele.
Oboje jsou dobrý jen ty Wu se montují trochu jinak a proč měnit odskoušené?
... servis a diagnostika BMW Motorrad
servisak napsal:
nevím ja mam standart na max a je to good. on je ten sargent celkově jinej uvidíš až otestuješ
Až bude počasí, tak se tam stavím... Asi až po Brně... Ale je pravda, že to bude asi první další investice, protože zadek jsem po 150 km cítil... Žádný trágo, ale nedovedu si to představit po 900 km... To by byl asi mazec...
Hanes napsal:
Wunderlich se mi zdají lepší, protože jsou pevnější a masivnější, u TT se mi po nějaké době poztrácely ty gumové dorazy.
Upravil jay dne 26.02.2012 12:40
servisak napsal:
hele je to neskutečnej rozdíl a my máme ještě s topením a to je druhá pecka
Nepřemýšlel jsem nikdy o topení, ale je pravda, že rukojeti taky ne a je to pecka... O kolik to vyjde s topením víc??? Já bych stejně řešil jen moje sedlo, zadní zatím nechám originál... Na tašku je to zbytečný...