takze s velkyma TT krytama to v kolizi neni to plexi , uvidime jak to bude s BMW az to ve stredu dojde
Nejezdi rychleji, než umí tvůj anděl strážný létat!!!
Čeština můj koníček
mám taký /laickopivný/ názor, že ten otvor v plexi je moc vysoko.
Ak jazdíš aj off, tak je dobré rozmýšlať aj nad nejakým posuvom smerom dole, alebo demontovateľným nadstavcom origoplexi.
nadstavec jsme mel a nic moc , mel jsme vysoky plexi GIVI taky napytel, pak Wunderlich posunovaci a ted jezdim s origo strednim a dobry , ale nad 100km/h je to hnus , takze sem si rikal ze zkusim dalsi a uvidim , nakonec mozna skoncim u Desierta ale k te cene jsem jeste nedospel
Čeština můj koníček
Tak to plexi W Iron Man je super hlavne co se tyka nastaveni a velikosti ALE ma to velke ALE , ten pam*d co mi ho prodal ho prezentoval jako na model 2008-2011 a co myslite ze mi prislo samozrejme na model 2012- takze na novy design plastu z etakze ho tam proste nemuzu uchitit, byl u me Joe a rikal ze tam mam udelat nadstavce, aby to sedlo na ty plasty, ze to pujde.
Osobne si myslim ze se mu stalo to, ze koupil proste na jinej model. Ted se toho 4 mesice nemohl zbavit tak to prodal hodne pod cenou, me rikal ze mu to nesedlo a koupil hned desierto, kdyby nebyl z druhyho konce republiky uz sem u neho na dvorku , jelikoz uz nekomunikuja.
Tak nevim zda ho neprodat a nekoupit to na muj model a nebo se s tim **** a napasovat pomoci nejakech nadstavcu na moje plasty.
Čeština můj koníček
schrek napsal:
Tak to plexi W Iron Man je super hlavne co se tyka nastaveni a velikosti ALE ma to velke ALE , ten pam*d co mi ho prodal ho prezentoval jako na model 2008-2011 a co myslite ze mi prislo samozrejme na model 2012- takze na novy design plastu z etakze ho tam proste nemuzu uchitit, byl u me Joe a rikal ze tam mam udelat nadstavce, aby to sedlo na ty plasty, ze to pujde.
Osobne si myslim ze se mu stalo to, ze koupil proste na jinej model. Ted se toho 4 mesice nemohl zbavit tak to prodal hodne pod cenou, me rikal ze mu to nesedlo a koupil hned desierto, kdyby nebyl z druhyho konce republiky uz sem u neho na dvorku , jelikoz uz nekomunikuja.
Tak nevim zda ho neprodat a nekoupit to na muj model a nebo se s tim **** a napasovat pomoci nejakech nadstavcu na moje plasty.
a co to bylo za pamrda? at ti vrati prachy, ne?
17 cm
----------------------------------------------------------------
BMW R1200GS LC od 2013, BMW F800 GS od 2008,
Aprilia SR 50 Factory, Praga ED 250, CFMOTO CFORCE 520 Gen2
Posledni email byl o tom ze v druhym inzeratu uz mel napsany ze ze to na model 08/2012. Jenze ten sem ja nevidel a taky rikal ze u wunderlichu nemaji obrazek na novym modelu tak pouzil obrazek s motorkou na starym modelu a druha vec ze sem ho uz stahnul moc na cene a postovny bylo zadara a ze nic vracet nebude. Takze to ted resim jinou cestou a uvidim co v pondeli.
Čeština můj koníček
Vidis to. To jsou ty tvoje experimenty. Vsak mas od palfyho original touring bmw ne?
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis
Nemam ale budu mit snad ,jinak to plexi od W je opravdu super a ta hrazda taky jinak vraceni stale nezatracuji. U toho origo BMW turingu je problem ze tam nejde TT palubka , musel bych ji upravit
Jinak na vymysleni ptakovin bude cela zima zatim jezdim.
Upravil schrek dne 24.11.2013 23:02
Čeština můj koníček
já jsem pořídil to GIVI,nemůžu tvrdit,že je nejlepší,protože jsem neměl možnost porovnání s jinými,ale mě vyhovuje.mohlo by být ještě trochu vyšší,aby mi šel luft přes přilbu,ale zase by to vypadalo jako skútr.
strogas přiložený následující obrázek:
mam origo zvyseny nakonec , ale jeden problem je s tou pudrenkou narazi do nej, kdyz mam zvyseny riditka
Čeština můj koníček
strogas napsal:
já jsem pořídil to GIVI,nemůžu tvrdit,že je nejlepší,protože jsem neměl možnost porovnání s jinými,ale mě vyhovuje.mohlo by být ještě trochu vyšší,aby mi šel luft přes přilbu,ale zase by to vypadalo jako skútr.
jj je dobry akorat sem se do nej jebal v terenu pri padech
Čeština můj koníček
strogas napsal:
jj je dobry akorat sem se do nej jebal v terenu pri padech
Ahoj - netusi nekdo jeslti jde tohle plexi bez nejakych extremnich uprav "nabastlit" i na klasicky 800GS 2010 ? jediny se mi totiz libi a jak na svinu je jen na 700ku :-) http://www.hzmoto...f5107.html
Upravil milanek dne 12.03.2014 10:30
nejsem motorkar - ja motorky miluju :-)
milanek napsal:
Ahoj - netusi nekdo jeslti jde tohle plexi bez nejakych extremnich uprav "nabastlit" i na klasicky 800GS 2010 ? jediny se mi totiz libi a jak na svinu je jen na 700ku :-) http://www.hzmoto...f5107.html
Nebude ti tam sedět to uchycení podpěry. Píšou na ukgser že se to tam musí vypodložit.
F800GS 2011 is history (76000Km)
CRF 1000 Rally Red 2016 is history (47000)
Yamaha Tenere 700 zatím 40 tis