Před pár dny jsem to taky viděl, no čuměl jsem na to jak tele na nový vrata a Milošovi řekl svůj názor.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Koukal jsem na ten druhej veb a ještě odpoledne chtěli platit za používání vebu 50kč ročně,aby asi neměl málo.Potom to tam 3X vrazil taky.Asi jim padaj brady.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Osobně sem chodím kvůli technice, cestování apod. a všeobecné debaty tak nějak pomíjím, nicméně tohle mi nedalo. Co je špatně ? Na rovinu přiznám, že to nesleduji od začátku, ale jestli jsem to tak nějak pobral, problém je v prodávané reklamě. Je drahá ? Ten ceník mi nepřijde nějak zvláště nastřelený, znám i dražší weby Nebo je problém, že si někdo udělal kšeft z jakoby kamarádského webu ? Sorry, ale to taky nevidím jako problém, pokud s tím majitel webu souhlasí, proč ne, život není charita, a upřímně, ta reklama je tady nějakej pátek a doteď to nikomu nevadilo. Jasně, asi neznám všechny souvislosti (fakt jsem to nečetl všechno). Pochopil jsem, že webhosting je free a poskytuje ho někdo (Hicks ?) jako favour ? To je pak uznávám blbý, pokud na tom někdo jiný vydělává, ale to je přece otázka domluvy. Osobně sem chodím rád, i když moc jsem za ty léta nenapsal to je fakt, ale dost věci se dozvěděl a poznal i pár fajn lidí. Tak to nehroťte, pokud totiž něco uměj peníze dokonale, tak zničit lidský vztahy. A nejhorší obchody jsou s kámošema
GS 1200 R Adventure
chafre napsal:
Osobně sem chodím kvůli technice, cestování apod. a všeobecné debaty tak nějak pomíjím, nicméně tohle mi nedalo. Co je špatně ? Na rovinu přiznám, že to nesleduji od začátku, ale jestli jsem to tak nějak pobral, problém je v prodávané reklamě. Je drahá ? Ten ceník mi nepřijde nějak zvláště nastřelený, znám i dražší weby Nebo je problém, že si někdo udělal kšeft z jakoby kamarádského webu ? Sorry, ale to taky nevidím jako problém, pokud s tím majitel webu souhlasí, proč ne, život není charita, a upřímně, ta reklama je tady nějakej pátek a doteď to nikomu nevadilo. Jasně, asi neznám všechny souvislosti (fakt jsem to nečetl všechno). Pochopil jsem, že webhosting je free a poskytuje ho někdo (Hicks ?) jako favour ? To je pak uznávám blbý, pokud na tom někdo jiný vydělává, ale to je přece otázka domluvy. Osobně sem chodím rád, i když moc jsem za ty léta nenapsal to je fakt, ale dost věci se dozvěděl a poznal i pár fajn lidí. Tak to nehroťte, pokud totiž něco uměj peníze dokonale, tak zničit lidský vztahy. A nejhorší obchody jsou s kámošema
Prezi v jiném vláknu napsal "Ziskem pro každého z nás nejsou domnělé statisíce a weby ani jednoho z nás neživí."
No tak nevím, možná umíme špatně počítat, nebo jsem z daleké země třetího světa, ale nějak to nesedí. A hlavně tohle by skoro i jednoho nepříliš rozežraného člověka uživilo
A mimo jiné si myslím, že tohle by neměla být tajná informace. Každý by podle mě měl vědět, a´t už na kamarádském nebo komerčním webu, za jakých podmínek může inzerovat.
Myslim,ze problem je v tom,ze dokud do te i "male" inzerce Prezi tak tvrde nenastoupil,tak nikdo nemel potrebu neco pocitat.Ja vim,ze do inzerce nepatri treba prodej alkoholu,ale neni to tak dlouho,co zde nekdo nabidl prodej slivovice za tusim 360kc/l.Jasnej komercni inzerat(i kdyz to bylo tusim od dlouhodobejsiho clena),ale nikdo nemel potrebu to mazat a nakonec z toho byla diskuze jestli ta cena je hodne,nebo malo.
Nedavno tu Kubrt komercne nabidl medovinu od sveho pribuzneho a do druheho dne mu to Prezi myslim smazal.Nerikam,ze je to uplne spatne.Ale na pokladnika zacatecnika a navic nekoho,koho spousta zdejsich nebere jako sveho,byl proste moc horlivej!
Teoreticky vím o dvouventilech hodně,ale prakticky jsem úplně levej!
Pri navstevnosti cca 450 lidi denne, je ta reklama setsakra draha, tolik se nebere ani pri desetinasobne navstevnosti. Ale nadruhou stranu, kdyz to nekdo je ochotnej platit, tak jako proc neee zejo.
Mrknete na kontakt na treti strance nabidky, koukam, naprosto oddelene projekty
Tohle je fakt fraska...
Upravil morabo dne 06.03.2012 23:00
Maiali nel Fango!
Darek napsal:
No, co říct. Vždycky jsem byl idealista - a často jsem dostal přes prsty.
Po přečtení prvních příspěvků tohoto vlákna je to tu zase...
Jinak díky neznámému "Anonymous".
Díky??? No já nevím... Místo aby se smysluplně řešilo co a jak dál, tak se řeší kolik si Prezi nahrabal... Teoreticky statisíce, ale prakticky to tak horké asi nebude. Zkusme to reálně ohodnotit:
1) údajně je pro Preziho "jen" 50%
2) čísla jsou to teoretická - předpokládám, že si častí inzerenti nějakou slevu vydupou = menší výtěžnost
3) ne vždy musí být inzertní kapacita webu celá naplněna = opět menší výtěžnost
4) mínus nějaké (drobné?) náklady
5) mínus daně, sociální a zdravotní pojištění
Takže pokud Zetor hodil sčot 315000 z BMWGS, tak je to pro Preziho půlka (157500), vybere se míň (řekněme tak 130000), něco seberou skutečné náklady (10000?) a něco stát (cca 15% ze 120000)- kolik to hodí čistého - cca 102 000 ročně...
To nejsou malé peníze, ale stačí o něco méně a už to skutečně nejsou statisíce ročně... Dá mi dost práce, než takovýhle peníze vydělám na vedlejšák, ale abych se kvůli snadnému výdělku někoho jiného kvůli tomu sžíral závistí? Za to mi nestojí ani kdyby to bylo stokrát tolik.
Mám pocit, že jestli někde proběhla nějaká manipulace s davem, tak je to zveřejnění těchto dokumentů a je to útok na nejnižší lidský pud - závist.
To spolehlivě dokáže setmelit kolektiv proti společnému nepříteli a vyburcovat i ty poslední, zatím neaktivní, členy.
Ale co se změnilo zveřejněním těch reklamních ceníků na podstatě problému? Nic... Jen je "vidět" nějaká fiktivní částka (reálnou neznáme a dokud ji někdo nepřizná a nedoloží, tak můžeme pouze popouštět uzdu fantazii) a ta nám nasadila klapky na oči a vidíme už jen ty prachy...
BMW GS = stroj na radost
Bubo: jak pise jeden inzerent na prvi strance http://www.bmwgs....ost_221300 plati na cenduru to co je uvedeno pro bmwgs. Navic ty ceniky jsou z roku 2010 a co vim inzerenti si stezuji za posledni rok jeste daleko vic, takze bych to videl jeste na zajimavou valorizaci... A taky to chce jeste zapocitat ty jednotlivy inzeraty, 500 za jeden mesicne od parina a kolik jich sem dava... A patom mozna dalsi jako Zetor, o kterych nevime atd, atd... Ja bych to spis videl daleko, daleko horsi...
Upravil morabo dne 06.03.2012 23:11
Maiali nel Fango!
Jo,jo závist je svině.Taky si myslím,že reálná čísla jsou někde jinde,ale kdybych takhle přemejšlel furt tak se nesmím koukat na televizi,kupovat časáky,psát do nich články,protože bych si pořád připadal zneužitej.