Já měl dvojitého burgra,vypadal namakaně,ale chuť jaksi nebyla pražádná.
Akce pěkná,některé dvanáctky geesa byly nádherné,Desierto 3 mi začíná vrtat hlavou,sakra práce!
Jinak,cesta zpátky k domovu mohla být moje poslední.Přehlédl mě asi 80-letý pán,nedal mi ve vesnici přednost a v podstatě do mě málem najel z boční silnice.Kluci za mnou to odhadli asi na 20 cm...donutil jsem ho zastavit,děda byl fakt vyděšen,říikal mi,že mě vubec neviděl.Po asi 200 metrech jsem pak musel zastavit znovu,nějak se mi rozbušilo srdce a s klepoucíma rukama jsem si zapálil...
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
Nori napsal:
Já měl dvojitého burgra,vypadal namakaně,ale chuť jaksi nebyla pražádná.
Akce pěkná,některé dvanáctky geesa byly nádherné,Desierto 3 mi začíná vrtat hlavou,sakra práce!
Jinak,cesta zpátky k domovu mohla být moje poslední.Přehlédl mě asi 80-letý pán,nedal mi ve vesnici přednost a v podstatě do mě málem najel z boční silnice.Kluci za mnou to odhadli asi na 20 cm...donutil jsem ho zastavit,děda byl fakt vyděšen,říikal mi,že mě vubec neviděl.Po asi 200 metrech jsem pak musel zastavit znovu,nějak se mi rozbušilo srdce a s klepoucíma rukama jsem si zapálil...
uff..provedl jsi nejakej radikalni uhybnej manevr, nebo mel proste jen stesti?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Ne,neměl jsem šanci jakkoliv reagovat,naštěstí jsem jel blízko u krajnice,takže "lebensraum"jsem měl.
Adventure Sport&Superbike&Pure Enduro.Make Life a Ride.
[quote]Pertla napsal:
Souhlas, byl super ... akorát by se mi lépe jedl, kdybych byl kanaďan s odklápěcí hlavičkou Musel jsem to notně zmáčnkout, abych to vůbec dostal do huby :-) Což je plus ... protože to říkal i Zdenda Pohlreich
A kdo nevěděl ... byl tam i Loprais .. a jezdí na F800!! Seznámili jsme se a je to fajn chlapík Kubrte prosím fotku [/quote
Já s ním taky diskutoval o plexi na 800ku,má tam to vario od wunderlichu a říkal že pohoda,do toho Desierta se mu skrz vysokou cenu taky prý nechtělo;
Příjemnej člověk to je,ale že to byl Karel jsem si uvědomil až teď jek to tu vzpomínáte tam jsem ho jaksi nepoznal
jsem rád, že se vám tato tradiční akce líbila. Počasí sice letos nebylo na 1* - ještě brzy ráno v Číhošti pršelo a bouřková fronta se hnala celou ČR, ale tím že jste dorazili, dáváte jasně najevo, že motorku nemáte jen na ozdobu. Podle RZ motocyklů byly zastoupeny všechny kraje České republiky.
Celkem do Číhoště dorazilo 281 motocyklů a 9 vozů BMW Z3, další účastnici pak ještě přijeli přímo do Tasic.
Velké díky patří členům organizačního teamu BMW MOTOCLUB CZ, občanům obce Číhošť, zaměstnancům Huti Jakub Tasice, Policejnímu prezidiu a policistům, kteří na akci pomáhali, partnerům BMW MOTOCLUB CZ a samozřejmě vám všem účastníkům, kteří jste opět vytvořili báječnou atmosféru.
Fotky z akce nyní zpracováváme a budeme je postupně přidávat zde: http://www.bmwmot..._20120421/
Ve spodní části stránky jsou odkazy na další weby, které z akcí souvisejí. Pokud víte o nějaké fotogalerii, článku nebo videu, které tam ještě není uvedeno, tak nám, prosím, pošlete odkaz. Rádi jej přidáme.
kim napsal:
[quote]Pertla napsal:
Souhlas, byl super ... akorát by se mi lépe jedl, kdybych byl kanaďan s odklápěcí hlavičkou Musel jsem to notně zmáčnkout, abych to vůbec dostal do huby :-) Což je plus ... protože to říkal i Zdenda Pohlreich
A kdo nevěděl ... byl tam i Loprais .. a jezdí na F800!! Seznámili jsme se a je to fajn chlapík Kubrte prosím fotku [/quote
Já s ním taky diskutoval o plexi na 800ku,má tam to vario od wunderlichu a říkal že pohoda,do toho Desierta se mu skrz vysokou cenu taky prý nechtělo;
Příjemnej člověk to je,ale že to byl Karel jsem si uvědomil až teď jek to tu vzpomínáte tam jsem ho jaksi nepoznal
kim napsal:
[quote]Pertla napsal:
Málem jsi umřel v nevědomosti Kdybys nás neměl
Přesně V životě by mě nenapadlo že Karel Loprais je taky motorkář a má osmikilo; je to druhá osobnost co znám která má osmistovku GS ten první je Stanislav Zloch býv.soutěžák a mistr evropy v tomto sportu + myslím že dvojnásobný absolvent závodu do Dakaru na motorce.
kim napsal:
[quote]Pertla napsal:
Málem jsi umřel v nevědomosti Kdybys nás neměl
Přesně V životě by mě nenapadlo že Karel Loprais je taky motorkář a má osmikilo; je to druhá osobnost co znám která má osmistovku GS ten první je Stanislav Zloch býv.soutěžák a mistr evropy v tomto sportu + myslím že dvojnásobný absolvent závodu do Dakaru na motorce.
tam byl mons. Lopré na osmikile?
ty jo.. ze bych tyhle obcasne velkoakce vzal na milost?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
KUKY napsal:
Vždyť jsem ti říkal, Karel je ještě mladík /o3roky/ a ten by se pro helmu a rukavice dokázal ještě sehnout.Zatímco já čekal na tebe, až mi to podáš.Ale jste fajn kluci a až pojdete přes NA do Machova, tak se musíte stavit a třeba pojedu s váma a udělám přednášku o Dakaru , nebo o Argentině ,kde jsem jezdil.cha cha. "Karel"
Beru Tě za slovo "Karle" a někdy se stavim na kafíčko,až se budu šoulat Vaší honitbou
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.
Kubrt napsal:
Beru Tě za slovo "Karle" a někdy se stavim na kafíčko,až se budu šoulat Vaší honitbou
Tak já pojedu taky ... vezmeme sklinky a vyzkoušíme je Za Karlem na konec světa
Oujéeee,doufám,že nám do nich Kája naleje nějaký dobrý Dakarský kapání
Každou stresovou situaci řeším jako pes: když to nemůžu sežrat nebo ošukat, tak to pochčiju a odejdu od toho.