Tak zkusím i já. 2007 185/105 kg, rozvod a 185/81 kg. Super. Na kurtu (tenis a squash závodně) jsem byl jak démon. Od 2007 do 2011 jsem na to zase sral, takže mám cca 95 kg, ale ty si držím už přes 3/4 roku.
Rada: pohyb. Žeru jako prase, každej pátek jsem na kašu v hospodě, tzn. tak 10 plzní a 5-8 kořalek a k tomu mám dvě večeře, v jídle jím přes den v práci po hospodách meníčka, večer chleba s něčím. V hospodách samozřejmě srdíčko, játra, šnycl, atd, jen samé dobroty. K tomu naopak mám pouze v zimě po, st, pá posilovnu full body cca 1,5 hodiny a 45 minut Orbitrack, za těch 45 minut dám dolů 750 kaloriíí, což je asi flaška slazené matonky . Třikrát týdně 1,5 hodiny squash na závodní úrovni.
Suma sumárum, co zhubnu pohybem, to naberu žrádlem. vychází mi to, že kdybych trošku ubral v jídle, poletí to dolů. Jenomže to nemůžu, neb mám rád vše, co je z masa...
2004 - 2013 tyhlety super stroje:
R1150GSA '02, R1200ST '05, R1200GS '08, R1200GS '10
AHoj tak taky se přidám..ačkoliv bych potřeboval pravej opak:-( měřím 187cm vážím 78 kg... ať žeru jak žeru nějak nepřiberu.. teď přes zimu jsem začal hrát sqouash ši jak se to píše jinak skvoš:-D a chodím na bazén sem tam plavat jinak se pářit a výjmečně souna... bohužél jdu s kg dolů:-( tak to zkuste?když nic jiného bejvaj tam hezké holky :-)
magoss napsal:
AHoj tak taky se přidám..ačkoliv bych potřeboval pravej opak:-( měřím 187cm vážím 78 kg... ať žeru jak žeru nějak nepřiberu.. teď přes zimu jsem začal hrát sqouash ši jak se to píše jinak skvoš:-D a chodím na bazén sem tam plavat jinak se pářit a výjmečně souna... bohužél jdu s kg dolů:-( tak to zkuste?když nic jiného bejvaj tam hezké holky :-)
Já měl 65kg a co chlastám pivo tak 72 po sraní 74kg před
Dvanáctka je nejlepší pivo i motorka.
magoss napsal:
ta pivo taky prokládám hlavně u sportu a po pocení ale to mi jde jen do bříška nic vic..bych majinko potřeboval zmohutnět a né s dovolením sfotrovatět :-D ale u mě to tak je no že kg jdou dolů:-(
DO 30-ti jsem byl hubenej az vyzablej kluk, pak to slo uz nejak samo a dostal jsem se na 110kg pri 186cm. Ted mam +- 100 a jeste neco snad pujde dolu.
Myslim, ze hodne lidi tady by mohlo drzet Atkinsonovu dietu(dejte do googlu) v podstate se ji jen maso bilkoviny-a hlavne zadne sacharidy, ale pozor,asi se nesmi drzet moc dlouho...kazdopadne funguje prekvapive velmi dobre jen lekari to moc nedoporucuji.
Upravil brtnik dne 07.03.2012 22:10
magoss napsal:
ta pivo taky prokládám hlavně u sportu a po pocení ale to mi jde jen do bříška nic vic..bych majinko potřeboval zmohutnět a né s dovolením sfotrovatět :-D ale u mě to tak je no že kg jdou dolů:-(
Ještě na to prostě nemáme leta A přitom já se tak snažim.
Ještě na to prostě nemáme leta A přitom já se tak snažim. [/quote]
nj ty jsi ještě mladík o proti mě já na tom začal pracovat odedneška a mám na to do neděle..jen blbí že musím ještě 3x do práce a na ráno :-D ale od zítřka smenou pijou ale aj z práce z vedení tak to snad mám ošefované .-D
magoss napsal:
nj ty jsi ještě mladík o proti mě já na tom začal pracovat odedneška a mám na to do neděle..jen blbí že musím ještě 3x do práce a na ráno :-D ale od zítřka smenou pijou ale aj z práce z vedení tak to snad mám ošefované .-D
No ty vole o 3měsíce já na tom pracuju od novýho roku.Ke každýmu obědu si dávám polívku.Odpoledne minimálně jablko a pak pěkně večeři k tomu samozřejmě minimum pohybu ale nic
Upravil toli dne 07.03.2012 22:07
magoss napsal:
No ty vole o 3měsíce já na tom pracuju od novýho roku.Ke každýmu obědu si dávám polívku.Odpoledne minimálně jablko a pak pěkně večeři k tomu samozřejmě minimum pohybu ale nic
no tak to je divočina no :-D to já nsnídám nebo jak dky podle směn.. řekl jsem že už pít nebudu nebo to omezím tak jsem to omezil na jeden týden ze třech pohyb mám..ale asi to vše dělám špatně..nebo k danému tématu dobře ale jinak prostě nevím nevím:-D a bastit bobule či tabletyto se mi nechce teda
No sice je to jak na babském foru, v jedné diskuzi se drbe a pomlouvá, v druhé baví o ničem a ve třetí řeší diety....ale holt Ti drsní motorkáři asi takoví jsou.....
Taky jsme znali jednoho takového, co neustále hubnul:
- říkali jsme mu, jdeme běhat, jdeš s námi?
.....a on že nemůže, že je tlustý, že by trpěly klouby, že musí nejdřív zhubnout.....
- říkali jsme mu, jedeme na lyže, jedeš s námi?
.....a on že nemůže, že je tlustý, že by si mohl něco udělat, kdyby jako tlustý upadl, že musí nejdřív zhubnout.....
- říkali jsme mu, jdeme plavat, jdeš s námi?
.....a on že nemůže, že je tlustý, že by šel leda v mikině, že musí nejdřív zhubnout.....
- říkali jsme mu, jdeme na steak, jdeš s námi?
.....a on že nemůže, že je tlustý, že jenom zeleninu, že musí nejdřív zhubnout.....
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Tak mám stejnej problem jak magoss a TOLI,ne ane přibrat,v somálsku se asponˇztratíme v davu, ale co,upadlý gso ještě zvednu,tak to snad nebude tak zlý
MOTIF napsal:
Tak se priznejte kdo to uz zkusil, komu se to povedlo a o kolik...
Ja mam 198cm a mel jsem uz 129kg..
Nasral jsem se, zakoupil litacku do fitka a mesic chodim 5x tydne na 55minut na rotoped (koupil jsem si puls metr, takže v aerobni tepove frekvenci jedu 45minut) a 3x tydne na 30min na squash... Ted se oteplilo, tak chodim behat 3x tydne 4km trasu.. Jim pravidelne, vypustil jsem sladky piti.. Jen vodu..
hodne dobrej pomocnik je www.kaloricketabu..., je tam aplikace i do mobilu pro Iphone a Android.. Co snite, tak zadate, hlida Vam kolik mate denne jist, daji se pridavat i aktivity, pokud v databazi 10000jidel neni to co snite, tak pres fotak cteckou carovejch kodu.. Fakt dobry!
Jedu takhle dva mesice a dnes se objevilo 118,9kg.. Prijemny pocit!!
Jinak jsem normalne v pohode.. .. Heterak jak remen
Kdyz jsem jeste sportoval,tak nebyl problem shodit 7kg za 3 tydny.A u toho klidne hotel s polopenzi (svedske stoly).
Ale obnaselo to za 3 tydny na kole 3000km sviznym tempem.
Mě nejvíc pomohla motodovolená :-D ráno jedna energetická tyčinka, a pak až večeře, třeba jen pizza a dva Heinekeny a to se spalo za týden 5kg (z 77kg) dole a držel jsem si to asi půl roku... pak jsem asi 3kg přibral... když se člověk zabaví tak ani ten hlad moc není
P.S. k výše zveřejněnému příspěvku: já měl taky těch 3000km za jeden týden a výsledek podobný :-D Prostě na hubnutí je jediný lék - nežrat
Upravil HonzaGS-SV dne 08.03.2012 07:10