JAnku.. do MAILU Ti poslu presnej kod, co tam vlozis.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
http://www.morave...m/kod.html
Upravil hicks dne 04.03.2012 18:01
17 cm
No já nevím. Někdo je majitel tohoto webu a ten snad ví co má dělat. Zatím mě to připadna jako velká reklama na "CENDURO". Omlouvám se , ale nemohu si pomoc a to navštěvuji oba dva weby.
Jsem z města tvarůžků to už snad mluví za vše neee
Dávám neutrál teda odpověď za 3
Na cenduro chodím nejsem tam registrovanej rád se něco dozvím i o jinejch mašinách než je BMW. Do kšeftů majitelů stránek je mi kulový s přehazovačkou
Jsi si jistá, že to "vnitřní pnutí, nadšení, chuť udělat něco pro lidi" na začátku nebylo? Byl jsem na akci Cendura jen jednou, ale nezdá se mi, že by taková akce takhle zorganizovaná šla dělat jenom pro peníze... Že by takový web šel dělat jenom pro peníze... Prachy v tom asi jsou, ale nevylejme s vaničkou i dítě - web to špatný není,...
samozřejmě tam tohle bylo, ale ne prvoplánově nebo když už tak 50:50. víc k tomu napsat nechci, protože je to o informacích mezi mnou a prezim. jen jsem si já a další, kteří jsme mu pomohli v samém začátku, naivně mysleli, že převládá chuť to dělat pro lidi a šli jsme do toho s nadšením s ním. člověk některé věci vidět nechce a možná ani nemůže, protože má klapky na očích, když jde o kamarády. když si vzpomenu, jak bystřa na tt akci v tatrách rozdával osobně letáčky cendura, protože věřil, že pomůže kamarádovi k realizaci skvělé myšlenky. zklamání pro něj přišlo rychle, protože jako inzerent měl více informací než my neinzerenti. nechci se v tom více šťourat, možná mi chybí reakce preziho, ale myslím si, že i on teď klidně nespí a zvažuje své další kroky. všechno, co se tu teď řeší, mělo svůj dvouletý vývoj a došlo to až sem naprosto zákonitě. v podstatě to není žádná novinka, gejzír se natlakoval a před pár dny přišel impuls, který mu dovolil vytrysknout.
OK, tomu rozumím... Taky jsem tam viděl (naivně?) spíše nadšení a pokud tam je víc ten kalkul, tak to zamrzí...
BMW GS = stroj na radost
OK, tomu rozumím... Taky jsem tam viděl (naivně?) spíše nadšení a pokud tam je víc ten kalkul, tak to zamrzí...
když to shrnu, tak je to totéž, jako když tě kamarád - přítel požádá, abys mu pomohl s realizací skvělé myšlenky, věnoval mu čas a ochotu a rady s tím, že tvoje práce jde stranou, když potřebuje, protože to děláme přece všichni pro všechny a nezištně. a najednou zjistíš, že mu celou dobu pomáháš s podnikáním ...
už ať je duben a tradá za kopce ...
Tedy, jenom vypadnu makat na barák, tak se o víkendu na webu strhne smršť A to jsem se se ani neprojel Přidal jsem svůj hlas k větřině
Lepší je být zbytečně vyzbrojen než beze zbraní bezmocný.
"Laskavým slovem a namířenou pistolí dosáhnete víc než jen laskavým slovem" www.elektrorv.cz
Hele já si nemohu pomoci, možná máte pravdu, ale co cenduro srazy, nějaké oblečení, doplňky atd. Nemáte pocit že taky děla Prezi něco pro lidi. Připadá mi to že je pijavice a o nic jiného než prachy nejde.
Byla tady možnost někdy vyhrát něco?......neslyším ano...neslyším taky nikoho kdo řekne- ano udělal i pár dobrých věcí. Ano Hicks řekne, no jo ale jen pro své prachy- a na druhou stranu řekne že Milošovi by za snahu a práci kolem webu nějakou kačku přál.
Kruci a Prezimu ne? Seru na to že je mikina drahá, buď ji chci nebo ne. Ale je ta možnost, zprominutím na tomhle webu tahle možnost není, a nebýt Preziho není ani možnost něco vyhrát- kdo má listky na motosalon? Atd. Ano Prezi přestřelil, a dostal řádnou odpověď, ale tohle je na mě moc. Když řeknu A je třeba taky najít sílu říci B.
PS: maximálně si Vážim Miloše!
------------------------------------------------
Lo there do I see my father. Lo there do I see my mother and my sisters and my brothers. Lo there do I see the line of my people, back to the beginning. Lo, they do call to me, they bid me take my place among them, in the Halls of Valhalla, where the brave may live...forever.
Waltr napsal:
Byla tady možnost někdy vyhrát něco?......neslyším ano...neslyším taky nikoho kdo řekne- ano udělal i pár dobrých věcí. Ano Hicks řekne, no jo ale jen pro své prachy- a na druhou stranu řekne že Milošovi by za snahu a práci kolem webu nějakou kačku přál.
ja jsem o Prezim nikdy nemluvil jako o krystalickem zlu, protoze si to nemyslim.
17 cm
Waltr napsal:
Hele já si nemohu pomoci, možná máte pravdu, ale co cenduro srazy, nějaké oblečení, doplňky atd. Nemáte pocit že taky děla Prezi něco pro lidi. Připadá mi to že je pijavice a o nic jiného než prachy nejde.
Kruci a Prezimu ne? Seru na to že je mikina drahá, buď ji chci nebo ne. Ale je ta možnost, zprominutím na tomhle webu tahle možnost není, a nebýt Preziho není ani možnost něco vyhrát- kdo má listky na motosalon? Atd. Ano Prezi přestřelil, a dostal řádnou odpověď, ale tohle je na mě moc. Když řeknu A je třeba taky najít sílu říci B.
proč si myslíš, že firmy dělají reklamní průpisky? Proč firmy pořádají setkání svých i potenciálních zákazníků? Proč vytvářejí různé spotřebitelské soutěže?
ANO, dělají to nezjištně a PRO LIDI
krom toho, kolik těch soutěží, které probíhaly na cenduru byly i tady na bmwgs, když jsou ti inzerenti stejní?
Waltr napsal:
Bohužel to tak často vyznívá. A spousta věcí je jen zklamání z vlastního očekávání. Teď mluvím o moravských členech CE.
hele Waltere.. a ty se fakt divis, ze je tu kdekdo na*ranej?
17 cm
no, asi som nieco zmeskal... a co je to, to Cenduro? viete mi to prosim niekto zhrnut nech sa nemusim prekusat 2ma forami a Xkomentarmi? dik, Jozo
sliver