Za mě až půjdeš ke správku tak se chovej slušně nic nezatajuj,zbytečně tam nevyskakuj ....prostě jsi udělal průser a jseš si toho vědom.Na cejchování radarů se vykašli nebo to budeš mít k..va drahý.
Nic není tak horký jak se sní
Hicksi, souhlasím s tebou, že v mnoha případech je rychlostní označení silnic, nebo jejich úseků úplně mimo mísu. Obecně ale trvám na tom, co už jsem napsal.
bluesbery napsal:
Hicksi, souhlasím s tebou, že v mnoha případech je rychlostní označení silnic, nebo jejich úseků úplně mimo mísu. Obecně ale trvám na tom, co už jsem napsal.
Ja souhlasim s tim, ze NEprimerena rychlost je spatne.
Ale musim dodat, ze i NEpozorna, NEohleduplna, ZDRzujici jizda je na vodstrel.
A za blokovani leveho pruhu bych provadel jeste horsi veci.
Upravil hicks dne 14.03.2012 21:28
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Všimněte si že pravidlem, je že se měří vždy na úsecích, kde je snadné naměřit rychlíky, ale s tím aby měřili na místě, kde je to opravdu nebezpečný jet rychle a každej tam jezdí opatrně, tam neměřej, protože by nic nevybrali.
Samozřejmě je blbost jet rychle někde, kde mi může vyjet auto z vedlejší ulice do který nevidím, nebo blízko zástavby, nebo někde kde je podél silnice řada zaparkovaných aut, mezi který není vidět a někdo by mohl skočit neuváženě do silnice, to je pravda samozřejmě
Badu napsal:
Díky Hicksi budu se cukat co to de :c), mám na to podobnej názor jako ty.
tak, tak.
cin ty nejstraslivejsi obstrukce aby na nas, napul nevinne ridice, jen tak nezapomeli
jinak na mne tohle pusobi presne opacne.. kdykoliv se nekde dozvim, ze nekoho sikanujou jako treba Tebe... o to vetsi radost z porusovani predpisu mam.
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Protože tak trošku vím, jak to chodí jen dodám, že právník z cizí země nic moc neřeší... rozhodně to není větší výhra než mít zdejšího...
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
NN, když si vyberu osobu z Japonska, která mě bude zastupovat, tak to aby ho obeslali, zabere spousta času, on se může třeba 2x omluvit že se ke stanovenému datu nemůže dostavit. Vzhledem k rychlosti práce úřadů když něco potřebuji si dokážu představit že tohle zabere rok a pak to bude promlčeno
Na právníka kašli. Udělal jsi průser, za který by Tě v civilizované cizině rovnou ukřižovali (pominu-li, že v civilizované cizině nikoho nenapadne dvojnásobně překročit rychlost...) Běž tam, posyp si hlavu popelem a přijmi to, co tě čeká. To znamená papíry do čistírny a pokuta.
Já si na problém s Českou kanceláří pojistitelů vzal právníka, ten mi "poradil" abych jim zaplatil a řekl si za to "ze známosti" o patnáct stovek...
Právníci jsou bezpáteřní novodobé hyeny, které Tě oškubou i když ví, že Ti nepomůžou...
Buď chlap a nes svoji zodpovědnost...
Upravil radosek dne 14.03.2012 21:57
Já si myslím, že na tom rok nenahraješ ani kdyby jsi se poto... Oni toho člověka taky nemusí obesílat pořád dokola a hlavně nemusí brát v potaz to, že jeden z vás nemůže.. Do karet ti hraje pouze to, že pokud toho mají moc příjdeš pozdě na řadu. Na druhou stranu ve chvíli, kdy byla složena kauce to oni nebudou zrovna odkládat..
umím zařídit 180 minut + 200sms + neomezené volání ( třeba i 1000 čísel ) za 234 Kč měsíčně
Docela zabava cist nektere prispevky viz. TomElefant750. Co se tyce pravnika z cizi zeme, tak s tim bohuzel neuspejes.
Cetnici stavej predevsim na rovnym prehlednym useku proto, protoze jenom na rovnym prehlednym useku muzou oboustranne bezpecne zastavovat a odstavovat auta/motorky.
R 1100 GS r.v. 1995 www.tomphotos.eu
Hloupost. Dostaneš výzvu k zaplaceni pokuty a odevzdání ŘP . Proti tomu musí tvůj právník podat odpor. Předloží plnou moc k zastupování atd. atd. Neblazni udeláš ze sebe akorát vola .
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Na právníka kašli. Udělal jsi průser, za který by Tě v civilizované cizině rovnou ukřižovali (pominu-li, že v civilizované cizině nikoho nenapadne dvojnásobně překročit rychlost...) Běž tam, posyp si hlavu popelem a přijmi to, co tě čeká. To znamená papíry do čistírny a pokuta.
No, ale tady nejsi v civilizované cizině, ale v ČR, kde je oslavován (alespoň na tomto fóru) každý "nevinný" řidič.... a každý je největší odborník na to, kde má být jaký rychlostní limit
Spea - ToM napsal:
Docela zabava cist nektere prispevky viz. TomElefant750. Co se tyce pravnika z cizi zeme, tak s tim bohuzel neuspejes.
Cetnici stavej predevsim na rovnym prehlednym useku proto, protoze jenom na rovnym prehlednym useku muzou oboustranne bezpecne zastavovat a odstavovat auta/motorky.
Hm, pouč mně. Nejsem neomylnej, jen jsem něco nastudoval a snažím se o to podělit.
Ty jen křičíš do tmy, já z toho nepoznám jestli něco víš nebo jen štěkáš.
Čau, Tom
xjav napsal:
...No, ale tady nejsi v civilizované cizině, ale v ČR, kde je oslavován (alespoň na tomto fóru) každý "nevinný" řidič.... a každý je největší odborník na to, kde má být jaký rychlostní limit....
...zdárný příklad magistrála: zavedli 50-ku na "dálnici" z důvodu hluku. Po měření se zjistilo, že pokles hluku je řádu decibelů téměř nerozeznatelným, tedy de fakto nesmyslným důvodem. Ale zpět už to nezvýší, aby náhodou někdo neměl pocit, že ta drahá studie, kterou magistrátní úředníci dohodili svým kamarádům, byla vlastně na nic.....pak se nediv
"Před miliony let opustil člověk moře. Každý někdy udělá chybu..."
Badu napsal:
Všimněte si že pravidlem, je že se měří vždy na úsecích, kde je snadné naměřit rychlíky, ale s tím aby měřili na místě, kde je to opravdu nebezpečný jet rychle a každej tam jezdí opatrně, tam neměřej, protože by nic nevybrali.
Samozřejmě je blbost jet rychle někde, kde mi může vyjet auto z vedlejší ulice do který nevidím, nebo blízko zástavby, nebo někde kde je podél silnice řada zaparkovaných aut, mezi který není vidět a někdo by mohl skočit neuváženě do silnice, to je pravda samozřejmě
Pravidlem to rozhodně není, mnohokrát jsem viděl hlídky měřit na nebezpečných místech. A rozhodně ne bez úspěchu. Takže tvrdit, že "tam každej jezdí opatrně" je nesmysl. A mimochodem, že tě papíry živí jsi jistě věděl dřív, než ses rozhodl jet stovkou v obci. Takže nepříjemné následky sis přivodil sám.
nebo oblíbené pokládání přechodů na 4proudé rychlostní silnice, kde z ničeho nic najednou ze 100ky je 50ka , bohužel peníze na to aby se postavil můstek pro pěší někdo ukradl :c/ a myslím, že bezpečnost pěších je to poslední na co ty lidi mysleli, když navrhovali ten přechod