To sedí, nedávno jsme jeden kupovali pro někoho - bohužel nejmenší náhradní díl u těch BMW kufrů je celý nový kufr. Nejde koupit třeba jen víko. Zámky stojí docela raketu a je jich potřeba víc než 4. Na levý a pravý je potřeba 2x3 zámky plus 2 na topcase. To je 8x nejméně 600Kč (servisní zámek s méně stavítky) nebp 8x 1000Kč za normální zámky. To je docela dost myslím.
Tak ty zámky jsem neprohlížel, myslel jsem že jeden zamyká víko a druhý kufr k nosiči.
Ještě jsem se podíval na ty nosiče :
levý
Číslo dílu: 46547699875
Cena: 3 620,0177 Kč bez DPH
pravý
Číslo dílu: 46547699876
Cena: 3 620,0177 Kč bez DPH
zadní spojovací díl
Číslo dílu: 46547695795
Cena: 778,1373 Kč bez DPH
sada montážního materiálu
Číslo dílu: 71607696176
Cena: 1 034,1589 Kč bez DPH
Kompletní a prakticky novou sadu rámů na kufry (L+P) tady máme s 33% slevou kdyby někdo chtěl. Jsou absolutně jako nové.
Tomáš Kocanda www.touratech.cz
Touratech e-shop: http://shop.toura...
Všechno ostatní e-shop: http://www.techge...
Na maily se snažím odpovídat co nejdřív, na SZ a messengery sporadicky!!! Pokud chcete odpověď rychle, napište mail nebo zavolejte 602 349970...
Ne, ale opravdu, jak je to s homologací? Nedokážu si představit, že mě kdokoli (myslím tím samozřejmě hlavně magory z Österaich Polizei ) zastaví a chytrolín v uniformě mi bude zakazovat další jízdu kvůli tomu, že doplněk na motorku nemá pitomou homologaci...*pissed*
Upravil radosek dne 02.10.2008 07:43
To Radosek:měl jsem na varaderu otevřené ladáky scorpion,na caponordu laser,projeli jsme durch jižní Evropu a nikde nic žádnej problém.Samo dříve,když ještšě byli celnici no a magoři na R1 jim tam zatůrovali pod nosem tak je asi vymákli jinak já nikdy žádnej problém neměl.
Bob napsal:
To Radosek:měl jsem na varaderu otevřené ladáky scorpion,na caponordu laser,projeli jsme durch jižní Evropu a nikde nic žádnej problém.Samo dříve,když ještšě byli celnici no a magoři na R1 jim tam zatůrovali pod nosem tak je asi vymákli jinak já nikdy žádnej problém neměl.
Jo, takže nezbývá než doufat, že nekápnu na Jantara. Jinak obsah tří kufrů posílám domů poštou... Ale to měl být vtip. Ono jen jde o to (a to nechci přivolávat průser), že při nějakém maléru se může hledat hnida na všem...
Já jsem vyřešil závírání a zamykání kufrů takto.Je to podstatně levnější než spony.Emilio jeden zámek stojí 39 a ne 89 kč.Všechny tři jsou na jeden klíč.A teď fotky.
Upravil abbe dne 06.10.2008 19:02
Dokud bude ropa,budu jezdit BMW