To bude asi zvláštní druh melounového vína. Asi o tom slyšel i Kalousek, ale neumí to tak měnit, tak alespoň chlastá. Jó, ta závist mezi něma vždy byla.
Četl jsem Reflex, na obálce je mně neznámá Voříšková, je tam článek o Řecku, o pohledu obyčejných Řeků na dnešní jejich "krizi".
Další související článek je rozhovor s europoslankyní, poslední odpovědí se dotýká Čechů, zmiňuje hrdý, vzdělaný národ jaký poznal její příbuzný navracející se z koncentráku, a nyní? Hrdost na vlastní národ pryč, spokojující se s málem, prostě ovečky u kterých místo patriotismu hrozí nacionalismus, zajímavé čtení!
S MUDr. Rathem to souvisí - úplatkami ve státní svéře, prodávání náriodního bohatsví aj. nadnárodním společnostem za úplatky atd.
Souhlasím zhruba s Medikem:-). Už když se kdysi stal Rath poslancem a handrkoval se o to, zda opustit pozici v Lékařské komoře, bylo jasné o jak nemorální osobu jde. Tehdy jsem si odevzdaně řekl, že bych se rád dožil toho až bude sedět v kriminále ale toho že se určitě nedožiju. Úplně stejných je ale většina (bohužel si to dnes už myslím), možná to lépe maskují ale hlavně jim to dovolujeme my, český národ. Jak je kulturní národ, tak jsou kulturní jeho představitelé a naopak. Stydím se za naše představitele, ale říkám si, jestli bychom se neměli stydět i my všichni za sebe, s vyjímkami, kterým tleskám a s vyjímkami, za které se stydím ještě víc, jako je mj. jeden přispěvatel tohoto vlákna...
Já nevím, co se s naším národem stalo, husitů se bála celá Evropa, nějaká ta defenestrace. Je to proto, že se stále ještě většinová střední třída má dobře?
Pražký okruh byl dosud předražen o necelých 6 miliard, místo celkové částky přesahující 40 miliard se bude dostavovat opožděně s náklady 106 miliard, a proč by ne, daně se už zvedají, zvedat se budou neb zdroje jsou!.
Myslím, že podobní kouzelníci budou fungovat napříč politikou od obce po parlament a vládu prodrbe se tolik peněz až z toho nakonec výjde schodek rozpočtu, který by snad ani nemusel být....
lukeeno napsal:
Myslím, že podobní kouzelníci budou fungovat napříč politikou od obce po parlament a vládu prodrbe se tolik peněz až z toho nakonec výjde schodek rozpočtu, který by snad ani nemusel být....
, vážně to vypadá na ty mimozemšťany, já si počkám na ten 21. prosinec!
Upravil barokar dne 16.05.2012 10:09
bluesbery napsal:
Očekávám, že Rath začne brzo kopat kolem sebe a teprve pak se dozvíme spoustu zajímavých věcí, jak to s rozdělováním dotací chodilo.. Myslím si, že to hlavní teprve vypluje na povrch a to se pak budem divit i ušima..
Já teda na Ratha a podobné lidi koukám trošku jinak.....
Vždyť se stačí nad tím zamyslet.....
Člověk,který celý život dře jako vůl,pracuje mraky hodin deně,nechodí do hospody nebere drogy a studuje do dlouhých ranních hodin a podobně,tak si tu svojí odměnu prostě zaslouží!
Každej má tu možnost se tam dostat a když jim ty lidi peníze cpou,tak proč si je nevzít,je to něco za něco.....Proč sakra nezavoláte kriminálku napřiklad na instalatéra,kterýmu váš soused dal flašku slífky,že příjde na opravu o týden dřív......Úplatek,jako úplatek!!!!
Psaním se to blbě vyjadřuje,ale když je někdo šikovnej,tak mu nezáviďte!
Když nějaký firma má na to dát milionovej úplatek a pořád se jí vyplatí práci udělat,tak by člověk byl blbej,aby si ho nevzal,je to stejný jako flaška,vše dobrovolné.....
Nikomu nic nechybí a nebo někdo zaregistroval ve správách,že někomu chybí 7mil kč?
Prostě na to koukám jinak a i když já osobně něco chci,tak by mě ani nenapadlo jít s prázdnou......
V bufetě za okýnkem si koupíte pivo za 15kč vrátí vám přesně a nemusíte nic říkat,ale v lepším hotelu dostanete pivo do hezké skleničky,zapálí vám na stole svíčku,vymění popelník po prvním cígu,dobrá nálada,hudba a při placení se čeká,že k sumě dáte i malé spropitné.......proč číšníky nikdo nezatýká,že mají úplatek nebo ve stavebnictví,že vám hodí nádeník cement do auta????(v resturaci se platí firemníma kreditkama,takže stejný případ)
Tajně jim to závidím,ale přeju jim to,protože to nemají zadarmo........ale jsou i tací,co závidějí,nepřiznají to a ještě jim to nepřejí nedej bože,když se kejchnou v hospodě a jdou domu,tak zničí podobně úspěšným lidem majetek....
Ale cooo,proč to tu píšu,je to jen můj pohkled a hlavně stějně vůl zůstane volem a pařez pařezem........(prázný sudy nejvíc duněj.....)
Nezapomeňte taky zdrbnout Martina Romana z ČEZu.......A taky si dávejte bacha na úplatky ať nepříjdete do řeči.........
ty jsi se čoveče pomátl.....peníze chybí všude a za to co měl v krabici třeba novej přístroj pro děti do němocnice..kuwa to jsou názory...mě poser
http://czunici.ra...