Nejak me minulo predchozi Ivanovo vlakno primo o Banatu,zakze se omlouvam a vkladam odkaz:http://www.bmwgs....rowstart=0. Kdyby nekdo hledal, tak at je to po kupe.
Upravil milanosor dne 05.06.2012 14:58
I pád na hubu je pohyb kupředu
Kolegova draha polovicka chytla nejaky morybundus,takze kdo vi jestli nakonec nejedem jen s moji milou.Nicmene patek rano vyrazime
milanosor přiložený následující obrázek:
[139.66Kb]
Upravil milanosor dne 05.06.2012 15:02
To Milanosor: Dej pls vědět, jak se vám tam líbilo, co bylo super, co bys radši vynechal. Trasa se mi moc líbí a navrhl jsem ji manželce na vejlet začátkem srpna. Já na GSA asi mít problém nebudu, ale ona ještě jezdí na Shadowu a nechci pak poslouchat hudrování ) Díky moc
Upravil xillix dne 11.06.2012 10:36
Chlapi je někde na vrchu 7C nejaké turistické ležení? Četl jsem nějakou brožůrku, a tam bylo něco o tom že je tam celkem rušno, a tůristi si tam dělají základní tábor. Z které strany tunelu to je, severní? Díky.
Slava nazdar vyletu.Jsme zpet.Mame za sebou tachometrovych 3968 ( + ja jeste nejaky drobny domu ) a vzhledem k paradnimu pocasi muzu rict,ze to byla skoro nejlepsi dovca co jsem zatim jel.Stihli jsme uplne vsechno co jsme chteli a jeste jsme prijeli o den drive domu, protoze jsme dali cestu zpet z Banatu na jeden zatah. A jestli nekdo rika, ze jsou v Rumunsku rozmlacene cesty...tak teda nevim. U nas by jsme se mohli stydet. Nerikam ze je vsechno dobry, ale co jsme jeli,tak to byl skoro vsude paradni koberec. A jizni cast 67C pod Pionyrakem.To byla bomba.Uplne novy asfalt,nikde ani noha.Vyhledy,krajina....Jel bych zase.Az bdue zase moznost jet do Rumunska, nevahama.Mimo velka mesta lidi super, hafani i kdyz ve smeckach tak vetsinou pekni mazli a panenska priroda....
Jen to, ze bude zavreny tunel pres Fagaras,to jsem necekal I pád na hubu je pohyb kupředu
milanosor napsal:
Jen to, ze bude zavreny tunel pres Fagaras,to jsem necekal
Nevíš prosím popdrobnosti - je to zavřené na déle?
My tam chceme jet za 14 dní
Nikde tam ani zadne info nebylo.Dojedem nahoru,na tunelu zavarene kovove vrata a i mistni na to nevericne koukali.Nevim jestli je z druhe strany jeste tolik snehu nebo co.Ale okolo uz byly jen fleky.Takze snad jen pohledat nekde na webu. Takze my jsme jeli pekne nahoru a zase dolu stejnou trasou.
Waltr . jestli myslíš cestu přes Fagaraš, tak ze severní strany tunelu je jezero, parkoviště, spousty stánků a hotel s restaurací. Stanovat jsme tam nikoho neviděli, to se dá na sjezdech z obou stran, kde sa najde i další ubytování.
Tunel bývá občas uzavřen až do konce června, ať kvůli sněhu nebo teď kvůli sesuvům, v některých mapách je dokonce uvedeno že je otevřen jen červenec a srpen, ale z mých asi 7-mi přejezdů byl zavřený jen jednou.
Ivan napsal:
Waltr . jestli myslíš cestu přes Fagaraš, tak ze severní strany tunelu je jezero, parkoviště, spousty stánků a hotel s restaurací. Stanovat jsme tam nikoho neviděli, to se dá na sjezdech z obou stran, kde sa najde i další ubytování.
Tunel bývá občas uzavřen až do konce června, ať kvůli sněhu nebo teď kvůli sesuvům, v některých mapách je dokonce uvedeno že je otevřen jen červenec a srpen, ale z mých asi 7-mi přejezdů byl zavřený jen jednou.
A z ktere strany je to ve finale teda hezci?My jsme jeli z jihu a ten prejezd ke stoupani byl docela drbarna.Mistnaci kempovali u svodidel,tak se tam furt nekdo motal... Ale jizni cast 67C je teda jeste lepsi jak Transfagaras 7C
Upravil milanosor dne 18.06.2012 15:58
67C je i podle mne hezčí než Fagaraš:-). Každá strana Fagaraše je jiná, ze severu tam vede hezčí cesta, výhledy jsou jiné ale taky krásné, když je na sever hezky, je shora na sever nádherný výhled desítky kilometrů daleko. Nahoře je jezero atd., poslední cca 4 km jsou takové ryze alpské, už jsi nad hranicí lesa, krásné zatáčky atd. Kdybych si mohl vybrat jen jednu stranu, snad ten sever. Ale na jihu je to pěkné zase jinak. Kolem přehrady sice opruz, ale dá se projet po šotolině z druhé strany a vyjedeš až u hráze, kousek pod hrází Draculův hrad... Vyber si:-)
Vie niekto poradiť ( ivan ? ) zaujímavé trasy na severe ? Do RO ( Satu Mare ) to mám 216 km
Inak chcem na pár dní vypadnuť niekam na sever RO, Moldavsko , UA , SK. Po hlavnej to vychádza nejakých 1350 km . Ideálne by bolo ísť ten sever čo najviac po šotolinách a polňačkách, v Moldavsku to isté.
Glock-plastik fantastik :-)
Waltr napsal:
Chlapi je někde na vrchu 7C nejaké turistické ležení? Četl jsem nějakou brožůrku, a tam bylo něco o tom že je tam celkem rušno, a tůristi si tam dělají základní tábor. Z které strany tunelu to je, severní? Díky.
Byl jsem tam minulý týden ve středu a nezdálo se mi žy by to bylo obležený turistama. Na celé trase jsme potkali asi 10motorek 15aut a 200ovcí na cestě, tímto upozorňuju dáveje bachy, vyjedete ze zatáčky a proti vám 2 pasáci a ovce přes celou cestu
tomi přiložený následující obrázek: