Mr GS napsal:
Hele,já na anakee 2 najel 22tis a přiznávám se,že jsem skoro nepřidávač a nebrzdič dokonce chronickej Mám strašně rád plynulou jízdu...ale to neznamená,že i takoví,jako já se nedostanou na mez přilnavosti,protože se třeba rád nakláním a v zátáčce pod plynem už se mě párkrát lehce utrhly Nic méně,je to nejlepší silniční guma,co jsem na enduru měl a jdu do ní zase ...a rozhodně odmítám,že jsem happy s lecčím
Můžu si u jednoho z vás objednat jízdu pro šetření gum? Všechna čest, já ji sundal trochu dřív, ale přes 15 tisíc by zadní určitě nešla..
Jo,můžeš...první lekce je jen za plnou nádrž samo moji
Tak ten tvůj "naháč" asi láká za to zatáhnout,ale to GSA je pro mě strašně uklidňující...většinou
Ale proti Hasičovi,jsem úplnej žabař.Ten tolik najel i na TKC
Servis motocyklů BMW Praha- východ
(po dohodě, tel.: 773767249, 776602104) http://www.youtub...er/PETRGSA
Michelin Anakee 3 su uz doma a poviem v reale vyzeraju lepsie ako na fotkach. Uz len jazdit
Tak ten tvůj "naháč" asi láká za to zatáhnout,ale to GSA je pro mě strašně uklidňující...většinou
Ale proti Hasičovi,jsem úplnej žabař.Ten tolik najel i na TKC
Prej naháč . Tohle pojmenování sem pro osmikilo ještě neviděl .
Ale fakt si nemyslím, že bych jezdil nějak rychle .
Teda jak tu čtu ty nájezdy tak to se nestačím divit, já na A2 najel 7500 a byly hotové, teď má H k60 scout a ty jsou o moc lepší. A ty A3 ty se fakt povedly, to je asi, když budu chtít vzít GS na okruh ne.
cer napsal:
Teda jak tu čtu ty nájezdy tak to se nestačím divit, já na A2 najel 7500 a byly hotové, teď má H k60 scout a ty jsou o moc lepší. A ty A3 ty se fakt povedly, to je asi, když budu chtít vzít GS na okruh ne.
Sitex napsal:
Ahoj,já mám na těchto pneu najeto 17000km a ještě tam něco málo na jaro je :-) nicméně mi zrovna dnes přišli nové. za mě naprostá spokojenost
Koukám,že se tu teď řeší Anakee 3.Ty píšeš o Anakee 2,že?
Už mi bylo vlastně odpovězeno,jen stačí číst dál.Bohužel jsem dřív napsal a pak to celé dočetl.Letos mě čeká přezouvání a tak se zeptám.Jsou už u nás v prodeji Anakee 3???
Já dal na Touranckách 15tis. a musely dolů, protože házelo přední kolo. Ale vzorek tam byl stále ještě lepší, než je na fotce výše uvedené. Od Anakeeček očekávám více.
Ja mam na Anakee 2 momentalne tak 10-12tis a vidim to tam max do 15tis. Musel jsem mizi tim prehodit na E-10 kvuli Rumunsku,takze najezd nevim na 100%
Upravil milanosor dne 18.02.2013 09:30
I pád na hubu je pohyb kupředu
sloon napsal:
Takhle vypadaj moje Anakee 2 po 17000km myslím že ještě 5tis.km daj v pohodě.Jazdím a brzdím normálně.
[img][/img]
[img][/img]
Jsi kochač,že.Co kravský zvon,ještě ho máš?
Kochač jsem ale taky za to občas vemu
Jo zvon mám je to krásný suvenýr z Alp. Jestli letos pojedete tím směrem dejte vědět jel bych s vámi byli jste dobrá společnost
sloon napsal:
Takhle vypadaj moje Anakee 2 po 17000km myslím že ještě 5tis.km daj v pohodě.Jazdím a brzdím normálně.
[img][/img]
[img][/img]
Jsi kochač,že.Co kravský zvon,ještě ho máš?
Kochač jsem ale taky za to občas vemu
Jo zvon mám je to krásný suvenýr z Alp. Jestli letos pojedete tím směrem dejte vědět jel bych s vámi byli jste dobrá společnost
Až pojedeme,dáme vědět.Tentokrát bychom radši víc Itálii.
Když je hlad,je i husa dobrá.
Ahoj ve spolek, mám dotaz k Anakee 2.
Mám nově obuté pneu a po cca 200km se mi ohoblovaly (viz foto) hrany na vzorku. Bylo to teda při jízdě ve dvou.
Doteď jsem jezdil pouze silniční gumy, takže s těmito nemám zkušenost, tak bych chtěl vědět jestli je to normálka
Jo nevim kolik jsou nafoukané, ale přezouval to servisák, takže předpokládám, že správně.
cvrnda přiložený následující obrázek:
cvrnda napsal:
Ahoj ve spolek, mám dotaz k Anakee 2.
Mám nově obuté pneu a po cca 200km se mi ohoblovaly (viz foto) hrany na vzorku. Bylo to teda při jízdě ve dvou.
Doteď jsem jezdil pouze silniční gumy, takže s těmito nemám zkušenost, tak bych chtěl vědět jestli je to normálka
Jo nevim kolik jsou nafoukané, ale přezouval to servisák, takže předpokládám, že správně.