Bystro,me stacilo kolik lidi hlasuje na Cenduru v ankete.Nevim jestli se to uz zdvyhlo,ale tusim,ze mnohdy to nebylo ani 40 lidi.A tusim,ze nejenom me prisla soukroma zprava,abych hlasoval,jinak ze nebudou darky od sponzoru.A z toho bych posuzoval pocet aktivnich clenu.Myslim,ze by to odpovidalo tomu,ze na bmwgs to byva neco pres 200.Samozrejme,ze nehlasuji vsichni,ale dejme tomu polovina asi jo.Zkuste si nekdy rozkliknout lidi co maji narozeniny.A zjistite,ze treba z 5,tady 3 uz vice jak rok nebyli.Mnohdy ani nic nenapsali.Na druhou stranu bych tipoval,ze na jednoho prihlaseneho clena pripadaji dalsi 2,kteri prihlaseni nejsou.A jeden z nich to sleduje casteji,druhy obcas.Alespon v Machove to tak je.
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
bystricke napsal:
dlouho jsem zvažoval jestli to napsat,nebo ne,myslím ,že vím co refi trápí a nejenom ji,ale nemůžu to nechat na ženské,proto to zkusím dokončit
seděli jsme sním v hospodě,kdy břeťa snil o stránkách,dnešním cenduru,o stránkách věnovaných cestování za účelem tvorby zisku,tenkrát jme mu říkali,stránky ano ale ne za účelem vydělávání,věděl sem před víc jak rokem že si nedal říct,proto sem kňoural na cenduru ,že mi to nesedí,nelíbí se mi to a přestal sem na cenduru fungovat(proto jsem taky ten uplakánek,co se mu furt něco nelíbí)
a teď už si můžu jen dosazovat a teoretizovat
to že se břeťa čistě náhodou spřátelil s milošem je pěkná báchorka,ale vzhledm ktomu jak šly ceny pro inzerenty nahoru to byl čistý záměr pro tvorbu dalšího zisku
dále-dnes víme,že má cenduro černé duše,nadhodnocené přístupy,to vše zřejmě kvůli inzerentům,díval sem se na dizkuzi "morava-vyjížďky-setkání-srazy-akce,zhlédnuto 1123533x,příspěvků 2305,myslíte že je to možné ve 40 lidech víc jak milionkrát zhlédnout?
hledal sem na bmwgs "vlákno o ničem"zhlédnuto 303756x,příspěvků 8048 a těch aktivních lidí je to určitě mnohem víc
no řekněte není to divné?
nemyslím si že by byl břeťa lump,udělal hodně dobrého,ale jde na všechno moc rychle
Konkrétní slova - o tom se dá diskutovat.
Byznys není z principu špatný - ty vaříš kufry (a pak je prodáváš), Břéťa je obchodník a vyzná se na webu. Každý dělá, co umí, to je OK. Problém bude asi v té rychlosti a přístupu - třeba ke kamarádům a k jejich využívání...
Pokud jste o tom ale debatili již dříve, než Cenduro vzniklo a Prezi se se svým záměrem netajil, tak kde se pak mohlo vzít to "zneužití" Vás, když jste věděli, že to není charita, ale byznys?
Jenomže, pokud by tohle fórum mělo být zdrojem financí pro někoho, protože je dobrý obchodník, rozumí webu a stalo se zcela komerčním, spousta lidí nebude mít chuť a důvod na takové fŕum chodit. A to nikdo nechce.
www.lc8adv.cz
3X napsal:
Bubo, to vypadá, že asi moc ty vlákna nečteš, protože by jsi odpovědi našel. Je to pořád dokola. Jde o to, aby byli spokojeni inzerenti, Miloš a kdokoliv z nás neměl obavu druhým něco nabídnout, aby z toho neodváděl díky právě prezimu a jim nastaveným pravidlům a cenám inzerce "desátek".
Myslím, že asi ty nečteš všechna vlákna nebo nejsou moje příspěvky dost srozumitelné... Snažím se již třetí den tím tady prokousávat a dobrat se společně s ostatními k nějakému řešení (třeba ve Waltrově vláknu) - otázka byla směřována na Mr. GS, aby nám lépe formuloval své požadavky a svůj názor.
Myslím si, že jsem problém pochopil a dokonce souhlasím s tvým vysvětlením toho, o co tu jde - mám stejný názor.
BMW GS = stroj na radost
Juan napsal:
Jenomže, pokud by tohle fórum mělo být zdrojem financí pro někoho, protože je dobrý obchodník, rozumí webu a stalo se zcela komerčním, spousta lidí nebude mít chuť a důvod na takové fŕum chodit. A to nikdo nechce.
Souhlas, o tom žádná. Nechválím Preziho. Debatuji, diskutuji, hledám...
Pravdu? Spravedlnost? - možná silná slova, ale:
Prezi (stejně jako kdokoliv jiný) MÁ právo si udělat web, který bude čistě komerční
Miloš (majitel tohoto webu) MÁ právo si přizvat ke spolupráci kohokoliv
Miloš MÁ právo svůj web využívat komerčně a kohokoliv pověřit správou inzerce
My MÁME právo (do určité míry, dané tolerancí majitel webu = Miloše) se ozvat, když se nám něco nelíbí - a to se již několik dní děje
Ano, nelíbí se nám, jak Prezi nastavil pravidla a ceny komerční inzerce zde na tomto webu a že tak parazituje na jeho úspěšnosti.
A můžeme jen doufat, že to Miloš vidí stejně jako to vidíme my a i po těchto "selských bouřích" nadále budeme mít kam chodit a číst zbytečné příspěvky "Jaký olej do BMW" atd...
BMW GS = stroj na radost
prezi napsal:
"Můj názor je, že portálu BMWGS škodí pár jedinců, kteří mají potřebu na stránkách exhibovat. Neexistuje téměř téma, ke kterému by se nevyjádřili, protože na vše znají odpověď …případně se baví provokováním ostatních".
Pokud tedy ve svém „kacířství" půjdu ještě dál, tak si myslím, že díky několika „neohroženým“ diskutérům odešlo a odchází z webu řada lidí, ať už pasívnějších čtenářů tak i aktivních a mnohdy svými znalostmi či názory užitečných fandů značky.
Břeťa „prezi“ Havel
To si myslim taky.
Ivoš, Wing, Brnak... ty uz ani netusej ze Zetor prodava baterky.
Ahoj hoši, motocykl BMW sice nemám, ale nedá mně, abych se sem nepodíval, mám mezi vámi přátele a rád se na vaše akce, pokud čas dovolí, podívám. Jinak se ke mně pár kamarádu vrací se svým BMW a pokud mohu, rád se podělím o zkušenost.
Je fakt, že ne vždy jsem přihlášen, ale rád sem minimálně 3x v týdnu mrknu.
K tomu vašemu problému se nevyjadřuji, ale znám pár lidí, které dokázaly peníze změnit, když ne zrovna zkazit. Ale znám i velmi bohaté kamarády a jsou fajn. My chceme ale snad hlavně jezdit na našich skvělých strojích, ne?
I když musím uznat, že se nad lidskou blbost ne vždy dovedu povznést.
Ivoš.
Ivoš.
V naší komunitě jsou kamarádi, kteří pořádají různé srazy na které mnozí z nás rádi jezdí. Další třeba přispějí velmi významně k provozu webu poskytnutím místa na rychlém serveru. Pak jsou zde členové, kteří mohou díky své profesi pomoci technicky.
Někteří zase dokážou obstarat levněji určité náhradní díly a v neposlední řadě je tu také zakladatel "vynálezce" našeho webu.
Myslím, že by bylo pěkné, kdyby Prezi uživatelům webu a zvláště pak těm výše zmíněným aktivním, kteří komunitě BMW GS věnují své úsilí a čas objasnil, kam plynou prostředky z jeho úsilí, přesněji z několikanásobně zvýšené sazby za umístěnou reklamu. Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
Hrdina, sice anonym, ale vnesl světlo.
Tomuto muži věnuji půl litru skvělé slivovice (toto není komerční text, zmíněnou slivku DARUJI)
Mařa & BMW R 1150 GS Adventure http://marags.raj... http://www.youtub...marekondra
bubo napsal:
Pokud jste o tom ale debatili již dříve, než Cenduro vzniklo a Prezi se se svým záměrem netajil, tak kde se pak mohlo vzít to "zneužití" Vás, když jste věděli, že to není charita, ale byznys?
chjo, vrátila jsem se z divadla, a místo uvolnění jsem tu zase
takže ... zklamání přišlo z toho, že ač na začátku byl jednoznačně komerční záměr řekla bych až megalomanský (tak připravené materiály vídám snad jen při žádostech o peníze z eu), po založení a v průběhu dvou dalších let jsem poslouchala řeči o tom, jak prodělává na tomhle a onom, jak je těžké hledat motivaci pokračovat atd. tohle se prolínalo skoro všemi našemi soukromými diskuzemi! chápeš už, v čem tkví základ toho zklamání. já na tyhle řeči slyšela a fungovala pro cenduro, aby přežilo !!! svolávala jsem cendurohospůdky, naštěstí s tím nemám problém a poznala jsem díky tomu nové kamarády od motorek a zažila hromadu srandy. psala jsem do diskuzí, i když většinou totální kraviny, ale vidíš ... i ty moje bezcenné příspěvky se daly inzerentům v číslech krásně zpeněžit. brrr ...
bystřo díky
btw: Perchticka = Walterova zenska. Kouknete na ty nazory... no nic, alespon jim to doma klape
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
budo: máš naprostou pravdusouhlasím,mám svůj záměr,vyhodil sem svůj ceník a jedu,každému je jasné že to dělám pro zisk,pro vás,prostě se tím živím,čekám na objednávku 24 hod. denně,ale jedu si svých vlastních kolejích,nespojuji se s konkurencí,bo to nejde a ani nechci
jenže existuje spousta jiných věcí,kde to lze,že bez práce nejsou koláče,cha cha,v dnešní době se dá vydělávat i jinak,pokud máš nato buňky,mě osobně nevadí,když bude břeťa vydělávat miliony,ale ať si je vydělá na tom co vybudoval,to je na cenduro.cz,mě vadí,že to udělal za jasným cílem zisku a zneužil proto kamarády ve svém okolí a dál rozšířil svou působnost,s jídlem roste chuť,na bmwgs
dlouho sem to v sobě dusil,byl sem za uplakánka,možná su já mimo mísu,ale pro mě je bmwgs jedinečním fórem a nechci aby se zvrhlo těžkou komerci
tak jak to fungovalo před tím než to vzal do ruk břeťa bylo OK,dyť to fungovalo sqele,nebyl problém,když se nějaký naskytl,napsal sem milošovi,ten to utnul a bylo to.ideální stav,nikdo nikoho nenapadal,neurážel,fungoval tu pořádek bez složité údržby
Hliníkové kufry BEGR - www.begr.cz
Bystricke,Refi: chápu a rozumím, zjištění, že ti kamarád čůrá mezi lopatky není nic příjemného. Ale ve finále vám stejně asi nezbyde nic jiného, než si to vyříkat osobně z oka do oka. Debaty na fóru to nevyřeší, spíše naopak. Teda pokud bude po tom všem ještě zájem...
BMW GS = stroj na radost
bystricke napsal:
budo: máš naprostou pravdusouhlasím,mám svůj záměr,vyhodil sem svůj ceník a jedu,každému je jasné že to dělám pro zisk,pro vás,prostě se tím živím,čekám na objednávku 24 hod. denně,ale jedu si svých vlastních kolejích,nespojuji se s konkurencí,bo to nejde a ani nechci
jenže existuje spousta jiných věcí,kde to lze,že bez práce nejsou koláče,cha cha,v dnešní době se dá vydělávat i jinak,pokud máš nato buňky,mě osobně nevadí,když bude břeťa vydělávat miliony,ale ať si je vydělá na tom co vybudoval,to je na cenduro.cz,mě vadí,že to udělal za jasným cílem zisku a zneužil proto kamarády ve svém okolí a dál rozšířil svou působnost,s jídlem roste chuť,na bmwgs
dlouho sem to v sobě dusil,byl sem za uplakánka,možná su já mimo mísu,ale pro mě je bmwgs jedinečním fórem a nechci aby se zvrhlo těžkou komerci
tak jak to fungovalo před tím než to vzal do ruk břeťa bylo OK,dyť to fungovalo sqele,nebyl problém,když se nějaký naskytl,napsal sem milošovi,ten to utnul a bylo to.ideální stav,nikdo nikoho nenapadal,neurážel,fungoval tu pořádek bez složité údržby
To Bystřaten tvůj holomócké hantec je úžasnej,ale jedna věta by měla být vytesána do skály zlatemYT TO FUNGOVALO SQWELENEŽ TO VZAL DO RUK BŘETA
Upravil Bob dne 07.03.2012 08:20
tak to je nářez to jsem v tom masakru přehlédl,provozovatel má právo mazat upravovat,zakazovat aniž by to musel komukoliv zdůvodnovat ty jo to mě připadá když jsme chtěli jet v roce 1986 do Jugoslávie a nikdy jsme se tam nedostali,napsali nám ze správy víz a výjezdních doložek pouze nežádoucí a cesta se nedoporučuje,tak jsme jeli k baltu 16st moře
Nicméně se musí přiznat, že toto právo by se nemělo zneužívat, ale rozhodně ho MAJITEL webu mít musí. Kromě možnosti zneužít se dá i velmi vhodně využivat k zabezpečení bezproblémového chodu webu.