Teď je to rodina (dva kluci 2,5 roku a 8 měsíců), ale letos se uz snad dostaneme více na motorky a nejaký ten sraz - poznat vaše usměvavé tváře
... No a jednou snad i zpět k potápění, nejaký ten sport.
Jedinej koníček, který mi zůstal, je chlast potom co ulozime prcky
Bohemische Motoren Werke
koníček moto a cestování, v zimě lyže,léto potápění,na sport nezbývá čas,ale dříve volejbal,kolo,muzika,filmy a největším koníčkem práce-dělat radost druhým lidem a dostat za to odměnu.potom sex i když býval na prvním místě.
"Žij svůj sen"
tantito napsal:
no motorky jednoznacne a dvojznacne,moje video,tesla je tesla :
YouTube Video
Tak to mám v živé paměti.Takovouhle aparaturu měl muj kámoš z Radimi.Přepalovali jsme na tom desky koupený na burze.4 bedny celkovej výkon cca 2000W a pokoj 20m čtverečních. Luxusní záležitost a k tomu kotoučák tušim B56,stereo.Zdi odhlučněné koberci atd.Prostě domácí studio.Neuvěřitelné pařby. Od té doby jsem neviděl vibrovat okenní tabulky.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Mimo standartní slovácké disciplíny - ženy, víno ,zpěv, mám v oblibě jestě tenis, kolo (občas závody MTB maraton), lyže sjezdové i běhací, a astronomii. Kdysi jsem si i dalekohledy vyráběl . Stejně jako tunery, zesilovače, ekvalizéry , reprobedny.. atd. Dnes už je to levnější koupit. Kvůli dobré muzice obrazím několik fesťáků za rok, i v zahraničí. Na závodní střelbu z pistole, kterou jsem kdysi provozoval, už není čas
Upravil bluesbery dne 12.03.2012 21:32
bluesbery napsal:
Mimo standartní slovácké disciplíny - ženy, víno ,zpěv, mám v oblibě jestě tenis, kolo (občas závody MTB maraton), lyže sjezdové i běhací, a astronomii. Kdysi jsem si i dalekohledy vyráběl . Stejně jako tunery, zesilovače, ekvalizéry , reprobedny.. atd. Dnes už je to levnější koupit. Kvůli dobré muzice obrazím několik fesťáků za rok, i v zahraničí. Na závodní střelbu z pistole, kterou jsem kdysi provozoval, už není čas
Ty sis ale hlavně vyráběl periskop,když si zjistil u protějšího domu,že sousedovic Olina se koupe na sedmou.....
Kasak napsal:
[quote]tantito napsal:
no motorky jednoznacne a dvojznacne,moje video,tesla je tesla :
YouTube Video
Tak to mám v živé paměti.Takovouhle aparaturu měl muj kámoš z Radimi.Přepalovali jsme na tom desky koupený na burze.4 bedny celkovej výkon cca 2000W a pokoj 20m čtverečních. Luxusní záležitost a k tomu kotoučák tušim B56,stereo.Zdi odhlučněné koberci atd.Prostě domácí studio.Neuvěřitelné pařby. Od té doby jsem neviděl vibrovat okenní tabulky.[/quot
tak co ti poviem radost pocut...s nimi aj s Geesom sa dam pochovat..
citim sa fajn..
tak když už se tu všichni tak pěkně fejsbukově odkopáváte tak já se přidám :-)) klavně koukám, že jsou tu stejně postižený jedinci a to mě těší:-)
1. motorky
2. Jídlo - konzumace i vyváření, poslední dobou sem se konečně naučil omáčky :-))
3. práce se dřevem - puškové pažby, stojánky na modely, letecký vrtule.. http://www.wood-s...
4. deocaching
5. detectoring
6 střelba - vzduchovky, PCP. Střelnice už jen občas
7. zvířata všeho druhu krom těch s nestandartním počtem nohou, víc než 4 je moc
8. Krav Maga - už týden kulhám, kolega spolubojovník neotočí od včerejška hlavu doleva :-D
9. cestování, dobrodrůžo, tajemno
10. v neposlední řadě pokec s kámošema u grilu na zahradě, naše "sedánky" jsou už skoro legendární
...a teď mi řekněte kde na to má člověk brát peníze a čas
Upravil mirekcinan dne 13.03.2012 10:05
Nejsem učený, ale hlupáka ze mě nedělali
Tak můj koníček jsou motorky a protože jich mám několik tak na jiný koníčky už čas není. Jak můžu jezdím kros nebo závodní enduro.
BMW R1250GS Adventure HP, Yamaha WR450F 2019. Yamaha WR250F 2015
Luboss napsal:
Tady něco ze spousty mých koníčků...
ty voe..... si sa nepriznal ze mas takyto arzenal doma.
Toto si mal vytiahnut ked sme boli na navsteve, bys videl ako sa viem odviazat
Navigačný výjazd motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk