Prdelky.....v AUTECU zrovna prodávaj tu co se půjčovala ( taky jsem jí s Remarkem protáhnul ) a bude s new. plasty za cca 140.000 vč. DPH / má cca 7.500 km.
Ale ORANGE je ORANGE
Robert přiložený následující obrázek:
[169.54Kb]
Asfalt nic moc, offroad sehr gutt und super.
Jen pro info - katalog novinek podzim 2008 obsahuje první doplňky i pro G450X (mimo jiné), tištěné přijdou tento týden a ke stažení jsou zde: http://www.tourat...fertig.pdf
Budeme je automaticky posílat se standardním katalogem a se zbožím na dobírku, a nebo se pro něj stavte na prodejně. Budeme mít i katalogy Streetline (asi nic zajímavého pro příznivce GS)...
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Robert napsal:
BLAHOPŘEJU k super volbě, mám tu samou a je to pecka. Kdy se pudem projet ?.?.?
Az ti vytecne ta voda z toho kolena nebo co sis to proved :-) Jinak vim ze ji mas, byli jsem spolu v Ralsku, jak jsem meli testovat GS a LC8... Urval jsi tam zadni brzdu..
BMW R1150GS MY02
Jako první doporučuju řešit kovové kryty rukou ( ušetříš za páčky ) a zrcátka ( ty origo se lámou protože maj blbě naohejbanou nohu ). No a o gumách ani nemluvim.
Neni náhodou ta fotka z tý akce ?
[217.64Kb]
Upravil Robert dne 12.11.2008 16:20
Az ti vytecne ta voda z toho kolena nebo co sis to proved :-) Jinak vim ze ji mas, byli jsem spolu v Ralsku, jak jsem meli testovat GS a LC8... Urval jsi tam zadni brzdu..
Voda už je dávno pryč, teď jí mám akorát na garančce ve Flashi ( už má 1150 km ), + nahrávaj mi tam jinej soft a u Žlábka mi kuchaj katalizátor ( bude silnější na spodku ).
Jinak mrkni na TOURATECH maj na ní 18 novejch doplňků a vylepšení ( už jsem něco objednal ) ale dodání bude cca 1 - 2 měsíce je to moc nové.
[168.83Kb]
Upravil Robert dne 12.11.2008 16:27
Ne je to z teto akce. Jinak ty zrcatka jsou na prd, ale asi je tam necham, az se ulomi, tak tam pujdou jine. Pneu necham tyto na tech prvnich 1000km do zajeti, pak je tak sundam. O tech packach vim, i kdyz ty standardni kryty rukou nevypadaji zle...
JohnyT přiložený následující obrázek:
Od Flashu jsem ji mel koupit, ale nakonec jsem dostal lepsi nabidku na novou od Race Tool z Vrbovky. I kdyz Flashove mozna zavahali, protoze jsem chtel koupit jejich predvadecku, ale 190t bylo moc. Ted o mesic pozdeji ji prodavaj za 175t, to mi rict pred mesicem tak nevaham.
BMW R1150GS MY02
A ja myslel, ze cekas na "R"...? Jinak gratuluji a preji mnoho offroad zazitku. Tyhle motorky jsou oproti GS v terenu nebe a dudy. Uz se tesim az pojezdime. Dost me to chytlo a rozhodne jezdim i pres zimu...
Remarko napsal:
A ja myslel, ze cekas na "R"...? Jinak gratuluji a preji mnoho offroad zazitku. Tyhle motorky jsou oproti GS v terenu nebe a dudy. Uz se tesim az pojezdime. Dost me to chytlo a rozhodne jezdim i pres zimu...
Diky, no puvodne jsem chtel, nakonec se nasel posledni kus MY08 v CR za dobrou cenu, tak jsem nevahal. Musim rict, ze jsem nadsenej a je to presne to co jsem hledal. I s tema asfaltovejme pneu jezdim blatem, listim, lesem, polem a uplna pohoda. Proste s GS jsem mel pokazde stezenej zadek, jen co jsem opustil pevnou pudu pod kolama, ted se bavim
Tak se domluvime jeste s Robertem a pojedeme se projet
JohnyT přiložený následující obrázek:
No abych řekl pravdu tak po nějaké 450 pošilhávám. G450 mě natchla, Oranžová EXC je skvělá, husaberg má taky svoje příznivce. Kompromis nechci a 450 je na vyblbnutí opravdu to pravé. Asi se vydám stejnou cestou jako Větrník. Něco staršího, popadat to své a jestli to přežiju tak pak něco novějšího.